Ako je vjerovati sluzbenoj stranici saveza:arelinho je napisao/la:
A Zrinja i Sarajevo u kojem termin igraju ? Nece se poklapati sa Zeljo - Siroki ??
Zeljo-Siroki 14:30h
Zrinjski-Sarajevo 17:00h
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Ako je vjerovati sluzbenoj stranici saveza:arelinho je napisao/la:
A Zrinja i Sarajevo u kojem termin igraju ? Nece se poklapati sa Zeljo - Siroki ??
virtuoz je napisao/la:Ako je vjerovati sluzbenoj stranici saveza:arelinho je napisao/la:
Idealno bi bilo tako da pogleda utakmica na tv-u.virtuoz je napisao/la:Ako je vjerovati sluzbenoj stranici saveza:arelinho je napisao/la:
Ovako treba da bude ovako ce ekipe napredovat i igraci, i neko ce napraviti rezultat vrijedan paznje u evropi ..mozda se rodi i neki mladi reprezentativac..samo jos da bude sve regularno, da sudije odsude prvenstvo ravnopravno i da puste da se razvija fudbal u nasoj Zemlji..jos se tu samo nadat da Celik se konsoliduje i uz Robijase bila bi liga nikad jacca..tako isto mislim i na Velez kojim zelim da se sto prije vrati i uz RA bude ovo top liga gdje ce se boriti stari sportski rivali i uz njih jos Siroki,Zrinjski i jos neko ko uskoci svakakosajo10 je napisao/la:Pratim ovu ligu otkad znam za sebe ali neznam da li sam ikada prije (ustvari nisam) toliko zelio da pocne vise! Zrinjski, Sarajevo, Sloboda, Siroki Brijeg, Zeljeznicar, Radnik... kakva ce to biti borba za Evropu! A u donjem dijelu tabele ce se voditi (mozda jos veca) borba za opstanak u elitnom takmicenju!
Bice ovdje svacega.. Yebo americku politicku kampanju.. ovdje ce biti sve dozvoljeno![]()
Ako se sad ne podigne gledanost na utakmicama onda neznam kad ce...
I dalje visoko lete, a ne shvataju da je obrnuta situacija, veliki problemi kod njih svima je jasno, samo ih dobar trener tj. ako se jesic ispostavi bas dobar i izvuče 120% od est ce ih u Europu, iskreno za titulu po meni nemaju šanse i mislim da ide u HercegovinuGradKamena je napisao/la:Sta kaze onaj pitar sinoc Zeljo,Sloboda,Zrinjski nemogu da plate Zahirovica samo oni mogu
Sezona nije ni počela a već imate nezadovoljne u svlačionici a pričate o našim problemima,hajde da sačekamo utakmice pa da pričamoJoseeMourinho je napisao/la:I dalje visoko lete, a ne shvataju da je obrnuta situacija, veliki problemi kod njih svima je jasno, samo ih dobar trener tj. ako se jesic ispostavi bas dobar i izvuče 120% od est ce ih u Europu, iskreno za titulu po meni nemaju šanse i mislim da ide u HercegovinuGradKamena je napisao/la:Sta kaze onaj pitar sinoc Zeljo,Sloboda,Zrinjski nemogu da plate Zahirovica samo oni mogu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.