Senijad Ibričić
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: Senijad Ibričić
MORA IGRAT PROTIV NJEMACA!! 

nazalost pa je morao uci da nije ko zna kako bi zavrsilo, direktni krivac za izjednacujuci gol, nista pokazao nije u drugom poluvremenu.samir_tm87 je napisao/la:MORA IGRAT PROTIV NJEMACA!!
Nek se drzi hajduka jer nema hljeba ni za sta vise.
Dok on igra nasi protivnici ne moraju da strepe za rezultat. Zivim za dan kad cu ti vidjeti ledja u repki. Ofanzivno slab, defanzivno katastrofalan, onakvo trckaranje iza Lahma ne moze proci ni medju rajom, nek te je stid i sram, idi kod cire u kinu.
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
mirzza je napisao/la:nazalost pa je morao uci da nije ko zna kako bi zavrsilo, direktni krivac za izjednacujuci gol, nista pokazao nije u drugom poluvremenu.samir_tm87 je napisao/la:MORA IGRAT PROTIV NJEMACA!!
Dok on igra nasi protivnici ne moraju da strepe za rezultat. Zivim za dan kad cu ti vidjeti ledja u repki. Ofanzivno slab, defanzivno katastrofalan, onakvo trckaranje iza Lahma ne moze proci ni medju rajom, nek te je stid i sram, idi kod cire u kinu.
@ mirzza
svaka ti cast za komentar. Neznam koji ga djavo i Susic forsira kada se vidi da lik nema pojma. Bas me zanima sta ce sada njegovi branioci reci kada je u pitanju prvi gol Njemacke. Ja sam davno rekao on da ima i neku dozu kvaliteta ne bih igrao u Hajduku vise (cist primjer je Modric).
svaka ti cast za komentar. Neznam koji ga djavo i Susic forsira kada se vidi da lik nema pojma. Bas me zanima sta ce sada njegovi branioci reci kada je u pitanju prvi gol Njemacke. Ja sam davno rekao on da ima i neku dozu kvaliteta ne bih igrao u Hajduku vise (cist primjer je Modric).
"My Favorite Ring is Always the Next One"
@mirzza
svaka cast za komentar
svaka cast za komentar

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Svaka cast za komentar,a Safet je pogrijesio totalno.Ako smo vec ostali bez defanzivca koji ce mu djavo Ibricic u igri trebao je uvesti Muratovica no sada je kasno za takve price.mirzza je napisao/la:nazalost pa je morao uci da nije ko zna kako bi zavrsilo, direktni krivac za izjednacujuci gol, nista pokazao nije u drugom poluvremenu.samir_tm87 je napisao/la:MORA IGRAT PROTIV NJEMACA!!
Ibricic jednostavno nije za prvi 11 BIH reprezentacije
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sabura.
Koja je to njegova prirodna pozicija, uvijek sam ga smatrao lošim igračom, no popravio se. Ko je to držao Hajduka cijelu sezonu, posebno pri kraju. Čovjek je prema napadu orijentisan, nije za odbranu, iako je igrao par puta desnoga beka. Bez veze ga je napadati sada, i kleti da ide u Kinu.
Koja je to njegova prirodna pozicija, uvijek sam ga smatrao lošim igračom, no popravio se. Ko je to držao Hajduka cijelu sezonu, posebno pri kraju. Čovjek je prema napadu orijentisan, nije za odbranu, iako je igrao par puta desnoga beka. Bez veze ga je napadati sada, i kleti da ide u Kinu.

ko ga kune da ide u kinu? prirodna pozicija mu je misketova i to hvala Bogu nikad nece igrati u repki, zbog toga parmak mora igrati ono sto ne zna da bi se vodio kao reprezentativacNeutral je napisao/la:Sabura.

kratko receno katastrofa od igraca, eto i stilic igra tu poziciju pa se ne poziva da igra krilo, ima vladavic za krilo pa nek covjek igra sto zna.
ako nije za odbranu ne treba ga ni stavljati nikako u ekipu, kriv je sinoc, kriv je protiv gane, protiv portugala prvu tekmu sve izravne krivice za golove, pa protiv belgije za prvi gol kriv, protiv bugara dodaje berbatovu za gol, pa dokle cemo vise trpiti ovog reptila u repci, dokle?
i btw kina je njegov plafon i nek se fata onog sto moze zaraditi, samo da se hoce prodati vise da ga ne gledam
Cuva Bog Zelju svog!
kako vas nije stid????????? majketi vam , kako vas nije stid??? lik je jedan od boljih bio u portugalu jer je jedini iznenadio , igrao je jos 5 do 6 dobrih tekmi i vi sada nasli ga nesto kritikovat radi jedne tekme na poziciji koja nije njegova jer je iznenada usao , pa majkemi ovdje je ocigledno najvise balavaca koji samo znaju za dzeku i ni za jednog drugog igraca , sta u hajduku je bio najbolji cijelu sezonu stavi ga ofanzivno pa ces vidjeti kakav je to igrac a sta je to miske krme jedno debelo jedva potrci .... neke suteve a 6 igraca slobodno i to sut posred gola .... balavci jedni pojma o fudbalu nemate...
>>No body likes us but we dont care<<
svaka ti cast, dokazao si da nisi balavac, tuzno i zalosnoD€LUX je napisao/la:sta je to miske krme jedno debelo jedva potrci ....

licne simpatije ostavi za nesto drugo, porediti misketa i cirinog sina, tuzno

Cuva Bog Zelju svog!
Miske aka povrijedjeni za najvazniji mec u historiji bh nogometa a kasnije igra za wolfsburg u ligi....mirzza je napisao/la:svaka ti cast, dokazao si da nisi balavac, tuzno i zalosnoD€LUX je napisao/la:sta je to miske krme jedno debelo jedva potrci ....![]()
eto ti miske , licni interesi a i u portugali nema sta igrao je ko xavi i inijesta (hahahahah

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@D€LUX
Smiri strasti i ustani kada se spomene Zvjezdanovo ime. Porediti njega i Ibričića je smrtni grijeh. Čuj debeljuca. Nemoj se sramotiti rečenicama koje su na nivou osmogodišnjaka. Bolje da Ibra nije ni ulazio u igru, imam osjećaj da bismo bolji bili sa 10 igrača, negoli ovako, igrali smo protiv 12 Nijemaca.
Smiri strasti i ustani kada se spomene Zvjezdanovo ime. Porediti njega i Ibričića je smrtni grijeh. Čuj debeljuca. Nemoj se sramotiti rečenicama koje su na nivou osmogodišnjaka. Bolje da Ibra nije ni ulazio u igru, imam osjećaj da bismo bolji bili sa 10 igrača, negoli ovako, igrali smo protiv 12 Nijemaca.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Mislim svako ima svoje misljenje, moje je da osrednji igraci nemaju mjesta u utakmicama na najvecem nivou. Zasto?D€LUX je napisao/la:Miske aka povrijedjeni za najvazniji mec u historiji bh nogometa a kasnije igra za wolfsburg u ligi....mirzza je napisao/la:svaka ti cast, dokazao si da nisi balavac, tuzno i zalosnoD€LUX je napisao/la:sta je to miske krme jedno debelo jedva potrci ....![]()
eto ti miske , licni interesi a i u portugali nema sta igrao je ko xavi i inijesta (hahahahah) inace ga vi poredite sa njima a nije mogao meda u portugalu levat jedan debeli ,
Bez puno mudrenja, pogledaj ovo, i gluhom i glupom dovoljna analiza.
kad se misketovo ime spomene ja cu se uhvatit za kur... a ne ustati zato sto je lik kreten zafrko nas drugu tekmu nije htio igrati ili nije imao volje htio coolirati i za njega je Senijad Ibricic BOG!!! ste ce jedva se krece po terenu okrece se ko scania kamion ....Monolog je napisao/la:@D€LUX
Covjek je do sada igrao odlicno i bio jako koristan a cim odigra jednu losu tekmu pocne pljuvanje po njemu , nas ebeni mentalitet zbog kojeg i nemamo uspjeha !
Ima 5 puta gori od njega koji nisu nista pokazali u repki sinoc a igraju a po njima se ne pljuje , ebali vas Ibisevic koji ne zna lopte primiti jednom ga krenulo u Hoffeinamu i igracina , Dzeko igra samo za sebe , o Misketu da ne govorim kao da ga neko tjera da igra za BiH i onda se vi nadjete po momku da plujete a ni ostali nisu daleko od njega bili u sinocnjoj losoj predstavi !
Ima 5 puta gori od njega koji nisu nista pokazali u repki sinoc a igraju a po njima se ne pljuje , ebali vas Ibisevic koji ne zna lopte primiti jednom ga krenulo u Hoffeinamu i igracina , Dzeko igra samo za sebe , o Misketu da ne govorim kao da ga neko tjera da igra za BiH i onda se vi nadjete po momku da plujete a ni ostali nisu daleko od njega bili u sinocnjoj losoj predstavi !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Surova realnost. Jos jedan u nizu limitiranih igraca u nasem nacionalnom sastavu. U odbranu mu ide to da nije usamljen. Mozemo mi i njega da kujemo u zvijezde al sta se ima od toga. Da ce to da ga cini boljim igracem, nece.
Ono trckaranje za Lahmom je bilo smijesno vidjeti. Za nekog sireg popisa igraca jeste, ali daleko od prvih jedanaest.
Ono trckaranje za Lahmom je bilo smijesno vidjeti. Za nekog sireg popisa igraca jeste, ali daleko od prvih jedanaest.
Semper fidelis
- NoName
- Kontakt:
Čovjek je odigrao jednu lošu utakmicu i odmah drvlje i kamenje na njega... Pa imamo mi i ozbiljnih kandidata za širi popis i još im se daje podrška ovdje, nešto u smislu ma proradit će on...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pa o tome drug i ja pricam , a "poznavaoci" fudbala jos ne mogu skontati da covjek ne igra na svojoj poziciji , ali sta je tu je , zbog ovoga i ne mozemo naprijed jer nam nista ne valja !NoName je napisao/la:Čovjek je odigrao jednu lošu utakmicu i odmah drvlje i kamenje na njega... Pa imamo mi i ozbiljnih kandidata za širi popis i još im se daje podrška ovdje, nešto u smislu ma proradit će on...
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
- Kontakt:
neznam zasto ali se on nenormalno forsira kod evo vec 2 selektora...on je ok igrac ali moze samo jednu poziciju u timu igrati a to je 10tka...nista drugo,..neznam zasto ga stavljaju zajedno sa misimovicem...lik je spor slab u odbrani ali ima tehniku i zna igrat...gori je susic sto poziva ibricica i medunjanina a nijedan nemogu nista igrat drugo osim 10tke a tu vec imamo misimovica i pjanica(kad zatreba)...po meni su mahmutovic i haurdic mnogo bolji igraaci na pozicijama lijevog i desnog veznog jer su brzi i bolji u odbrani i puno se vise krecu...a za onu gresku danas,pa sta vi ocekujete?kad je to u hrvatskoj ligi desni bek uzeo loptu pretrcao 30 metara i zabio u raslje protiv hajduka...nikada i nece nikada...ibricic ili u jacu ligu ili ga nepozivati vise...gotovo...
Pa eto taj Ibisevic igra u jacoj ligi pa sinoc lopte nije uspio primiti o onom pokusaju driblinga kada mu je na biciklu spao lanac je zalosno za igraca koji igra u Bundesligi ... Jesi li ti gledao BiH prosle godine dok je Ciro vodio , momak je bio medju 5 najboljih igraca reprezentacije u tim kvalifikacijama a druga je stvar sto imate svoje pulene koje bi ugurali u repku a ne da im se , opcenito mislim na Stilice i slicnebooty-king je napisao/la:neznam zasto ali se on nenormalno forsira kod evo vec 2 selektora...on je ok igrac ali moze samo jednu poziciju u timu igrati a to je 10tka...nista drugo,..neznam zasto ga stavljaju zajedno sa misimovicem...lik je spor slab u odbrani ali ima tehniku i zna igrat...gori je susic sto poziva ibricica i medunjanina a nijedan nemogu nista igrat drugo osim 10tke a tu vec imamo misimovica i pjanica(kad zatreba)...po meni su mahmutovic i haurdic mnogo bolji igraaci na pozicijama lijevog i desnog veznog jer su brzi i bolji u odbrani i puno se vise krecu...a za onu gresku danas,pa sta vi ocekujete?kad je to u hrvatskoj ligi desni bek uzeo loptu pretrcao 30 metara i zabio u raslje protiv hajduka...nikada i nece nikada...ibricic ili u jacu ligu ili ga nepozivati vise...gotovo...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.