Samo kazem
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ta ce pite... Nek se ba okrenu ganjanju 3. mjesta ne bil evrope kakve zakačili 
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ili će biti ko Poljska na Vogošću?Agamemnon je napisao/la:"Gazimo tuzlake ko Njemacka Poljsku u ratu".
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 18 feb 2016, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- hule_barca
- Kontakt:
Paklen raspored nas čeka, nema slabe tekme na proljeće na Tušnju (izuzev Drine) i vjerujem u prosjek od 4-5 milja. Što se tiče dvomeča sa Sarajevom, biće to sigurno težak meč u kojem će naši momci morati dati 200% da bi prošli dalje. Biće tu dosta taktiziranja, vjerovatno više s naše strane, ali čvrstom i agresivnom igrom (oko za oko zub za zub) po ugledu na njih sa Koševa, napraviti dobar rezultat na Tušnju (samo ne primiti gol) i onda taktički odraditi uzvrat (na kontre
). Naša nesreća je što i mi težimo igri, a ne "klanju" na terenu, a u tom odnosu snaga Sarajevo je ipak kvalitetnije, tako da čvrstom i borbenom igrom moramo prevazići taj manjak suhog kvaliteta koji nije velik, ali može biti presudan za Sarajevo.
Mes Que Un Club
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Za pocetak Borac mora pasti, a o ostalim cemo u hodu!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Tako je to su vrata raja , utakmica i pobjeda u Banja Luci aBd.Pasha_car_aga je napisao/la:Za pocetak Borac mora pasti, a o ostalim cemo u hodu!
Ja volim FK Tuzla City
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Idemo utakmicu po utakmicu 
Termin Kupa je ko kuurac. Kakav pun stadion. . . radni dan . . .. .jeebiga, ništa od većine nas. . .
A u nas zaposlenost od 98 posto.haha
De ba ako izvucemo bar 4 boda u dva kola bice protiv pitara preko 5000
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Pocelo je lozenje:) Je..bo mater ko opsuje opet 
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
. .. . 98 posto nezaposlenih će doći . .Agamemnon je napisao/la:A u nas zaposlenost od 98 posto.haha
Svi kukaju nemaju posla,bezparica,a sad odjednom svi rade
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja ne radim, mada jest los termin. Prosli put sam bio protiv Celika, nije neka posjeta. Mozes cuti sta igraci pricaju na terenuGorki je napisao/la:Svi kukaju nemaju posla,bezparica,a sad odjednom svi rade![]()
Joj, pa nikad proći ova pauza... Sutra protiv Dinama će biti dobra tekma, i ako je prijateljska nadam se da ćemo izvući dobar rezultat! Šta vi mislite kako bi mogli odigrati sutra?
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja sam zadovoljan i porazom samo da nema povreda..TzXHc je napisao/la:Joj, pa nikad proći ova pauza... Sutra protiv Dinama će biti dobra tekma, i ako je prijateljska nadam se da ćemo izvući dobar rezultat! Šta vi mislite kako bi mogli odigrati sutra?
Husref kaže da je zadovoljan ekipom,tako da..Nadam se da smo fizički još spremniji za nastavak lige,jer nas očekuje užarenih par mj takmičenja.Opet pitam da li ima na vidiku golmana ili šta već?
PS
PS
Pisalo je il na našoj zvaničnoj ili ovdje na sportsport da će se vjerovatno vratiti Nikolić sa posudbe.
Naljutise se DIVOVI sto im se dira ovaj Đipalo Junuz sa slike 
Ali kako lazu J*** ih u usta ko je psovao Jesicu ovdje bilo sta svi ste vidjeli postove koji pacenici.HElo je napisao/la:Naljutise se DIVOVI sto im se dira ovaj Đipalo Junuz sa slike
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Sumnjam da će se igrati jako, ali dobro bi bilo da ostvarimo fin rezultat. Baš kao ljetos protiv Anžijatuzlak1987 je napisao/la:Ja sam zadovoljan i porazom samo da nema povreda..TzXHc je napisao/la:Joj, pa nikad proći ova pauza... Sutra protiv Dinama će biti dobra tekma, i ako je prijateljska nadam se da ćemo izvući dobar rezultat! Šta vi mislite kako bi mogli odigrati sutra?
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.