pitarlOOk je napisao/la:ja mislim da nema ništa od tog Zahirovića, propalo je
Tacno i to jos sinoc. Nek vjeruje ko hoce !!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pitarlOOk je napisao/la:ja mislim da nema ništa od tog Zahirovića, propalo je
Hajde provjeri sa kojim timom je imao ugovor pa nesta pričaj,do tada tišina.svetastrana je napisao/la:Bh. internacionalac u SlovačkojBosnianKingdom je napisao/la:Zahirović je jako dobar i pofino školovan igrač,ima iskustva i znanja sigurno. Pomogao bi dosta svojim zalaganjem u timu sto je sigurno,a mogao bi biti i dobar Krajisniku kao što je Jajalo Cimiju.
Harba potpisao za Spartak iz Trnave
Bh. internacionalac Haris Harba nakon sjajnih partija u Češkoj odlučio je promijeniti sredinu, a naredna destinacija u njegovoj karijeri zove se...
ti ono rece da igra u ceskoj jel....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bio je pod ugovorom sa Jihlavom, tako da Spartak nema nikakve veze sa raskidom ugovora ili potpisom. Znaci njegov klub je Češka Jihlava. Hvala lijepo,doviđenja.svetastrana je napisao/la:preso iz ceske u slovacku.....filozofe mrtvi...al za tebe je jos uvijek u ceskoj....
Sta kazes ti na onu masinici o kojoj nam Zuka prica u grupi?MortemHz je napisao/la:Nebitna prica totalno
Podjelite sa nama, obicnim smrtnicimaFrancescoTotti je napisao/la:Sta kazes ti na onu masinici o kojoj nam Zuka prica u grupi?MortemHz je napisao/la:Nebitna prica totalno
Ne vjerujem brateFrancescoTotti je napisao/la:Sta kazes ti na onu masinici o kojoj nam Zuka prica u grupi?MortemHz je napisao/la:Nebitna prica totalno
12-0-0MortemHz je napisao/la:Ne vjerujem brateFrancescoTotti je napisao/la:Sta kazes ti na onu masinici o kojoj nam Zuka prica u grupi?MortemHz je napisao/la:Nebitna prica totalno![]()
Ili je ono bas lozionicka bb, ili se nesto kuhaFrancescoTotti je napisao/la:Sta kazes ti na onu masinici o kojoj nam Zuka prica u grupi?MortemHz je napisao/la:Nebitna prica totalno
Ono je nemogucemuhamedhulk je napisao/la:Ili je ono bas lozionicka bb, ili se nesto kuhaFrancescoTotti je napisao/la:Sta kazes ti na onu masinici o kojoj nam Zuka prica u grupi?MortemHz je napisao/la:Nebitna prica totalnoTaman za solinase, oni vole Čorbali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.