FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tadejevic u 3. ligi u Hrvatskoj.Jebote ko je nama beka igrao.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Besic je napisao/la:Skaute Avdicu znam da citas ovo ! forumsko vijece vam dozvoljava transfer Zahirage hvala.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Adnan Zahirovic:
25 godina- zdrav, zadnju TAKMICARSKU utakmicu odigrao 31.01.2016. u izraelskoj prvoj ligi protiv Maccabi Haife, dakle do prije 15-ak dana odnosno do prije isteka ugovora bio u PUNOM trenaznom procesu a sasvim sigurno da je nastavio raditi individualno zbog novog angazmana. Nasi igraci su zadnju takmicarsku utakmicu odigrali prije otprilike 80 dana!
Reference:
32 nastupa i 4 gola u ruskoj ligi.
22 nastupa i 1 gol u njemackoj drugoj ligi.
20 nastupa u izraelskoj ligi.
20 nastupa za A-reprezentaciju BiH ukljucujuci dvije utakmice baraza protiv Portugala, kljicni dvomec sa Bjelorusijom, Grckom itd.
Dajte mi nadjite igrace koji su igrali za nas ili igraju trenutno a da su imali ovakve reference u trenutku igranja za nas?!
25 godina- zdrav, zadnju TAKMICARSKU utakmicu odigrao 31.01.2016. u izraelskoj prvoj ligi protiv Maccabi Haife, dakle do prije 15-ak dana odnosno do prije isteka ugovora bio u PUNOM trenaznom procesu a sasvim sigurno da je nastavio raditi individualno zbog novog angazmana. Nasi igraci su zadnju takmicarsku utakmicu odigrali prije otprilike 80 dana!
Reference:
32 nastupa i 4 gola u ruskoj ligi.
22 nastupa i 1 gol u njemackoj drugoj ligi.
20 nastupa u izraelskoj ligi.
20 nastupa za A-reprezentaciju BiH ukljucujuci dvije utakmice baraza protiv Portugala, kljicni dvomec sa Bjelorusijom, Grckom itd.
Dajte mi nadjite igrace koji su igrali za nas ili igraju trenutno a da su imali ovakve reference u trenutku igranja za nas?!
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ma Zahirovic je kapitalac. Svako ko misli drugacije je nevidjeni laik.
Jedino @kinosvra nam moze odg za Zahirovica..
Iskreno, poslije Jajala i Cimirota, boljeg nismo imali nit imamo...
Volio bih da se vratimo na 4-5-1 jer imamo igrace za ovakcu formaciju, pogotovo ako jos dodje Zahirovic
Iskreno, poslije Jajala i Cimirota, boljeg nismo imali nit imamo...
Volio bih da se vratimo na 4-5-1 jer imamo igrace za ovakcu formaciju, pogotovo ako jos dodje Zahirovic
Kad bi njega doveli, moglo bi se reci da je odrađen solidan prelazni rok i da svi dovedeni igraci osim Kramara mogu unaprijediti nasu igru.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hajde @kraljlavova prozbori koju 
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Sve hoce da budu insajderi. Taj @kraljlavova je najavljivao oluju i euforiju, da vas napomenem..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma znam zato ga i pozivam da kaže bilo šta...MosaaRajvosa je napisao/la:Sve hoce da budu insajderi. Taj @kraljlavova je najavljivao oluju i euforiju, da vas napomenem..
Svi u napad jedan je Hase!!
Nisam upratio, hocemo li imati sutra kakav stream iz Travnika?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ma brate ne mogu ih smislit sarajevo i sarajlijice pogotovu. Imal' vece gamadi evo nek neko objektivno i argumentovano dokaze da nisam u pravuMos misliti koja je to stoka (izuzecu par forumasa tipa mortema koji nikada ruzne rijeci nije napisao)Neka nam se NAPUŠE TVRDOG I DEBELOG KUUURCA TUZLANSKOG
Pisu bljuvotine godinama a kada za nesto njihovo napises kofrce se.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- franklampard8
- Kontakt:
Sumnjam u tog Zahirovica, a ove Tuzlake koji citaju ovo sigurno da pitam: “DA LI VAMA, PO ĐAHKAD, NA SABAHU, ĆUNA PADNE NA PAMET?!”
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
sta je reciStanley je napisao/la:Nista od Zahirovica...
Definitivno?Stanley je napisao/la:Nista od Zahirovica...
Gdje nam je @kinosvra
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@bolanos aco je rekao da ce biti.
Kako bi volio da ove tuzlake nabijemo i vratimo odakle su dosli. Imaju jednu dobru polusezonu i podigli se kao da su osvojili svemir.
Nikad ih spomenuli nismo! I ako bi se nekad spomenuli ovdje to bi bilo u pozitivnom kontekstu.
Do sinoc sam imao pozitivnu sliku o njima kao raji, ali nakon ovih izljeva seljakluka, tacno se vidi da su 'druga liga'. Fuj
Kako bi volio da ove tuzlake nabijemo i vratimo odakle su dosli. Imaju jednu dobru polusezonu i podigli se kao da su osvojili svemir.
Nikad ih spomenuli nismo! I ako bi se nekad spomenuli ovdje to bi bilo u pozitivnom kontekstu.
Do sinoc sam imao pozitivnu sliku o njima kao raji, ali nakon ovih izljeva seljakluka, tacno se vidi da su 'druga liga'. Fuj
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- franklampard8
- Kontakt:
Ja naprimjer nikad ih nisam gledao kao neku raju, imaju taj kompleks glavnog grada (cast izuzecima, al' takodjer treba reci da je ovdje na forumu jako puno balavaca i internet huligana pa mi mozda stvaraju takvu sliku). Dosta podsjecaju na Zenicane, i jos zbog nekih stvari koje su radili ali ne smijem ovdje napisati uvijek mi post magicno nestane. Mozda ce i ovaj sta znam.FrancescoTotti je napisao/la:@bolanos aco je rekao da ce biti.
Zadnja izmjena: franklampard8, dana/u 19 feb 2016, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
1946
FrancescoTotti je napisao/la:@bolanos aco je rekao da ce biti.
Oni Evropu nece izboriti.Evo sad kad bi rekli kojeg cete igraca iz Slobode nijedan ne bi mogao igrati prvu postavu kod nas ,NIJEDAN
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:@bolanos aco je rekao da ce biti.
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, perodeformero, Proximic, Rule_hz i 38 gostiju.