Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Emir Spahić
i sva svjetska javnost ga je osudila, jer se takve provokacije desavaju na svakoj tekmiomerbavarac je napisao/la:I Zidane se smatrao pravim vodjom, pa sta napravi u jednoj od najvaznijih utakmica karijere? Psovka majke je neoprostiva.cole-ch je napisao/la:Pravi vodja to ne radi! Spaha je veliki igrac, jako srcan momak, ali to je bio potez vise. Sada je na potezu nsbih (trener) ili fifa, jer je ovo u svetu kaznjivo. Vaspitne samare moze svojoj deci da deli. Sramno od jednog vodje.
Spaha care, neka si ti njemu opalio samar, trebao si barem jos 2-3, pa i neka crveni bude.
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Nije Semizovac,golub....ovaj Vrapcici.noah je napisao/la:prvi put, slazem se semizovacharishp je napisao/la:Pravi vodja vadi zube ovom uhljupu,pogan covjeku i izdajniku.A ne da samara.cole-ch je napisao/la:Pravi vodja to ne radi! Spaha je veliki igrac, jako srcan momak, ali to je bio potez vise. Sada je na potezu nsbih (trener) ili fifa, jer je ovo u svetu kaznjivo. Vaspitne samare moze svojoj deci da deli. Sramno od jednog vodje.
Vazda sam bio ljut zbog ponekad neprimjerenog ponasanja Spahica.
Sada sam ljut ,sto ga nije sastavio sa zemljom.
Ebo sve svoje trofazno pogano,malo mu dva penala hoce treci i jos mu mater psuje.![]()
![]()
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
totalno smo isfrustriran narod
ili su mozda uglavnom balavci po ovim forumima, nadam se da je ovo drugo.
Evo za tebe jedno posteno pitanje. BiH po ekonomiji, pogledu na zivot i broju stanovnika moze li biti vise neg za dlaku.Sivroni je napisao/la:zanimljivo sva prica je o samaru dobro kao u svemu neko misli ovako neko onako nego evo jedno posteno pitanje. Nakon Svedska 4:2 i Njemacka 3:1 sta mislite mozemo li mi ista uraditi u kvalifikacijama ili ostajemo vjecno treci ili kako nas narod kaze "za dlaku"
Mi imamo talent al fali tu nesto u nasoj kulturi. Neki kazu nisu svabe vanzemaljci nasi se umorili a oni kao nisu. Pa Svabo ko i vecina i zapadne europe vode drugaciji zivot neg mi. Svabo nema ono da ga pjesma u dusu pogodi, daj mi pivo da se napijem casu od glavu da razbijem. kao kad Dzeko cuje Enesa Begovic(digne unu ruku i kaze ojhaaa). Nisu svi takvi al kod nas vecina jeste. Ovi nasi momci se nazderali bureka, cevapa i tonu pive popili u zadnje dvije tri sedmice. Ovi ostali Europljani imaju drugaciji temeprament. Svaki dan trening paze sta ce jesti itd.
Znas kako je skandirila Marinu kad je usao u igru.calcio je napisao/la:smijesno, na koji god portal odem svugdje udarna vijest da je Spaha nekog malog balavca osamario i vecini ono pravo drago. ko da je izasao u ring i nokautirao Klicka a ne nekog malenog od metar i zilet......
totalno smo isfrustriran narod![]()
ili su mozda uglavnom balavci po ovim forumima, nadam se da je ovo drugo.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- QuietStorm87
- Kontakt:
-
hooligan_SA
- Kontakt:
7. slika...
Sta si ono bio rekao...samo za Srbiju, nikad za Bih?
I kome ti psujes mater, kopile malo...? Kome? Sad ces mi kopacke cistit!
Pjana mu nešto priča a on onako kapitenski kaže Pjani " hajde naprijed "KONGO je napisao/la:Da mi je znati sta ovo zbori s' Pjanom ?
ma govori mu igraj do kraja dva puta i onda na kraju on ce meni psovat materbaggio je napisao/la:Pjana mu nešto priča a on onako kapitenski kaže Pjani " hajde naprijed "KONGO je napisao/la:Da mi je znati sta ovo zbori s' Pjanom ?
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,3807844,00.html
hahahah kralju, cuj eskisehirspor da ga dokrajci hahahahah kapa dole,FGR je napisao/la:Onaj mali zuti je izjavio da bi samo igrao za rszato Spaha svaka cast,trebao si ga ozlijediti,ja sam cekao iskreno eskisehirspor da ga dokrajci al nista..spaha pravi kapiten,onaj majmun proalzi par puta jahica,malo seva e nemože tako..spaha kralj trebao ga je izbiti iz kopacki
spahi jos jednom svaka cast, sta je onaj seljacic mislio da moze gristi i udarati i jos majku psovati, bravo emire
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
hahahahahah čuj Eskišehispor hahahahhahahaaFGR je napisao/la:Onaj mali zuti je izjavio da bi samo igrao za rszato Spaha svaka cast,trebao si ga ozlijediti,ja sam cekao iskreno eskisehirspor da ga dokrajci al nista..spaha pravi kapiten,onaj majmun proalzi par puta jahica,malo seva e nemože tako..spaha kralj trebao ga je izbiti iz kopacki
ocm oplakah
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajaca, AmorVincitOmnia, ArtemisFowl, BelajBoy, BiH26, Bordo10, cutura, DanijelTZ, delko, dena24, DjaniTarik, Djedo, DzaniMehmet, erkov, Fudo, Futbol, Goalgetter, Google [Bot], Google Adsense [Bot], HariTz, Homelander, inzomni, klasik, Kljukusar, Konzerva, lol89, Majstorinho, Matterhorn22, Micron, Nakata, PeppermintSA, Rio12345, RobijasiZenica1988, rossonero85, seha77, Shevko, Slobodanpad1945, soccerfan, StevieG8, Sveti, trunks1946, Wilshere10, Zeko87 i 229 gostiju.