FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Besic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Besic » 19 feb 2016, 16:27

Yebote pravi deadline
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 feb 2016, 16:27

Kako zuka podgrijava atmosferu.
Znalacki :kafa:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 feb 2016, 16:28

zagorski je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Po meni Jesic ako ne pobjedi u Mostaru treba pakovati kofere.
E i ti vala pretjeruješ više sa tim unaprijed tjeranjem,zbog jednog (koji se još nije desio,a akobogda i neće) poraza!
I šta onda svega ti!?
Otjerati trenera i opet sve ispočetka!?
Mani gluposti ba!
Ima vatrogasac, haj da kazem igralismo okomito, stojcev je fakin. Dzenan y.

Jesu istjerat ako nebude osvoio jedan trofej uz 921 skor u prvenstvu. Sve ispod tiga je ne uspjeh

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 feb 2016, 16:29

Ma nama ni odbrana nije pouzdana,barem tako mi je djelovalo u Turskoj.Protiv Maribora je ispadala kao od sale.U tri tekme 9 komada je puno.
Svaka ekipa koja napravi pritisak na nasu zadnju liniju, ima cemo grdni problema.

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 19 feb 2016, 16:29

MortemHz je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Ne izgleda dobro za Zahirovica.ali ima jedna druga opcija.Selimovic zove Tana treba para za igraca. :njanjanja:

Radovac ide ljetos za "dobre" pare. znam jedan njemacki klub hoce ga i dalje.
Drincic je jos slobodan, cisto da se zna :beba:
i Medo Kamara hahaha :kafa:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 19 feb 2016, 16:32

De vam je budet

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 feb 2016, 16:32

SVI U NAPAD jedan je Hase!! :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 19 feb 2016, 16:32

VanCipelic je napisao/la:Pogledaj moje postove pa prosudi da li sam balavac i neka neznalica. Kako me nece nervirati nesto ovako, svi mi trubimo da nam treba centralni/zadnji vezni i evo sad navodno Zahirovic nam se nudi a Jesic se necka. Sam je rekao pred pocetak priprema da je sad tesko dovesti dobrog igraca, potpisuje Kramar nakon jednog trening, zauzima mjesto stranca a nije kvalitet ni blizu za prvih 11. Na pozicju koja nam je najosjetljivija dovodi Krajisnika, za kojeg imam veoma dobar predosjecaj ali jos uvijek on nije odigrao utakmice u seniorskom takmicenju. Necka se oko igraca koji ima 20 nastupa za repku i standardan je bio u Izralu prethodnu sezonu. A da ne vazim za formaciju, mac s dvije ostrice, naivnost i td...
Ne tvrdim da si neznalica ali ti kazem da ni ti ni ja nemamo info zasto se Jesic necka. Mozda pokusava da Adnanu obori cijenu. Mozda ne, ali mi to ne znamo, tako da je previse rano za nerviranje. U pravu si da nam je ovo najgora pozicija u timu i nema niko ni priblizno dobar Adnanu. Krajisnik za 6-12 mjeseci moze biti pravi kapitalac.

Takodje velika je razlika izmedju nuditi se i biti spreman potpisati besplatno. Adnan se kulturno nudi ali ne bih rekao da je jeftin - jer nema razloga da bude jeftin. On nema rupa u rezimeu tako da ce obje strane morati biti spremne na kompromis.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 feb 2016, 16:36

Hajde Rafa Nadal, sarni to majka mu stara..

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 19 feb 2016, 16:36

joker90 je napisao/la:Hajde Rafa Nadal, sarni to majka mu stara..

slika
Iz Eibara momaka

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 19 feb 2016, 16:37

Majkl je napisao/la:Po meni Jesic ako ne pobjedi u Mostaru treba pakovati kofere.
Nemoj tako, Jesa upravo ganja da dovede Saida

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 19 feb 2016, 16:40

MortemHz je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Ne izgleda dobro za Zahirovica.ali ima jedna druga opcija.Selimovic zove Tana treba para za igraca. :njanjanja:

Radovac ide ljetos za "dobre" pare. znam jedan njemacki klub hoce ga i dalje.
Drincic je jos slobodan, cisto da se zna :beba:
Kako bi bombarder leg'o :D
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Stanley
Kontakt:

Post Postao/la Stanley » 19 feb 2016, 16:42

Ovdje se pojedinci ponasaju kao djeca. Ponavljam kako trenutno stvari stoje nista od Zahirovica, ali ne znaci da je transfer propao! I da Jesic kaze da, opet Amidza na kraju krajeva treba to sve da odobri, znaci nije sve do Jesica tako je bilo i za Harbu! Licno jedva cekam da vidim Zahirovica u bordo dresu, ali prema informacijama koje imam tesko, ali samo znam da se i dalje pregovora.

Nikog ja ne branim, Herba a pogotov Zahirovic su skupi igraci za nase uslove. Mi smo sa mnogo vecim imenima (Jesicevim igracima) bili u pregovorima ali su nazalost na kraju propali. Covjek planira ostati na klupi zato i ne zeli gomilanje skupocjenih igraca kad mu se na ljeto ponovo otvara mnogo veci i bolji transfer rok.
Zadnja izmjena: Stanley, dana/u 19 feb 2016, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 19 feb 2016, 16:42

Majkl kontrira svima iziritiran zato sto se vecina ovdje bila okrenula protiv dzenana(ako ga nisam zamjenio s nekim on je dzenu branio) pa sad kao nema strpljenja za jesica.
I ja sam branio dzenan, ne ovdje jer tada nisam bio reg. nego u raji na utakmicama i tako, nekako sam uvijek naklonjen trenerima i meni je tih ljudi nekao žao j.ebiga
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 feb 2016, 16:44

pa sad mozda je ta blamaza bila i izrezirana, nemalo poslije su tri igraca nogirana, mahala spominje kojekakve sastanke igraca i slicno, tako da polahko sa osudom, i Mehu smo osudjivali a sad dobro vidimo da nismo znali sta se tacno desava :D[/quote]

Naveo sam jedan primjer koji se ne oprasta,treneri zive od rezultata a njegovi rezultati su za smrtnu kaznu u najmnju ruku do sad!

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 19 feb 2016, 16:52

kengur je napisao/la:
VanCipelic je napisao/la:Pogledaj moje postove pa prosudi da li sam balavac i neka neznalica. Kako me nece nervirati nesto ovako, svi mi trubimo da nam treba centralni/zadnji vezni i evo sad navodno Zahirovic nam se nudi a Jesic se necka. Sam je rekao pred pocetak priprema da je sad tesko dovesti dobrog igraca, potpisuje Kramar nakon jednog trening, zauzima mjesto stranca a nije kvalitet ni blizu za prvih 11. Na pozicju koja nam je najosjetljivija dovodi Krajisnika, za kojeg imam veoma dobar predosjecaj ali jos uvijek on nije odigrao utakmice u seniorskom takmicenju. Necka se oko igraca koji ima 20 nastupa za repku i standardan je bio u Izralu prethodnu sezonu. A da ne vazim za formaciju, mac s dvije ostrice, naivnost i td...
Ne tvrdim da si neznalica ali ti kazem da ni ti ni ja nemamo info zasto se Jesic necka. Mozda pokusava da Adnanu obori cijenu. Mozda ne, ali mi to ne znamo, tako da je previse rano za nerviranje. U pravu si da nam je ovo najgora pozicija u timu i nema niko ni priblizno dobar Adnanu. Krajisnik za 6-12 mjeseci moze biti pravi kapitalac.

Takodje velika je razlika izmedju nuditi se i biti spreman potpisati besplatno. Adnan se kulturno nudi ali ne bih rekao da je jeftin - jer nema razloga da bude jeftin. On nema rupa u rezimeu tako da ce obje strane morati biti spremne na kompromis.
Ja se iskreno nadam da ce nas Zahirovic pojacati, idealan za ono sto mi trebamo i ako mogu da ga plate, ne treba se nista cekati.
Isto takvo misljenje i ja imam za Krajisnika, ima nesto u tom mladicu, mekan je na lopti, nudi se, dobro se krece pa vidjet cemo kako ce napredovati.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 feb 2016, 16:59

3 km ulaznica u Travniku.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 19 feb 2016, 17:02

Rustem izbriso ono obi iz imena na ig
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 19 feb 2016, 17:05

Besic je napisao/la:Rustem izbriso ono obi iz imena na ig
cita forum :D
Pyro is not a crime !

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 feb 2016, 17:06

A lazes :lol: :lol: :lol: :lol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, bvsic, laznokrilo, nokee, Tatamata1946 i 71 gost.