Mozda nisi shvatio poentu onoga sto sam htio napisat, a to je da nas jednostavno nece u sportovima.Viking2502 je napisao/la:Zbog ovakvih postova bih banirao forumaše doživotno. Bez obzira na rezultat, siguran sam da nema na tako malom prostoru toliko kompleksaša manje vrijednosti. Hodaš li dunjalukom pognute glave uz stav kako su svi bolji od tebe Bosanca? Žao mi je tvoje djece ako ih ikada budeš imao...SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Oj drzavoooo, vjerovatno ce Damir izgubit ovaj mec, jer je iz Bosne i Hercegovine. Opce je poznato, da mi Bosancerosi nemamo srece u sportovima.![]()
Rukometasi bezbroj puta, fudbaleri u Brazilu, Dzumhur na AO i koliko je on puta dobio nekog jakog tenisera na nekom takmicenju ili kao sto je Basic igrao protiv Berdycha na AO, kosarkasi protiv Litvanije itd. Ja sam preponosan sto sam Bosanac, i uvijek cu biti, gdje god sam bio u svijetu trudio sam se prezentovati BiH u sto bolje i lijepsem svijetlu. Vjeruj mi da meni nema boljeg tenisera od Dzumhura, boljeg fudbalera od Dzeke, boljih kosarkasa od Muse i Teletovica i boljeg rukometasa od Prcea. Ali jednostvano kazem da nemamo SRECE u sportovima.