samo da hoce ovakvi poput tebe doci pametifk bosna sarajevo je napisao/la:alemao je napisao/la:ljudi moji ko god zna imalo ista o fudbalu vidi da ibisevic pojma nema
ali fakat pojma nema
moram ti proturiječiti, sta je olic igrac???ili inzaghi???bitno je da ima srca a golovi ce doci![]()
![]()
![]()
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vrlo blijeda partija Vede. Mnogo se vise ocekivalo, pogotovo jer se igralo protiv Njemacke. Dosta izgubljenih lopti i bez prave prilike, ali doci ce ABD sve na svoje. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sto ti je rec bosanac dok te ide bog si cim te stane treba pljuvati po covjeku . A Vedo dao 18 golova u polu sezoni svi ponosni vedo bog sad neide ga vec se prica najgori ma ljudi vedo je car a pogledajte malo sta se pisalo prije 2 god o vedi
Zivim za dan da te gledam zivim za Real madrid
-
- Kontakt:
A mozda samo mozda Vedo nije potrcao jedno 20 dana kako treba
Ali to vasi mozgici ne mogu da savladaju i skontaju...covijek se ozenio i imao drugih obaveza...stvarno je picoka...trebao je marljivo trenirati da bi bio u top formi za repku..fuj kako ga nije stid...treba mu hebat sve po spisku zbog toga...Vedo kako te nije stid da se zenis i ne treniras pred ovako dvije vazne PIJATELJSKE utakmice..
Pa ti nikada ne trebas da imas godisnjeg odmora..JEL TE STID VEDADE ?!!
Koja skupina djece i debila na ovome forumu!!!

Pa ti nikada ne trebas da imas godisnjeg odmora..JEL TE STID VEDADE ?!!

Vedad je danas bio los,al po meni,to nije njegova krivica. U prvom dijelu ga je koristio kao krilo...pa on je cisti centarfor,nije on za krila. Drugi problem je sto u citavoj utakmici nije dobio 2 prave lopte da napravi nesto u napadu.
Za ovaj poraz,a i zbog onog u svedskoj ,netreba kriviti napadace,vec iskljucivo veznu liniju.
Za ovaj poraz,a i zbog onog u svedskoj ,netreba kriviti napadace,vec iskljucivo veznu liniju.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
- NoName
- Kontakt:
Ma doci ce on na svoje, nista se ne sekirajte. Al' za 10 godina, ako nam nije dugo čekati onda super. On možda zna da zabije gol tako što će mu neko dodati loptu na 7-8 metara i ako bude neometan. Nedo bog 1 na 1 da nešto uradi.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
prvih pola sata vedad je bio bas doabr, po meni, ali u tom periodu i cijela ekipa je igrala! svakom igracu selektor treba naci mjesto na kojem ce on najvise dati ekipi u tom trneutku, pa tako i vedadu! nije da zelim da ga branim , ali sasvim sigurno, nije zasluzio ni da se pljuje po njemu!Pastuh je napisao/la:Vedad je danas bio los,al po meni,to nije njegova krivica. U prvom dijelu ga je koristio kao krilo...pa on je cisti centarfor,nije on za krila. Drugi problem je sto u citavoj utakmici nije dobio 2 prave lopte da napravi nesto u napadu.
Volim te Bosno!!!
Dao 18 golova na polusezoni i to mu jel fakticki daje mjesto u prvih 11 reprezentacije dok je vijeka.
Zao mi je sto ovo moram reci al vec niz utakmica mi igramo s igracem manje.
Zao mi je Vedo al sav kredit si ispucao. Nije pljuvanje, ja sam saburli covjek al budimo ljudi realni. Nikakve koristi od njega!
Zao mi je sto ovo moram reci al vec niz utakmica mi igramo s igracem manje.
Zao mi je Vedo al sav kredit si ispucao. Nije pljuvanje, ja sam saburli covjek al budimo ljudi realni. Nikakve koristi od njega!
Semper fidelis
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Na kakvoj je poziciji igrao, i koliko je lopti primio od Misketa,nista drugo se nije moglo ni ocekivati.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- NoName
- Kontakt:
Trebalo bi ovu anketu zamjeniti jer se odnosila na klubski fudbal, odnosno na igre Ibiševića za Hoff. Predlažem novu anketu i to o igrama Vedada za reprezentaciju. Ponuđeni odgovori:
1) Loš
2) Veoma loš
3) Katastrofalan
Pošto me neće biti par dana molim da odmah upišete i moj glas. Glasam za opciju 3.
1) Loš
2) Veoma loš
3) Katastrofalan
Pošto me neće biti par dana molim da odmah upišete i moj glas. Glasam za opciju 3.
- Principatus
- Kontakt:
Pa zasto ne postavimo istu anketu na Muslimovicevoj stranici, po sto je on alternativa u napadu?
30 golova u 51 utakmice su grozna statistika Ibisevica. Ma mi imamo napadaca ovakvih na pretek, negdje tamo u Grckoj, Turskoj i Tunguziji. Sta je tu Bundesliga, liga koja uvjek nanovo stvori reprezentaciju koja igra u finalima velikih takmicenja.
Gdje su te kritike i analize u utakmici protiv Ghane? Da nas tu nije vratio u igru sjajnim golom i loptom koju je sam morao uzeti jer odzada nista ne dolazi, izgubili bi ne samo ove dvije nego tri utakmice. Kakav bi sad moral bio?
Onda se samo suti i presuti, ceka nova igra. Gdje je alternativa? Ko je taj igrac koji moze igrati pored Dzeke i pokazati se? Muslimovic? Gdje su njegovi golovi, asistencija, ista? Razarac, ubijac, bori ovo ono. Uvjek te isto citam. Ali u stvarnosti nigdje i nista. Sve samo topli vazduh. Zar nije fer da se i tu otvori ista takva anketa, pa da vidimo gdje se stoji?
30 golova u 51 utakmice su grozna statistika Ibisevica. Ma mi imamo napadaca ovakvih na pretek, negdje tamo u Grckoj, Turskoj i Tunguziji. Sta je tu Bundesliga, liga koja uvjek nanovo stvori reprezentaciju koja igra u finalima velikih takmicenja.

Gdje su te kritike i analize u utakmici protiv Ghane? Da nas tu nije vratio u igru sjajnim golom i loptom koju je sam morao uzeti jer odzada nista ne dolazi, izgubili bi ne samo ove dvije nego tri utakmice. Kakav bi sad moral bio?
Onda se samo suti i presuti, ceka nova igra. Gdje je alternativa? Ko je taj igrac koji moze igrati pored Dzeke i pokazati se? Muslimovic? Gdje su njegovi golovi, asistencija, ista? Razarac, ubijac, bori ovo ono. Uvjek te isto citam. Ali u stvarnosti nigdje i nista. Sve samo topli vazduh. Zar nije fer da se i tu otvori ista takva anketa, pa da vidimo gdje se stoji?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- NoName
- Kontakt:
Statistika Muslimovića u reprezentaciji je bolja nego Džekina, to nemoj zaboraviti, a da ne govorimo o Ibiševiću. O kojim golovima Ibiševića pričaš? Nemoj da se vraćamo da onih 18 golova jer on nije ni sjena tog igrača, a i pored ovih 12 golova koje je postigao, ubjedljivo je bio najlošije ocjenjen igrač Hoffa. Dakle, Vedad ili igra ili ne igra, ako zaigra onda zabije hat-trick, samo je problem što se to za reprezentaciju ne dešava, osim tog gola protiv Gane nije ništa pokazao.Principatus je napisao/la:Pa zasto ne postavimo istu anketu na Muslimovicevoj stranici, po sto je on alternativa u napadu?
Ja ovdje ne govorim o golovima, nego o igri a Vedad u reprezentaciji igra katastrofalno, nadam se da nije zabranjeno takvo nešto primjetiti. Loptu ne može držati ni 5 sekundi da je ne izgubi, 1 na 1 nema šanse protiv bilo koga, loš pas za suigrače... Pa šta su konkretno ti njegovi kvaliteti, to što zna postaviti nogu da lopta uđe u go? U ligi se igra puno utakmica, svakakvih protivnika pa je onda i normalno da se napadač nađe u situaciji i zabije go. Za reprezentaciju to nije slučaj.
Nemoj mi samo spomenuti igru Vedada protiv Slovenije a da ne spomeneš igru Muslimovića protiv Hrvatske.
Po meni, alternativa Muslimoviću uopšte nije Ibišević nego Zec. Vedad polako, u mojim očima, nestaje iz konkurencije i za trećeg napadača reprezentacije, nema smisla da ga se poredi sa Muslimovićem jer nije u toj konkurenciji uopšte. I nemoj sad pričati kako je Bundesliga jača i to jer je nebitno, možda bi Muslim bio najbolji strijelac da igra tamo a Vedad ne bi dao ni 3 gola u Grčkoj, ko to zna. Ovdje pričamo trenutno o reprezentaciji i reprezentativnom fudbalu.
Svaka castNoName je napisao/la: Statistika Muslimovića u reprezentaciji je bolja nego Džekina, to nemoj zaboraviti, a da ne govorimo o Ibiševiću. O kojim golovima Ibiševića pričaš? Nemoj da se vraćamo da onih 18 golova jer on nije ni sjena tog igrača, a i pored ovih 12 golova koje je postigao, ubjedljivo je bio najlošije ocjenjen igrač Hoffa. Dakle, Vedad ili igra ili ne igra, ako zaigra onda zabije hat-trick, samo je problem što se to za reprezentaciju ne dešava, osim tog gola protiv Gane nije ništa pokazao.
Ja ovdje ne govorim o golovima, nego o igri a Vedad u reprezentaciji igra katastrofalno, nadam se da nije zabranjeno takvo nešto primjetiti. Loptu ne može držati ni 5 sekundi da je ne izgubi, 1 na 1 nema šanse protiv bilo koga, loš pas za suigrače... Pa šta su konkretno ti njegovi kvaliteti, to što zna postaviti nogu da lopta uđe u go? U ligi se igra puno utakmica, svakakvih protivnika pa je onda i normalno da se napadač nađe u situaciji i zabije go. Za reprezentaciju to nije slučaj.
Nemoj mi samo spomenuti igru Vedada protiv Slovenije a da ne spomeneš igru Muslimovića protiv Hrvatske.
Po meni, alternativa Muslimoviću uopšte nije Ibišević nego Zec. Vedad polako, u mojim očima, nestaje iz konkurencije i za trećeg napadača reprezentacije, nema smisla da ga se poredi sa Muslimovićem jer nije u toj konkurenciji uopšte. I nemoj sad pričati kako je Bundesliga jača i to jer je nebitno, možda bi Muslim bio najbolji strijelac da igra tamo a Vedad ne bi dao ni 3 gola u Grčkoj, ko to zna. Ovdje pričamo trenutno o reprezentaciji i reprezentativnom fudbalu.

Ibisevic je dobio sansu da se pokaze, nije je iskoristio, vrijeme je da drugi igrac dobije tu minutazu...
-
- Kontakt:
Hahahahahaah cuj vozio biciklo i spao mu lanac hahahahaah svaka cast legendo, popravio si mi dan..Morao sam se registrovati samo radi ovoga...Zivio...
A sto se tice statistike Ibisevica i Muslimovica, pa i ostalih igraca, mislim da je dovoljno uzeti njihovu minutazu i broj postignutih golova..Po toj statistici mislim da cak je cak i Konjic bolji i korisniji u napadu od Ibisevica...
Pozdrav svima !!!
A sto se tice statistike Ibisevica i Muslimovica, pa i ostalih igraca, mislim da je dovoljno uzeti njihovu minutazu i broj postignutih golova..Po toj statistici mislim da cak je cak i Konjic bolji i korisniji u napadu od Ibisevica...
Pozdrav svima !!!
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
- Principatus
- Kontakt:
Ako hoces da budemo aktuelni. Onda pusti ovo:
Gledam ovu sezonu i ucinak, gledam igru ispod Susica.
Ibisevic je zabio veoma jak gol i preokrenuo utakmicu. To je jak ucinak za nas rezultat. Tacka.
Muslimovic nije uradio nista. To je slab ucinak za nas rezultat. Tacka.
Kad mi onda pored tih cinjenica navodis pretjerano i nerealno kako Ibisevic mu nemoze biti zamjena to nemogu uzeti za ozbiljno. Prvo trazis da se gleda sta je sada, sta je aktuelno, a ne prije, eto to radim i nema nista sto podrzava igru Muslimovica ispred Ibisevica. U ove tri igre nije uspio jednostavno nista. Ako je to nista za tebe razlog da on treba da igra, ok. Ili je to kredit koji kod tebe ima od proslih godina, pa ga jos nije ispucao za razliku od Ibisevica?
O svemu drugom mi mozemo razglabati do zore i poslije izgubljenih utakmica govoriti kako to Muslimovic igra jako svaku utakmicu, kako razbija odbrane, kako se bori, a golova, a ni asistencija nema. Ucinkovitost je nula. A ti golovi i asistencije se pisu i definiraju napadaca. Radije nek Ibisevic igra slabo i zabija, nego ovaj jako, a nista se ne desava.

Zapitaj se zasto jedan igra u Bundesligi, a drugi ne.
Ma pusti tih 18 golova. Pusti igru protiv Slovenije i sve prije.NoName je napisao/la:Statistika Muslimovića u reprezentaciji je bolja nego Džekina, to nemoj zaboraviti, a da ne govorimo o Ibiševiću.
Gledam ovu sezonu i ucinak, gledam igru ispod Susica.
Ibisevic je zabio veoma jak gol i preokrenuo utakmicu. To je jak ucinak za nas rezultat. Tacka.
Muslimovic nije uradio nista. To je slab ucinak za nas rezultat. Tacka.
Kad mi onda pored tih cinjenica navodis pretjerano i nerealno kako Ibisevic mu nemoze biti zamjena to nemogu uzeti za ozbiljno. Prvo trazis da se gleda sta je sada, sta je aktuelno, a ne prije, eto to radim i nema nista sto podrzava igru Muslimovica ispred Ibisevica. U ove tri igre nije uspio jednostavno nista. Ako je to nista za tebe razlog da on treba da igra, ok. Ili je to kredit koji kod tebe ima od proslih godina, pa ga jos nije ispucao za razliku od Ibisevica?
O svemu drugom mi mozemo razglabati do zore i poslije izgubljenih utakmica govoriti kako to Muslimovic igra jako svaku utakmicu, kako razbija odbrane, kako se bori, a golova, a ni asistencija nema. Ucinkovitost je nula. A ti golovi i asistencije se pisu i definiraju napadaca. Radije nek Ibisevic igra slabo i zabija, nego ovaj jako, a nista se ne desava.
U to, nevjerujes sam.NoName je napisao/la:I nemoj sad pričati kako je Bundesliga jača i to jer je nebitno, možda bi Muslim bio najbolji strijelac da igra tamo a Vedad ne bi dao ni 3 gola u Grčkoj, ko to zna.

Zapitaj se zasto jedan igra u Bundesligi, a drugi ne.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- NoName
- Kontakt:
Redom:
Ne možemo raditi analizu na bazi mjesec-dva. Po meni, kao i po svim relevantnim statističkim metodama, period koji bi se trebao gledati su posljednje kvalifikacije i na toj bazi dajem svoje ocjene igre, odnosno igrača. Dakle, neko može stvoriti kredite igrama u reprezentaciji u zadnjim kvalifikacijama, pa bih te molio da mi objasniš te kredite Ibiševića, ja ih nešto ne mogoh identificirati.
Isto ti mogu odgovoriti i na tvoju konstataciju da nema golova i asistencija Muslimovića, dovoljno je malkice prizvati statistiku proteklih kvalifikacija pa će neke stvari biti jasnije. Nećemo valjda donositi sud nakon 3 prijateljske utakmice sa mnogo isprobavanja, jer ako je tako onda danas trebamo otjerati 50% igrača, zajedno sa selektorom.
Sudbina je čudna stvar. Vedadova sudbina je bila da završi u Njemačkoj a Muslimovićeva u Grčkoj. Nećemo se igrati Boga pa da analiziramo šta bi bilo kad bi bilo, hajde da govorimo o reprezentaciji i igrama u reprezentaciji, sve ostalo je mlaćenje prazne slame.
PODSJETNIK:
Edin Džeko, igrao 1070 minuta, 9 golova
Zlatan Muslimović, igrao 281 minuta, 4 gola
Vedad Ibišević, igrao 614 minuta, 1 gol.
Ovo su informacije sa FIFA.com, nadam se da se i oni nisu urotili protiv Vedada kao što su se urotili Bild, Kicker, Goal i ostali mediji.
Ne možemo raditi analizu na bazi mjesec-dva. Po meni, kao i po svim relevantnim statističkim metodama, period koji bi se trebao gledati su posljednje kvalifikacije i na toj bazi dajem svoje ocjene igre, odnosno igrača. Dakle, neko može stvoriti kredite igrama u reprezentaciji u zadnjim kvalifikacijama, pa bih te molio da mi objasniš te kredite Ibiševića, ja ih nešto ne mogoh identificirati.
Isto ti mogu odgovoriti i na tvoju konstataciju da nema golova i asistencija Muslimovića, dovoljno je malkice prizvati statistiku proteklih kvalifikacija pa će neke stvari biti jasnije. Nećemo valjda donositi sud nakon 3 prijateljske utakmice sa mnogo isprobavanja, jer ako je tako onda danas trebamo otjerati 50% igrača, zajedno sa selektorom.
Sudbina je čudna stvar. Vedadova sudbina je bila da završi u Njemačkoj a Muslimovićeva u Grčkoj. Nećemo se igrati Boga pa da analiziramo šta bi bilo kad bi bilo, hajde da govorimo o reprezentaciji i igrama u reprezentaciji, sve ostalo je mlaćenje prazne slame.
PODSJETNIK:
Edin Džeko, igrao 1070 minuta, 9 golova
Zlatan Muslimović, igrao 281 minuta, 4 gola
Vedad Ibišević, igrao 614 minuta, 1 gol.
Ovo su informacije sa FIFA.com, nadam se da se i oni nisu urotili protiv Vedada kao što su se urotili Bild, Kicker, Goal i ostali mediji.
Principatuse shvatas li ti da tvoj miljenik od utakmice s Slovenijom nije imao solidno odigrate utakmice u dresu reprezentacije!!!
Majke mi na ovom forumu klimaj glavom na sve ili ispadas dusmanin, ma nek ide sve u pm.
Nekontam da ljudi stavljaju pojedinca prije kolektiva a Vedo da mi je brat rodjeni zahvalio bih mu se za ovo dosad i dovidjenja.
Majke mi na ovom forumu klimaj glavom na sve ili ispadas dusmanin, ma nek ide sve u pm.
Nekontam da ljudi stavljaju pojedinca prije kolektiva a Vedo da mi je brat rodjeni zahvalio bih mu se za ovo dosad i dovidjenja.
Semper fidelis
- Principatus
- Kontakt:
Procitaj ovo i tvoj prvi post na koji sam reagirao.NoName je napisao/la:Nećemo valjda donositi sud nakon 3 prijateljske utakmice sa mnogo isprobavanja, jer ako je tako onda danas trebamo otjerati 50% igrača, zajedno sa selektorom.
Pa ti odmah poslije ove utakmice i kao reakciju na istu donosis sud gdje pozivas na smjesnu anketu u kojoj treba odlucivati jel Ibisevic veoma los ili strasno los igrac. A meni nesto pricas o tome kako se statistike prave. Kazes nemozemo tjerati igrace poslije 3 prijateljske utakmice, a tjeras Ibisevica koji je aktuelno uspjesniji nego Muslimovic. Prvo kazes nevrijede stare statistike, pa onda valjaju. Navodis golove iz kvalifikacija, u vrijeme kada ih je Muslimovic zabio jakoj Armeniji u Bosni, tada je Ibisevic harao po Bundesligi. Ovi prvi golovi po tebi vrijede jer nisu tako vremenski daleko, a ovi od Ibisevica su bezvrijedni u isto vrijeme i ne trebaju se uzimati u obzir jer je suvise vremena proteklo? Odluci se za jednu stvar.
Inace su svi golovi Ibisevica nevrijedni, jer su nekako sa srecom pali. Ibisevic je samo uspio u Bundesligu zbog "sudbine" i sigurno njegov ucinak je isto samo "sudbina". Muslimovic je mnogo bolji igrac, samo mu smeta "sudbina" i sreca da zaigra u Bundesligi i tamo bude onakav goalgetter. Realno nema sta. Sa takvim nacinom razmisljanja nema napredka.
Na sta si ti i drugi pozivao poslije utakmice protiv Ghane? Da li je jasno, da su ove pripremne utakmice i pripremne za EP, da one odlucuju ko ce igrati a ko nece? Pitam te jos jedanput, gdje je u prosle 3 utakmice bio Muslimovic i sta je postigao za rezultat reprezentacije? Bez velike polemike, iceg posebnog. Samo mi reci sta je Muslimovic uspio uraditi za ove tri pripremne utakmice u kojoj su svi imali sansu da se pokazu i da se kvalifikuju za prvih 11 pod Susicem. Ove utakmice su uradjene da se ustanovi prvih 11 i Susic stekne dojam. I ti dakle ocekivas da ce njegov utisak biti takav, da ce dovesti do toga sta ti zahtjevas?
- Principatus
- Kontakt:
Gol protiv Estonije, asistencija Misketa i gol Dzeke u Estoniji krecu jer se Ibisevic probija sa strane i centrira. Pogledaj utakmicu. Ali vise ih je kritikovalo Ibisevica jer je promasio zicer nego da se sjete ovoga. Ghana.Jajcani je napisao/la:Principatuse shvatas li ti da tvoj miljenik od utakmice s Slovenijom nije imao solidno odigrate utakmice u dresu reprezentacije!!!
Ibisevic juce nije igrao svoju poziciju. U svedskoj igrao kratko, a protiv Ghane preokrenuo utakmicu i to sjajnim golom. To je rezultat ovih pripremnih utakmica. Ovih aktuelnih utakmica, koje ce odlucivati sastav u kvalifikacijama. Samo pitam i zelim da znam, sta je uspio taj za kojeg se kaze da mu Ibisevic nemoze ni zamjena biti. Zelim da cujem rezultate ne subjektivne ocjene igraca. Rezultati nemogu biti subjektivni, osim nekima ovdje, po kojima su i golovi Ibisevica losi za nas.

- NoName
- Kontakt:
Ne razumijemo se. Ja ti uporno ponavljam da gledam igre u reprezentaciji i da se na osnovu toga može steći neki kredit, kao što kažeš, a ne na osnovu igara u klubu. Da bih ti odgovorio na tvoja pitanja prvo ti odgovori na moja: Na koji način je taj kredit izgradio Ibišević.
OK, posmatramo samo 3 zadnje utakmice. Vedad je dao dobar gol protiv Gane i nije više ništa uradio i odigrao je veoma loše (malo je reći) cijelo vrijeme. Muslimović se isto nije istakao, ali kad je dobio loptu makar je nije odmah gubio. Plus krediti...
Muslimović je svoj tim vodio do plasmana u LP i postigao neke od ključnih golova, Grci su ludi za njim, a sa druge strane navijači Hoffa jedva čekaju da se kutarišu Vedada. Vedad je, na kickerovoj listi, od 215 igrača koji imaju ocjene, zauzeo visoko 191. mjesto. Ali, valjda je i to neka zavjera.
Al' nema veze, proradit će on
Kao i pred svaku utakmicu ovdje ćemo pisati kako će Vedad zabiti makar 2-3 komada, kako će igrati odlično a on će i dalje kupiti najlošije ocjene u svom timu. Ja volim Vedada što je naš ali mu je igra očajna i ne bih više diskutovao o tome. Svako od nas ima svoje mišljenje koje sigurno nećemo mijenjati tako da je diskusija bespotrebna.
OK, posmatramo samo 3 zadnje utakmice. Vedad je dao dobar gol protiv Gane i nije više ništa uradio i odigrao je veoma loše (malo je reći) cijelo vrijeme. Muslimović se isto nije istakao, ali kad je dobio loptu makar je nije odmah gubio. Plus krediti...
Muslimović je svoj tim vodio do plasmana u LP i postigao neke od ključnih golova, Grci su ludi za njim, a sa druge strane navijači Hoffa jedva čekaju da se kutarišu Vedada. Vedad je, na kickerovoj listi, od 215 igrača koji imaju ocjene, zauzeo visoko 191. mjesto. Ali, valjda je i to neka zavjera.
Al' nema veze, proradit će on

Zadnja izmjena: NoName, dana/u 04 jun 2010, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.