Mismim da njemu ta jos zabrana vazi tako da se on ne pita sto se tice ovoga ..jedino oko Slobode se mora borit jer nema niko drugiTzXHc je napisao/la:Pa neka ga malo, dugo ga nigdje nema, a i on je navijač Slobode pa nije bas kao Tan... Volio bih vidjeti šta on ima da kaže. Hoće li igrači dobiti kalve premije u slucaju prolaska i sl.harry_90 je napisao/la:Sta ce Azmira zvati kada imaju Vugdalica,Husrefa i igrace,to je isto da sad zovnu Tana da ga pitaju sta misli o mecu..TzXHc je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/zeba-m ... nas/184869
Evo malo i kapitena, fino je to on sve rekao, trebao bi koji novinar Azmira malo pitati šta misli o ovome?!![]()
Nemoj da se Azmir javlja,pretrnem svaki put kad vidim njegovu sliku..a naslov ne smijem procitat bez lexia
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
slobodaForever
- Kontakt:
kakve su sanse da sutra bude stream za tekmu sa dinamom?
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Neće bit'.slobodaForever je napisao/la:kakve su sanse da sutra bude stream za tekmu sa dinamom?
Tačno čim vidim Azmirovu sliku na nekom članku valja lex popit, il je krajnje loša ili krajnje dobra vijest. Nema sredineharry_90 je napisao/la:Nemoj da se Azmir javlja,pretrnem svaki put kad vidim njegovu sliku..a naslov ne smijem procitat bez lexia
-
VelikiKemo
- Kontakt:
svoj ti poso carko moj...ročitaj izjave igrača,**** kaspa Ješića,on se ukakio al to ne smije rećiAgamemnon je napisao/la:Ko te bolan podcjenjuje pusti se foruma i nasih zajebancija jesili pogledao izjavu Jesica mozda....
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Elche 2:1 Dalian
Sloboda 3:1 Dalian

Sloboda 3:1 Dalian
A znam,nepopravljivi sam optimista ****.TaRgEt_ je napisao/la:A glavu dajem da ce kup forsirati Zelji ili Radniku, slobodno se sjeti ove moje recenice u narednim mjesecima.
Inace da kazem da su igraci nedavno saznali premije ukoliko uzmu neki trofej,evropa bez trofeja je malo manje para Ali dupla kruna i premija za istu je astronomska.
Iz toga i Zajko kaze zelim napraviti nesto veliko u TZ, a vidi ga izjave za kup gori da ih izbaci i pokupi pare.
Sada ce reci da opet neke stvari izmisljas, isto sto mene optuzise za Tobol. Nego za koga ce Husara da navija boja fesa boja dresa, ili za crveno crne i svoje igrace
Pa ja ljudima pisao u pp ovdje odbili smo ponudu od 200 000 od Tobola onaj momak Zukanovic sa pitarskog foruma pise na opcim diskusijama dobili ste ponudu od Tobola reko hvala
A odbili smo i kineze nesmijem cifru ni napisat skocice im secer
Neka misle sta hoce izmisljam ok nema frke
Rekao sam za Stevanovicem bio je intervju sa Azmirom covjek potvrdio pisao sam za ibricica eno ima video intervju da postavimo
ZA zebu me napadali kako to ovo ono znas da u prvom pokusaju propalo kada opaaa dodje.
Sta misle ovdje ne zanima me.furaj svoje i suti.
Kolika je premija za duplu mogli bi izgurat sezonu u federalci i to za ulazak da se borimo
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Sloboda ima dvije mec lopte, to je borac u prvenstvu i kup protiv nas. Ubjeden sam 99% ako sloboda uzme borac da ce izborit evropu minimum, pobjedom od 2:0 na tusnju vjerovatno bi nas mogli proc, al poraz od borca bi vam doveo evropu pod velki upotnik, kao i svaki remi u kupu protiv nas.
Sto se tice kup utakmice ovo ce bit dokaz koje bolji trener i koje bolje spremijo ekipu na pripremama.
Svakako da bi volio da osvoite vi prvenstvo ako mi to nedaj boze nebi mogli. Al mislim da ce mo mi osvoit duplu krunu sloboda 2 svinje 3 itd.
Sto se tice kup utakmice ovo ce bit dokaz koje bolji trener i koje bolje spremijo ekipu na pripremama.
Svakako da bi volio da osvoite vi prvenstvo ako mi to nedaj boze nebi mogli. Al mislim da ce mo mi osvoit duplu krunu sloboda 2 svinje 3 itd.
Djes` spermijo jesil` se spremijo
ne diraj u Mandiće, ne diram ni ja tebi u SolinuAgamemnon je napisao/la:poluautomatsku,par bombi,zolju tri pistolja...sta ti trebaChinaglia je napisao/la:šta ti imaš protiv Mandića, je l'Agamemnon je napisao/la:kada pocne komsija galamiti sjediiii doleeeeeee cuje se do mandica
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://****.com/girl/alt-barbie-22.html]Alt Barbie[/url] [url=https://****.com/girl/dovia-129.html]Dovia[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-32.html]Ali Cruz[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Local Live Chat Dating [/url]
Upravu je sve frajer, osim za ovo zadnje, ali naravno to svako navijački prognozira..Pitar6785 je napisao/la:Sloboda ima dvije mec lopte, to je borac u prvenstvu i kup protiv nas. Ubjeden sam 99% ako sloboda uzme borac da ce izborit evropu minimum, pobjedom od 2:0 na tusnju vjerovatno bi nas mogli proc, al poraz od borca bi vam doveo evropu pod velki upotnik, kao i svaki remi u kupu protiv nas.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbg mislim da su oni nas korektno docekali u Sa, kao i mi njih uvijek..svugdje sve korektno treba da bude osim na terenu gdje ih treba dobro prebit i pobijediti naravno
Mesar Jesic ne zna drugacije da igra i nasi moraju odgovoriti na divljacku igru Sarajeva kakva nas sigurno ocekuje, a vec prije meca treba praviti pritisak na sudije
Mesar Jesic ne zna drugacije da igra i nasi moraju odgovoriti na divljacku igru Sarajeva kakva nas sigurno ocekuje, a vec prije meca treba praviti pritisak na sudije
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Beduin
- Kontakt:
Naravno, zasto kvariti fin odnos sa, u ovom trenutnku, najboljom navijackom skupinom u nasoj drzavi - HZ. Isto kao sto imamo bratski odnos sa Robijom, tako treba odrzavati zdrav odnos i sa HZ, na terenu uvijek teziti da pobjedimo a na tribini budemo glasniji.
Sutra da se zadesim u Sarajevu gdje gostuje neki Ceski klub (lupam) i gostujuci navijaci prave pizdarije, sigurno ne bih uzivao gledajuci to, ako ne bih i sam uletio da pomognem HZ.
Sutra da se zadesim u Sarajevu gdje gostuje neki Ceski klub (lupam) i gostujuci navijaci prave pizdarije, sigurno ne bih uzivao gledajuci to, ako ne bih i sam uletio da pomognem HZ.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
NormalaBeduin je napisao/la:Naravno, zasto kvariti fin odnos sa, u ovom trenutnku, najboljom navijackom skupinom u nasoj drzavi - HZ. Isto kao sto imamo bratski odnos sa Robijom, tako treba odrzavati zdrav odnos i sa HZ, na terenu uvijek teziti da pobjedimo a na tribini budemo glasniji.
Nemamo nista od tod da se bijemo mrzimo rusimo nase dobro. Igraci dobivaju platu za igranje (cak i za povrede) i sve sto se desava na zelenom terenu, naseje da navijamo i damo podrsku i to je to. Moje misljenje da sve skupine trebaju da imaju neke normalne odnose (mi HZ nikad to necemo imat sa skriparima zna se razlog) a sa svima ostalim dodi navijaj podrzi svoj klub ne rusi tude stadione gradove vec pomozi koliko mozes da budu bolji.
Mislim da Jesic zna da u Tuzli ne treba da ide mesarskiultrasstyle_tz je napisao/la:jbg mislim da su oni nas korektno docekali u Sa, kao i mi njih uvijek..svugdje sve korektno treba da bude osim na terenu gdje ih treba dobro prebit i pobijediti naravno
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Jeste se nasli od zla oca i gore matereChinaglia je napisao/la:ne diraj u Mandiće, ne diram ni ja tebi u SolinuAgamemnon je napisao/la:poluautomatsku,par bombi,zolju tri pistolja...sta ti trebaChinaglia je napisao/la:šta ti imaš protiv Mandića, je l'
Nullius in verba
Valja opet popuniti jug Koševa
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!
Zivjela RepublikaHeller je napisao/la:Jeste se nasli od zla oca i gore matereChinaglia je napisao/la:ne diraj u Mandiće, ne diram ni ja tebi u SolinuAgamemnon je napisao/la: poluautomatsku,par bombi,zolju tri pistolja...sta ti treba
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Zajko Zeba za RTV Slon: Ne odlazim iz Slobode!
SportAutor: Asim Šarić - 18. Februar 2016. 16:16
Vijest da bi kapiten Slobode Zajko Zeba mogao zaigrati u kazahstanskom Tobolu sa kojim je ekipa iz Rudarske 2. odmjerila snagu u trećoj kontrolnoj utakmici uoči priprema za proljetni dio Premijer lige BiH, provjerili smo u razgovoru sa Husrefom Musemićem, trenerom Crveno-crnih sa Tušnja, koji je u najmanju ruku ostao iznenađen našim pitanjem.
„Zaista ne znam ništa o tome,“ diplomatski je odgovorio Musemić.
Kontaktirali smo i kapitena Slobode koji nam je potvrdio informaciju da ga je kontaktirao menadžer kazahstanskog Tobola.
„U ovom trenutku jako je nezahvalno pričati o tome. Ja sam igrač Slobode, kluba sa kojim namjeravam da osvojim titulu prvaka Premijer lige i titulu Kupa Bosne i Hercegovine. Tuzla je moj grad, a i sa Slobodom sam vezan ugovorom još godinu i pol dana,“ kazao je Zajko Zeba, kapiten ekipe sa Rudarske 2., i dodao kako jedva čeka da počne proljetni dio Premijer lige BiH, kako bi sa Slobodom nastavio pobjednički niz iz jesenjeg dijela prvenstva.
Prema njegovim riječima, iz Slobode bi otišao samo u slučaju da se dva kluba uspiju dogovoriti, i da njemu kao profesionalcu, klub iz Kazahstana, ponudi dobar ugovor.
„Vremena je jako malo i ne vjerujem da se sve te kockice mogu posložiti. Ipak, Tuzla je sada moj grad, a Sloboda ekipa sa kojom namjeravam još mnogo toga da napravim,“ zaključio je kapiten Slobode.
SportAutor: Asim Šarić - 18. Februar 2016. 16:16
Vijest da bi kapiten Slobode Zajko Zeba mogao zaigrati u kazahstanskom Tobolu sa kojim je ekipa iz Rudarske 2. odmjerila snagu u trećoj kontrolnoj utakmici uoči priprema za proljetni dio Premijer lige BiH, provjerili smo u razgovoru sa Husrefom Musemićem, trenerom Crveno-crnih sa Tušnja, koji je u najmanju ruku ostao iznenađen našim pitanjem.
„Zaista ne znam ništa o tome,“ diplomatski je odgovorio Musemić.
Kontaktirali smo i kapitena Slobode koji nam je potvrdio informaciju da ga je kontaktirao menadžer kazahstanskog Tobola.
„U ovom trenutku jako je nezahvalno pričati o tome. Ja sam igrač Slobode, kluba sa kojim namjeravam da osvojim titulu prvaka Premijer lige i titulu Kupa Bosne i Hercegovine. Tuzla je moj grad, a i sa Slobodom sam vezan ugovorom još godinu i pol dana,“ kazao je Zajko Zeba, kapiten ekipe sa Rudarske 2., i dodao kako jedva čeka da počne proljetni dio Premijer lige BiH, kako bi sa Slobodom nastavio pobjednički niz iz jesenjeg dijela prvenstva.
Prema njegovim riječima, iz Slobode bi otišao samo u slučaju da se dva kluba uspiju dogovoriti, i da njemu kao profesionalcu, klub iz Kazahstana, ponudi dobar ugovor.
„Vremena je jako malo i ne vjerujem da se sve te kockice mogu posložiti. Ipak, Tuzla je sada moj grad, a Sloboda ekipa sa kojom namjeravam još mnogo toga da napravim,“ zaključio je kapiten Slobode.
Ja volim FK Tuzla City
Nego ljudi ima li kakvih novosti oko golmana i to? 
Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.