Isto kao Wesley Brown i De Ceglie, 15 godina u ekipama Uniteda i Juventusa a niko ne zna zasto
2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Varejao je vise maskota nego legenda grada
Isto kao Wesley Brown i De Ceglie, 15 godina u ekipama Uniteda i Juventusa a niko ne zna zasto
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja sam stavio navodnike na tu rijec koliko vidim!?tuzlak1987 je napisao/la:Varejao je vise maskota nego legenda grada![]()
Na kraju nista spektakularno.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ne gledamo istim ocima na to i to je to.
@tuzlak ne lupaj ziv bio, Varejao je daleko od maskote.
@tuzlak ne lupaj ziv bio, Varejao je daleko od maskote.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ja mislim da se on za hemiju ekipe i to da budu na okupu ne pita nista. Ima tu oko Jamesa, Irving, Tristan, Smith koji su napravili atmosferu koja im odgovara u svlacionici.NEZALAGANJE je napisao/la:Ja sam stavio navodnike na tu rijec koliko vidim!?tuzlak1987 je napisao/la:Varejao je vise maskota nego legenda grada![]()
A Frye im vjerovatno ce bolje i lezati kao osoba i druziti ce se vise sa njim, a koristan je na terenu. Znaci zaboraviti ce ga i fanovi i igraci vrlo brzo..
@adriano. Da pricamo o Ilgouskasu rekao bih da je puno vise i da je legenda. Ali ovaj je prosjecan igrac uvijek bio, jedino ovako simpatican za publiku.
A lojalan je bas jer nije bio kvalitetan, da je imao gdje drugo otisao bi..
- IlCapitano
- Kontakt:
Kirk Hinrich has been traded to Hawks for a second round pick **** say
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
prije dolaska channinga:

poslije dolaska:adriano_leite je napisao/la:Dalje, ako se uzme neko cija je plata 8 miliona, placat ce se oko 20 miliona taxe, sto se vjerovatno ne isplati placati toliko za recimo Channinga Fryea ili JJ Hicksona ili bilo kojeg drugog igraca kojeg se neki tim zeli rijesiti, jer nisu svi takvi igraci upgrade u odnosu na ono sto imamo pa da ih placamo 20 miliona kada se sve sumira u salary capu...
kakva promjena misljenja u samo nekoliko satiadriano_leite je napisao/la:Frye je zdraviji i konacno cemo imati stretch 4 sto se pokusalo praviti od Lovea.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- adriano_leite
- Kontakt:
Ako razumno procitas, rijec je o TPE gdje ne dajes nista a primas platu. Dakle, das TPE i apsorbujes ugovor Fryea, ovako si dao Andya a dobio Fryea jos kreirao TPE, opet. Nije tesko za skontati, nadam se.KK_Bosna je napisao/la:prije dolaska channinga:
poslije dolaska:adriano_leite je napisao/la:Dalje, ako se uzme neko cija je plata 8 miliona, placat ce se oko 20 miliona taxe, sto se vjerovatno ne isplati placati toliko za recimo Channinga Fryea ili JJ Hicksona ili bilo kojeg drugog igraca kojeg se neki tim zeli rijesiti, jer nisu svi takvi igraci upgrade u odnosu na ono sto imamo pa da ih placamo 20 miliona kada se sve sumira u salary capu...
kakva promjena misljenja u samo nekoliko satiadriano_leite je napisao/la:Frye je zdraviji i konacno cemo imati stretch 4 sto se pokusalo praviti od Lovea.
P.S. Molim te kao moderatora da ne izvrces tudje rijeci i postove.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 18 feb 2016, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- IlCapitano
- Kontakt:
****: Lance Stephenson has been traded to Memphis
Clippers have acquired Jeff Green, **** say.
Clippers have acquired Jeff Green, **** say.
- IlCapitano
- Kontakt:
Grizzlies also acquire a first-round pick in the deal
Doc
Doc
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- adriano_leite
- Kontakt:
@KK_Bosna, da se vidi koliko manipulises postovima i pokusavas da me diskreditujes vec duze vrijeme, evo i dokaz mog posta a ne samo dio sto si uzeo koji ti je odgovarao:
adriano_leite je napisao/la:
Ponovo sto se tice TPE, nije to samo tako jednostavno recimo nazvati Phoenix i reci, evo vam TPE, dajte nam Tuckera ili Kieffa i da se trejd zavrsi. Pita se tu nesto i Phoenix. Ako se ne pise o tome, ne znaci da se ne pokusava. Ja sam misljenja sto se vise pise, manje se radi na tome, jer se obicno radi nesto u pozadini. Dalje, ako se uzme neko cija je plata 8 miliona, placat ce se oko 20 miliona taxe, sto se vjerovatno ne isplati placati toliko za recimo Channinga Fryea ili JJ Hicksona ili bilo kojeg drugog igraca kojeg se neki tim zeli rijesiti, jer nisu svi takvi igraci upgrade u odnosu na ono sto imamo pa da ih placamo 20 miliona kada se sve sumira u salary capu...
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 18 feb 2016, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- IlCapitano
- Kontakt:
Tony Allen, Chris Andersen, Matt Barnes, Lance Stephenson, PJ Hairston and Zach Randolph are playing on the same team.

Mislim da ce potencijalna petorka Memhpisa Lance-Allen-Barnes-Z Bo-Birdman biti vrhunac ove sezone 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja mislim da su LAC napravili solidan posao.Green igra jako dobro zadnjih mjesec i po,nije mu strano igrati PFa i svakako im moze pomoci u small ballu,posebno ako se u drugoj rundi sastanu sa GSW.Omogucava im i igranje Griffina na petici kad je kod GSW Green na toj poziciji,a da im ne trpi PF sa Pierceom ili Johnsonom.Nema sumnje da je Doc ovo imao na umu.S druge strane,dao je pik prve runde,ali on i nije toliko vrijedan,osim u smislu SC-a,posto je njihov 20+.
Protected pick 2019. je u pitanju.
Po meni takodjer dobar posao Doca.
Po meni takodjer dobar posao Doca.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Valjda sad uspije od Greena izvuc ucinak vrijedan startnog krila. Obzirom da su im trenutno tu igraju granicni NBA igraci, ucinak jednog solidnog startera od Greena bi bio ogroman skok za Clipperse.
Da nije malo puno da za Foyea dobijemo sve sto nam treba...Trazili pikove druge runde, da opet se ganja neki euro dragulj, dobili 2(mozda Atic zavrsi kod nas ako se prijavi na draft...), trazili rezervu na 1, dobili i to dobru...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.