FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
haha al se lože braćo mila 
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
uvrijeđene sarajlijice

ovo 2 % koje radi navija za Sarajevo,al dobit cu slobodan dan da gledam kako Jesa opancar izbacuje fukare iz cipela.Tuzlak04 je napisao/la:. .. . 98 posto nezaposlenih će doći . .Agamemnon je napisao/la:A u nas zaposlenost od 98 posto.haha
De ba ako izvucemo bar 4 boda u dva kola bice protiv pitara preko 5000
alamunja je napisao/la:ovo 2 % koje radi navija za Sarajevo,al dobit cu slobodan dan da gledam kako Jesa opancar izbacuje fukare iz cipela.Tuzlak04 je napisao/la:. .. . 98 posto nezaposlenih će doći . .Agamemnon je napisao/la:A u nas zaposlenost od 98 posto.haha
De ba ako izvucemo bar 4 boda u dva kola bice protiv pitara preko 5000
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
VelikiKemo
- Kontakt:
Sloboda danas:Pirić,Efendić,Mehmedagić,Kostić,Ivetić,Stjepanović,Sarić,Veselinović,Zeba,Haurdić,Ahmetović...
nema nam Ordage opet u početnom sastavu..hm brine me to polako
nema nam Ordage opet u početnom sastavu..hm brine me to polako
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
danas bih najviše volio da Haurdić nešto pokaže, samo to
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Neka nema Ordagića ,ako je do povrede nema se tu šta riskirat . Ako je do nečeg drugog, isto tako .
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Jel Kostić zadužio kakve rukavice ? 
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Pobjeda u BL= titula
Sanjat ce nas pite, izbacit cemo ih iz kupa i 29 kolo im unistavamo sve snove o Europi...
Sanjat ce nas pite, izbacit cemo ih iz kupa i 29 kolo im unistavamo sve snove o Europi...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Husref baš vjeruje Mehmedagiću, nadam se da neće imat' kikseva ovih 12 kola
da nema tih kikseva koji su nas koštali tri gola, bio bi bolji od Kostića
da nema tih kikseva koji su nas koštali tri gola, bio bi bolji od Kostića
I sam sam razmisljao o takvom ishodu.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Pobjeda u BL= titula
Nema sanse da preskoce nas i Zrinjski u ligi ubice ih Zrinjski u Mostaru.
Mi cemo ih prcnut u kupu a u 29 kolu izbaciti iz evrope cime ce se Siroki najvise okoristiti izgleda.
Dozivice kolektivni nervni slom
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ej al da su naši pametni pa da poslije prvog kola sad sjednu i dogovore kakve "prljave" poslove sa ŠB i Zrinjom da se karnu ovi patuljčići
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Možda bude stream. 
halo, to sam već napisao, ne kradi zaslugeNKMramor je napisao/la:Možda bude stream.
Ja mogu i dokazat'.Chinaglia je napisao/la:halo, to sam već napisao, ne kradi zaslugeNKMramor je napisao/la:Možda bude stream.
Nego, prepoznali sovjeti kvalitet rada. Još da rade update službene stranice redovno, za ovom drugom rečenicom ne bi bilo potrebe.

A kako bi bilo da se oni dogovre pa "karnu" kako ti kažeš nas? Puno veće šanse postoje za to.Mortus je napisao/la:Ej al da su naši pametni pa da poslije prvog kola sad sjednu i dogovore kakve "prljave" poslove sa ŠB i Zrinjom da se karnu ovi patuljčići
Samo pošteno bez ikakvih dogovora,kupovina,prodaja i ostalih sranja, zbog tih stvari nam i jest fudbal u državi za goli *urac kao i klubovi a i sama država!!!
Jedino vršiti pritisak u granicama dozvoljenog na to da imamo pošteno suđenje i to je to.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Dobili su i odgovorNKMramor je napisao/la:Ja mogu i dokazat'.Chinaglia je napisao/la:halo, to sam već napisao, ne kradi zaslugeNKMramor je napisao/la:Možda bude stream.![]()
![]()
Nego, prepoznali sovjeti kvalitet rada. Još da rade update službene stranice redovno, za ovom drugom rečenicom ne bi bilo potrebe.![]()
![]()
- Beduin
- Kontakt:
A mogli smo im poslati i par autobusa da nam zapale, ima se moze se.Thranduil je napisao/la:A kako bi bilo da se oni dogovre pa "karnu" kako ti kažeš nas? Puno veće šanse postoje za to.Mortus je napisao/la:Ej al da su naši pametni pa da poslije prvog kola sad sjednu i dogovore kakve "prljave" poslove sa ŠB i Zrinjom da se karnu ovi patuljčići
Samo pošteno bez ikakvih dogovora,kupovina,prodaja i ostalih sranja, zbog tih stvari nam i jest fudbal u državi za goli *urac kao i klubovi a i sama država!!!
Jedino vršiti pritisak u granicama dozvoljenog na to da imamo pošteno suđenje i to je to.
Upravo, samo posteno i cista obraza, pa makar ponovo ispali iz lige. I ja sam pisao kako bi se mogli kalkulisati oko kupa i bodova u prvenstvu, ali onda ode i nas obraz.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
U koliko je tekma?
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
16:00 casovaSaLL/ihovic je napisao/la:U koliko je tekma?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.