FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zahirović je jako dobar i pofino školovan igrač,ima iskustva i znanja sigurno. Pomogao bi dosta svojim zalaganjem u timu sto je sigurno,a mogao bi biti i dobar Krajisniku kao što je Jajalo Cimiju.
Sabrine mi moje!
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Lave poredis macu i tigra..Respekt Zahirovicu za defanzivu ali da moze biti koristan za mlade kao Jajalo...uhh nemoguća misijaBosnianKingdom je napisao/la:Zahirović je jako dobar i pofino školovan igrač,ima iskustva i znanja sigurno. Pomogao bi dosta svojim zalaganjem u timu sto je sigurno,a mogao bi biti i dobar Krajisniku kao što je Jajalo Cimiju.

Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Kolko ti nahvali rustema sto si onda zapeo za zahirovica sta ce nam kad imamo ovakvog rustema a sto se tice pretrcanih km mislim da tu bekici prednjaceVanCipelic je napisao/la:Kako cete se mnogi ujesti za jezik u vezi Rustemovica...
Ja naprimjer svaku utakmicu Sarajeva odgledam prvo uzivo i kada kuci dodjem obavezno snimak pregledam a vecinu utakmica po 2,3 puta pregledam, sta cu, bolest neizljeciva.
Istina je da skoro u svakoj utakmici Rustem ima bar 2 netacna dodavanja ili neki nerezonski sut ali treba to malo bolje izanalizirati dati neku ocjenu.
Prvo, momak pretrci vise nego sve i jedan igrac na terenu, nad njim je napravljeno najvise prekrsanja ubjedljivo(pojedini startovi su za zatvora, derbi, listica) ali on uvijek ustane i jos jace udje u duel. Nije on samo trkac, ustvari je on kod nas poceo da igra tog "destruktivca" i mnogo vise zna s loptom nego sto je to vidljivo na utakmicama jer je najveci pritisak upravo na njemu. Mora da uzme loptu od stopera, da kreira igru, da prekida protivnicke napade, da igra i "desetku" i centralnog veznog i "destruktivca", pa Jajalo da ima ovoliko zadataka na terenu ne bi bas dobro izgledao.
Evo uporedit cu ga sa Zoloticem(padobrance da odmah ukrotim, imam veliko postovanje za ovog igraca i smatram da je igracina), mislim da su oni skoro identican tip igraca. Igraju na haman istoj poziciji, obojica su lomili nogu a razlika izmedju njih dvojice je ta da Zolotic je uvijek pored sebe imao jos jednog zadnjeg veznog(Nyema,Tomic,Hasanovic,sad Blagojevic) i ispred sebe "desetku"(Zeba,Bekric,Jamak..) i samim tim je rastereceni i ima manje gresaka u predaji lopte. Dok Rustemovic je prethodni period igrao u paru sa Berberovicem i Radovcem bez "desetke" i imao dosta veci pritisak i vise zadataka na terenu. Rustem je odlican igrac i veoma zahvalan ali formaciji 442 ne moze svoj potencijal iskoristi, isto bi se desilo i sa Zoloticem..
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Pročita na **** Deni nije uzeo naše državljanstvo
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- VanCipelic
- Kontakt:
............Rustemovic...Zahirovic..............keli1946 je napisao/la:Kolko ti nahvali rustema sto si onda zapeo za zahirovica sta ce nam kad imamo ovakvog rustema a sto se tice pretrcanih km mislim da tu bekici prednjaceVanCipelic je napisao/la:Kako cete se mnogi ujesti za jezik u vezi Rustemovica...
Ja naprimjer svaku utakmicu Sarajeva odgledam prvo uzivo i kada kuci dodjem obavezno snimak pregledam a vecinu utakmica po 2,3 puta pregledam, sta cu, bolest neizljeciva.
Istina je da skoro u svakoj utakmici Rustem ima bar 2 netacna dodavanja ili neki nerezonski sut ali treba to malo bolje izanalizirati dati neku ocjenu.
Prvo, momak pretrci vise nego sve i jedan igrac na terenu, nad njim je napravljeno najvise prekrsanja ubjedljivo(pojedini startovi su za zatvora, derbi, listica) ali on uvijek ustane i jos jace udje u duel. Nije on samo trkac, ustvari je on kod nas poceo da igra tog "destruktivca" i mnogo vise zna s loptom nego sto je to vidljivo na utakmicama jer je najveci pritisak upravo na njemu. Mora da uzme loptu od stopera, da kreira igru, da prekida protivnicke napade, da igra i "desetku" i centralnog veznog i "destruktivca", pa Jajalo da ima ovoliko zadataka na terenu ne bi bas dobro izgledao.
Evo uporedit cu ga sa Zoloticem(padobrance da odmah ukrotim, imam veliko postovanje za ovog igraca i smatram da je igracina), mislim da su oni skoro identican tip igraca. Igraju na haman istoj poziciji, obojica su lomili nogu a razlika izmedju njih dvojice je ta da Zolotic je uvijek pored sebe imao jos jednog zadnjeg veznog(Nyema,Tomic,Hasanovic,sad Blagojevic) i ispred sebe "desetku"(Zeba,Bekric,Jamak..) i samim tim je rastereceni i ima manje gresaka u predaji lopte. Dok Rustemovic je prethodni period igrao u paru sa Berberovicem i Radovcem bez "desetke" i imao dosta veci pritisak i vise zadataka na terenu. Rustem je odlican igrac i veoma zahvalan ali formaciji 442 ne moze svoj potencijal iskoristi, isto bi se desilo i sa Zoloticem..
Harba..............Emerson.............Duljevic
Obuca je fino objasnio Rustemovu situaciju. Iako valjda cemo nekad koristiti i 4-5-1 i necemo iskljucivo igrati 4-4-2. Sa jacim ekipama to bas i nije lako izdrzati.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ali bolje da momak uči od Zahirovića nego od Rustemovica i Dzeme,a Zahirović je Jajalo za ovu dvojicu.MosaaRajvosa je napisao/la:Lave poredis macu i tigra..Respekt Zahirovicu za defanzivu ali da moze biti koristan za mlade kao Jajalo...uhh nemoguća misijaBosnianKingdom je napisao/la:Zahirović je jako dobar i pofino školovan igrač,ima iskustva i znanja sigurno. Pomogao bi dosta svojim zalaganjem u timu sto je sigurno,a mogao bi biti i dobar Krajisniku kao što je Jajalo Cimiju.
Sabrine mi moje!
Evo Krste se oprostio na instagramu,definitivno ode.Sve najbolje Krste
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
Bh. internacionalac u SlovačkojBosnianKingdom je napisao/la:Zahirović je jako dobar i pofino školovan igrač,ima iskustva i znanja sigurno. Pomogao bi dosta svojim zalaganjem u timu sto je sigurno,a mogao bi biti i dobar Krajisniku kao što je Jajalo Cimiju.
Harba potpisao za Spartak iz Trnave
Bh. internacionalac Haris Harba nakon sjajnih partija u Češkoj odlučio je promijeniti sredinu, a naredna destinacija u njegovoj karijeri zove se...
ti ono rece da igra u ceskoj jel....

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
On odbio,ili ne moze dobiti!?Besic je napisao/la:Pročita na **** Deni nije uzeo naše državljanstvo
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nije budala ,sta ce mu naše državljanstvo.Sarajlijica1946 je napisao/la:On odbio,ili ne moze dobiti!?Besic je napisao/la:Pročita na **** Deni nije uzeo naše državljanstvo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
E na šta smo onda spaliBosnianKingdom je napisao/la:Ali bolje da momak uči od Zahirovića nego od Rustemovica i Dzeme,a Zahirović je Jajalo za ovu dvojicu.MosaaRajvosa je napisao/la:Lave poredis macu i tigra..Respekt Zahirovicu za defanzivu ali da moze biti koristan za mlade kao Jajalo...uhh nemoguća misijaBosnianKingdom je napisao/la:Zahirović je jako dobar i pofino školovan igrač,ima iskustva i znanja sigurno. Pomogao bi dosta svojim zalaganjem u timu sto je sigurno,a mogao bi biti i dobar Krajisniku kao što je Jajalo Cimiju.

Realno previše se diže Zahirović ovdje, ne igra on za repku vec 3-4 godine, ima i razlog za to...samo kazem...da se ne razocaramo!
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Znaci Simba se usutio,nista od petka,ja camio cekajuci,osijedio

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Zahirovic, dobar igrac samo zato sto mi tu imamo poprilicno slabu alternstivu, al ne toliko losu da jedan prosjecni igrac (zahirovic) bez treniranja i igranja i uigravanja moze da uleti i da odma bude prevaga ili bolji recimo od rustema.
Sto jeftinije do titule.
Stepanov 10 k mjesecno plata
Ikanda 10 k mjesecno plata
Alispahic 7 k mjeseno
Ostrakovic 2 k
Pussygaca 5k
Tatomirovic 6k
Anel (posudba moguce je da doplacujemo jos nesto) 2 k
Kaudio 2k
Rijad 2k
Kostic 2.5k
Baric 2.5 km
Puric 3k
Krste 6 km
Ovo je moje misljenje od prilike koliko su plate bile (realno
)
53k km plata usteda
Cezar 8k
Rejz 7k
Krajsnik 3k
Deni 5k
Harba 4k
Pavlovic 3k
Kramar 2.5k
Potrosnja 32.5 k km stedimo oko 20 km mjeseno. A mislim da igracki cemo imat bolju ekipu.ako uzmemo zahu to je opet 10 km u plusu. Sad nek jesa odluci dali moze bez njeg uzet titulu ako smatra da moze nek ga ne dovodi ljeti se moze nac bolji igrac.
Sto jeftinije do titule.
Stepanov 10 k mjesecno plata
Ikanda 10 k mjesecno plata
Alispahic 7 k mjeseno
Ostrakovic 2 k
Pussygaca 5k
Tatomirovic 6k
Anel (posudba moguce je da doplacujemo jos nesto) 2 k
Kaudio 2k
Rijad 2k
Kostic 2.5k
Baric 2.5 km
Puric 3k
Krste 6 km
Ovo je moje misljenje od prilike koliko su plate bile (realno

53k km plata usteda
Cezar 8k
Rejz 7k
Krajsnik 3k
Deni 5k
Harba 4k
Pavlovic 3k
Kramar 2.5k
Potrosnja 32.5 k km stedimo oko 20 km mjeseno. A mislim da igracki cemo imat bolju ekipu.ako uzmemo zahu to je opet 10 km u plusu. Sad nek jesa odluci dali moze bez njeg uzet titulu ako smatra da moze nek ga ne dovodi ljeti se moze nac bolji igrac.
-
- Kontakt:
pitarlOOk je napisao/la:ja mislim da nema ništa od tog Zahirovića, propalo je
Tacno i to jos sinoc. Nek vjeruje ko hoce !!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nije budala ,sta ce mu naše državljanstvo.[/quote]
Ja ne pljujem svoju drzavu,to mu je jedan veliki minus od mene!
Ja ne pljujem svoju drzavu,to mu je jedan veliki minus od mene!
MA SAID DA DODJE I DOSTA
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Beli98, Google Adsense [Bot], mnon46, OsmanhodzicBuco, Pablo11, pjankesarajevo, Proximic, rimljanin90, SamoDaKazeem, Varijantas8 i 71 gost.