A sto ne bi pali? Po meni sasvim moguca solucijadelko je napisao/la:ako padnu Tuzlaci u prvom kolu - opet smo u igriPiromanBL je napisao/la:3:0 protiv BSK-a, sva tri gola dao Stefan SavicFino, fino. AJ BORAC!
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Ludilo žrijeb. Tu smo negdje, lapo lapo. Aj Borac
Ma mozemo proci, u kupu se svasta desava, tako da... A i imamo dosta jacu ekipu od jesenas, ne vjerujem, cak i da ne prodjemo, da cemo ubjedljivo gubiti. Aj BORAC!
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
PiromanBL je napisao/la: A sto ne bi pali? Po meni sasvim moguca solucija
Vi haman ne znate da nam je jedini poraz nanijelo Sarajevo i to uz pomoć sudije
Vi ste dobili koliko 5-6 najmanje pojačanja uz Kisu,koliko ste se uigrali koliko ste spremni za momke iz Tuzle vidjećemo 27og
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Tristan
- Kontakt:
Sto se tice sudija, Ahmetovic je bio metar u ofsajdu kod onog izjednacujuceg gola Borcu. Valjda nece opet navlaciti za vas.Gorki je napisao/la:PiromanBL je napisao/la: A sto ne bi pali? Po meni sasvim moguca solucija
Vi ste dobili koliko 5-6 najmanje pojačanja uz Kisu,koliko ste se uigrali koliko ste spremni za momke iz Tuzle vidjećemo 27og
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
mozda bi ti ovo neki i povjerovao da ste imali vise od 1 suta prema golu Sarajeva koje je igralo sa rezervama pa su poslije i akademci usli, borac je bio pokraden od slobode tada tako da ne znam o cemu ti pricas momak ali najlakse je eto kriviti semafor, sudije, crijepove, fasade i slicnoGorki je napisao/la:PiromanBL je napisao/la: A sto ne bi pali? Po meni sasvim moguca solucija
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
BTX je napisao/la: mozda bi ti ovo neki i povjerovao da ste imali vise od 1 suta prema golu Sarajeva koje je igralo sa rezervama pa su poslije i akademci usli, borac je bio pokraden od slobode tada tako da ne znam o cemu ti pricas momak ali najlakse je eto kriviti semafor, sudije, crijepove, fasade i slicno
[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ma sa pionirima ste nas pobjedili. ...hajde Ne zagadjuj ljudima temu.BTX je napisao/la:mozda bi ti ovo neki i povjerovao da ste imali vise od 1 suta prema golu Sarajeva koje je igralo sa rezervama pa su poslije i akademci usli, borac je bio pokraden od slobode tada tako da ne znam o cemu ti pricas momak ali najlakse je eto kriviti semafor, sudije, crijepove, fasade i slicnoGorki je napisao/la:PiromanBL je napisao/la: A sto ne bi pali? Po meni sasvim moguca solucija
Razumijem da par postova razmjene navijaci Borca i Slobode.ali sta ti pametujes tu.idi prosipaj javasluk na temi Zrinjskog.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
mogu i ja ovo isto napraviti, 95% od ovoga nije tacnoGorki je napisao/la:BTX je napisao/la: mozda bi ti ovo neki i povjerovao da ste imali vise od 1 suta prema golu Sarajeva koje je igralo sa rezervama pa su poslije i akademci usli, borac je bio pokraden od slobode tada tako da ne znam o cemu ti pricas momak ali najlakse je eto kriviti semafor, sudije, crijepove, fasade i slicno
[youtube][/youtube]
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Agamemnon je napisao/la:Gorki je napisao/la: A sto ne bi pali? Po meni sasvim moguca solucija
mozda bi ti ovo neki i povjerovao da ste imali vise od 1 suta prema golu Sarajeva koje je igralo sa rezervama pa su poslije i akademci usli, borac je bio pokraden od slobode tada tako da ne znam o cemu ti pricas momak ali najlakse je eto kriviti semafor, sudije, crijepove, fasade i slicno
Ma sa pionirima ste nas pobjedili. ...hajde Ne zagadjuj ljudima temu.
Razumijem da par postova razmjene navijaci Borca i Slobode.ali sta ti pametujes tu.idi prosipaj javasluk na temi Zrinjskog.
ne zagadjuj ljudima temu a vazda prvi sve pocinjes, patis od malogradjanstva opasno a i licemjeran si uvijek. vazda kukas nakon sto ti sve pocnes, ne valja ti to
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Ma ti nisi normalan.BTX je napisao/la:mogu i ja ovo isto napraviti, 95% od ovoga nije tacnoGorki je napisao/la:BTX je napisao/la: mozda bi ti ovo neki i povjerovao da ste imali vise od 1 suta prema golu Sarajeva koje je igralo sa rezervama pa su poslije i akademci usli, borac je bio pokraden od slobode tada tako da ne znam o cemu ti pricas momak ali najlakse je eto kriviti semafor, sudije, crijepove, fasade i slicno
[youtube][/youtube]
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
VelikiKemo
- Kontakt:
solucija teoretski moguća al realno .....daleko od mogučnosti,dolazi vam budući prvak BiH,ekipa jaka,moćna teko da ako bod izvučete udarajte se nogom u zicugu..sportski pozzz svima u BLPiromanBL je napisao/la:A sto ne bi pali? Po meni sasvim moguca solucijadelko je napisao/la:ako padnu Tuzlaci u prvom kolu - opet smo u igriPiromanBL je napisao/la:3:0 protiv BSK-a, sva tri gola dao Stefan SavicFino, fino. AJ BORAC!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Opet oni po nasoj temi. Al aj, i ne smeta toliko, ali gledajte... Imate jaku ekipu (obracam se Fukarama), ali da bi nas dobili trebacete, bome,i da se porodite. Neka ti primjer bude nase gostovanje vama u 2. kolu, remi i to na kakav nacin. Da je bilo regularno, ostali biste vi bez i tog jednog boda
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
@VelikiKemo remi bi mozda bio najrealniji, ali mnogo vise logike i sansi bi bilo za nasu pobjedu nego Slobodinu. Takodje, sportski pozdrav iz BL i sretno Tuzlacima u osvajanju titule.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Po kojoj logiciPiromanBL je napisao/la:@VelikiKemo remi bi mozda bio najrealniji, ali mnogo vise logike i sansi bi bilo za nasu pobjedu nego Slobodinu. Takodje, sportski pozdrav iz BL i sretno Tuzlacima u osvajanju titule.
Nemate cak ni veci motiv ako hoces...
Niti ste kvalitetniji,niti uigraniji,a bogami Sloboda je fizicki najspremnija ekipa ove lige.
Naravno da je lopta okrugla i moze Borac pobjediti ali mora vam se poklopiti 100 faktora. ...
TRENUTNO smo najkvalitetniji Tim lige.
Ajde da mi vama damo siguran bod a vi pregazite strumfove onako za raju
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
a da je Govedarica zabio umjesto što je fulao nemoguće, ne biste vi odnijeli ni taj 1 bodPiromanBL je napisao/la:Opet oni po nasoj temi. Al aj, i ne smeta toliko, ali gledajte... Imate jaku ekipu (obracam se Fukarama), ali da bi nas dobili trebacete, bome,i da se porodite. Neka ti primjer bude nase gostovanje vama u 2. kolu, remi i to na kakav nacin. Da je bilo regularno, ostali biste vi bez i tog jednog boda
osim toga, imala je Sloboda još šansi na tom meču, tako da nismo imali sreće
Nismo kvalitetniji trenutno od vas, ali tolika razlika ne bi trebala biti, ok to stoji, nismo ni uigraniji, ali sta sad? Motiv itekako imamo, to nemo's reci da nemamo. Imate i vi za titulu, ali sta, ionako se zna da ova utakmica nista konkretno ne odlucuje, imate jos 11 kola. I jedina 2 faktora koji se nama trebaju poklopiti su raspolozenost nasih igraca (u sto ne sumnjam da ce da bude) i pravednost sudjenja (za razliku od jesenjasnjeg meca Sloboda - Borac)Agamemnon je napisao/la:Po kojoj logiciPiromanBL je napisao/la:@VelikiKemo remi bi mozda bio najrealniji, ali mnogo vise logike i sansi bi bilo za nasu pobjedu nego Slobodinu. Takodje, sportski pozdrav iz BL i sretno Tuzlacima u osvajanju titule.imate prednost domaceg terena ,u svemu ostalom ste Level ispod.
Nemate cak ni veci motiv ako hoces...
Niti ste kvalitetniji,niti uigraniji,a bogami Sloboda je fizicki najspremnija ekipa ove lige.
Naravno da je lopta okrugla i moze Borac pobjediti ali mora vam se poklopiti 100 faktora. ...
TRENUTNO smo najkvalitetniji Tim lige.
Ajde da mi vama damo siguran bod a vi pregazite strumfove onako za raju
Sa strumpfetama smo vec igrali dvaput
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
[youtube][/youtube]
Vi ne kontate da nama gori pod nogama i da ce se svi morati krvi napisati da bi odnijeli bod sa Gradskog, o tri da ne govorimo. Kako je dosla nova uprava, sve je krenulo na bolje i ako je suditi po prvim koracima bice ovo uspjesna polusezona za nas. Motiva ne da imamo, a u gradu se sa nestrpljenjem ocekuje nastavak sezone.
Ima li neko od vas statistiku Ognjena Vranješa dok je igrao u Borcu? 
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.