Ako se šališ onda stavi smajlija da znamo da se o tome radi. A ako se ne šališ onda imaš ozbiljnih problema.aleksandar_veliki je napisao/la:Ajmo malo smirit hormone. Bez psovanja molim, nema potrebe za bananama. To je malo upozorenje, a sad cemo malo o kapitenu. Dotakao je dno, neka ga je sram i stid. Nadam se da ce Pape donijeti jedinu ispravnu odluku i oduzeti mu traku jer jednostavno on je ne zasluzuje.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NoName
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ti navijac BIH ?aleksandar_veliki je napisao/la:Ajmo malo smirit hormone. Bez psovanja molim, nema potrebe za bananama. To je malo upozorenje, a sad cemo malo o kapitenu. Dotakao je dno, neka ga je sram i stid. Nadam se da ce Pape donijeti jedinu ispravnu odluku i oduzeti mu traku jer jednostavno on je ne zasluzuje.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A kada je Barbarez nasrn'o na Wornsa u prijateljskoj utakmici kada su Salihamidžić i Worns dobili po crveni karton, nije se ništa pričalo o tome.
Jedan Zidane u finalu svjetskog prvenstva udari Materazzija glavom, pa ga poslije zbog tog poteza dižu u nebesa(na stranu igrački kvalitet, mnogi su ga zavoljeli baš zbog tog udarca glavom), a mi bismo trebali razapeti Spahića što u prijateljskoj pokušava "vaspitati" Marina. Smiješno.
Ko zaslužuje kapitensku traku više od Spahića?
Jedan Zidane u finalu svjetskog prvenstva udari Materazzija glavom, pa ga poslije zbog tog poteza dižu u nebesa(na stranu igrački kvalitet, mnogi su ga zavoljeli baš zbog tog udarca glavom), a mi bismo trebali razapeti Spahića što u prijateljskoj pokušava "vaspitati" Marina. Smiješno.
Ko zaslužuje kapitensku traku više od Spahića?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- NoName
- Kontakt:
Ne opravdavam, iako mi se svidjelo da malo krpelja potapša po obrazualeksandar_veliki je napisao/la:Opravdas onakav potez ili smi se samo cini.NoName je napisao/la:Ako se šališ onda stavi smajlija da znamo da se o tome radi. A ako se ne šališ onda imaš ozbiljnih problema.aleksandar_veliki je napisao/la:Ajmo malo smirit hormone. Bez psovanja molim, nema potrebe za bananama. To je malo upozorenje, a sad cemo malo o kapitenu. Dotakao je dno, neka ga je sram i stid. Nadam se da ce Pape donijeti jedinu ispravnu odluku i oduzeti mu traku jer jednostavno on je ne zasluzuje.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Ja ne opravdavam onaj šamar Spahića. Mislim, onako blag...
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
Ni ja,ali razumijem Spahu,pokusao ga je vaspitati na fin nacin, kao otac sina...samo je mali mrgavi ZUCO jako zivahno dijete koje zasluzuje malo jaci samar..prigoda je napisao/la:Ja ne opravdavam onaj šamar Spahića. Mislim, onako blag...
i uz to nekakav moderator!?juznjak> je napisao/la:ti navijac BIH ?aleksandar_veliki je napisao/la:Ajmo malo smirit hormone. Bez psovanja molim, nema potrebe za bananama. To je malo upozorenje, a sad cemo malo o kapitenu. Dotakao je dno, neka ga je sram i stid. Nadam se da ce Pape donijeti jedinu ispravnu odluku i oduzeti mu traku jer jednostavno on je ne zasluzuje.![]()
Volim te Bosno!!!
Bravo Spaha kapitenu......Da si ono uradio protiv Francuske u kvalifikacijama i dobio crveni ja bi isao u neke vracare da ti bacim sihere da vise nikad ne igras...Kakvo je bola ono ponasanje za vrijeme tekme???? SRAM TE BILO SPAHA !!!! Ne igras samo za sebe, i nemoj da se ono vise ponovi...Ima drugih nacina, i mjesta i vremena da mu puknes samar, ali u sred tekme, ejjj??? U najmanju ruku sebican i seljacki potez...Nazalost, za vecinu nas opravdan i frajerski...Ne mogu da vjerujem da te sudija nije izbacio....
PAPE ODLAZI !!!
PAPE ODLAZI !!!
Spahic Tito ! 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ma sta ces ih majstore uvjeravati...Ovo da je uradio u nekom ozbiljnijem klubu, dobio bi kaznu i jos bi se morao javno izvinjavati na svim stampanim i elektronskim medijima narednih 15 dana...A sto se tice ovih forumasa i njihovih komentara, nemam rijeci.... Zato nam i jeste sve ovakvo kakvo je...Sedam golova u dvije tekme, u mrezi naseg kapitena i jos udara samar u toku tekme protivnickom igracu....Idu bola Spaga Papetu udaraj samare a ne onom malom Marinu koji se kroz vas setao kao da nikad ranije lopte niste igrali....aleksandar_veliki je napisao/la:Zasto da ne, on je kao kapiten valjda uzor svima. Uzor omladini koja na ovom forumu velica njegov potez, ajmo biti malo realni, a neke stvari se ne mogu ovdje iznositi, no nije ni bitno. Svjestan sam da je tesko raju koja o mnogo tome nema pojma, uvjeriti u nesto drugacije.
carina je napisao/la:Bravo Spaha kapitenu......Da si ono uradio protiv Francuske u kvalifikacijama i dobio crveni ja bi isao u neke vracare da ti bacim sihere da vise nikad ne igras...Kakvo je bola ono ponasanje za vrijeme tekme???? SRAM TE BILO SPAHA !!!! Ne igras samo za sebe, i nemoj da se ono vise ponovi...Ima drugih nacina, i mjesta i vremena da mu puknes samar, ali u sred tekme, ejjj??? U najmanju ruku sebican i seljacki potez...Nazalost, za vecinu nas opravdan i frajerski...Ne mogu da vjerujem da te sudija nije izbacio....
PAPE ODLAZI !!!
aj ne kenjaj
"Marin mi je nakon prvog penala opsovao majku. Izgubio sam živce i ošamario ga. Ipak, poslije utakmice sportski smo se pozdravili i razišli u dobroj volji." kaže Emir Spahić.
Por que ? Por que somos los mejores...
I sta hoces da kazes??? Koga bola briga zasto ga je udario ako ga izbaci zbog samara na nekoj bitnoj tekmi????make je napisao/la:carina je napisao/la:Bravo Spaha kapitenu......Da si ono uradio protiv Francuske u kvalifikacijama i dobio crveni ja bi isao u neke vracare da ti bacim sihere da vise nikad ne igras...Kakvo je bola ono ponasanje za vrijeme tekme???? SRAM TE BILO SPAHA !!!! Ne igras samo za sebe, i nemoj da se ono vise ponovi...Ima drugih nacina, i mjesta i vremena da mu puknes samar, ali u sred tekme, ejjj??? U najmanju ruku sebican i seljacki potez...Nazalost, za vecinu nas opravdan i frajerski...Ne mogu da vjerujem da te sudija nije izbacio....
PAPE ODLAZI !!!
aj ne kenjaj![]()
![]()
![]()
"Marin mi je nakon prvog penala opsovao majku. Izgubio sam živce i ošamario ga. Ipak, poslije utakmice sportski smo se pozdravili i razišli u dobroj volji." kaže Emir Spahić.
Znaci druze, ko nas hoce dobiti dovoljno je da Spahi opsuje majku i rijesio je problem....
Ne ulazim u to ko je papak ko nijne, ali kao sto carina rece, da se ono desilo u kvalifikacijskoj utakmici dobio bi crveni i 4 utakmice neigranja. I onda bi mogli mahat usima.
Nema se njemu sta cestitati, on treba taj visak energije da kanalise na drugi nacin, a ne da samara protivnicke igrace.
Je li vi razumijete da je napravio glupost? Da mu je ne znam sta rekao, nema udaranja igraca. Uvijek sam te udarace smatrao inferiornim jer ne znaju odgovoriti drugacije nego silom.
Eeej, njega malac od 20 godina izbaci iz takta, a on vodja ekipe!
Nema se njemu sta cestitati, on treba taj visak energije da kanalise na drugi nacin, a ne da samara protivnicke igrace.
Je li vi razumijete da je napravio glupost? Da mu je ne znam sta rekao, nema udaranja igraca. Uvijek sam te udarace smatrao inferiornim jer ne znaju odgovoriti drugacije nego silom.
Eeej, njega malac od 20 godina izbaci iz takta, a on vodja ekipe!
- Principatus
- Kontakt:
Da je Spaha ovo uradio u kvalifikacijama nebi bilo ok.
Posto nisu kvalifikacije, slobodno.
Marin je u Bundesligi vec poznat kao "Schwalbenkönig", covjek koji pada toliko cesto i smjesno, da ga sudije u BL polako ne uzimaju za ozbiljno. Juce pade 1-2 sekunde nakon sto ga Spaha pomilova. U Bremenu mi je uvjek omrzen. Nijemcima se moze govoriti sta hoce, ali oni inace nisu Portugalci ili drugi koji igraju kao balerine, padaju pri svakom dodiru i tako pokusavaju proci. Oni igraju kao muskarci, sto Marin sigurno nije. Meni je drago sto ne kalja nas dres.
Posto nisu kvalifikacije, slobodno.
Marin je u Bundesligi vec poznat kao "Schwalbenkönig", covjek koji pada toliko cesto i smjesno, da ga sudije u BL polako ne uzimaju za ozbiljno. Juce pade 1-2 sekunde nakon sto ga Spaha pomilova. U Bremenu mi je uvjek omrzen. Nijemcima se moze govoriti sta hoce, ali oni inace nisu Portugalci ili drugi koji igraju kao balerine, padaju pri svakom dodiru i tako pokusavaju proci. Oni igraju kao muskarci, sto Marin sigurno nije. Meni je drago sto ne kalja nas dres.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nesto ne vjerujem ni da mu je opsovao. Morao je naci neko opravdanje.
Vom Jäger zum Gejagten
carina je napisao/la:I sta hoces da kazes??? Koga bola briga zasto ga je udario ako ga izbaci zbog samara na nekoj bitnoj tekmi????make je napisao/la:carina je napisao/la:Bravo Spaha kapitenu......Da si ono uradio protiv Francuske u kvalifikacijama i dobio crveni ja bi isao u neke vracare da ti bacim sihere da vise nikad ne igras...Kakvo je bola ono ponasanje za vrijeme tekme???? SRAM TE BILO SPAHA !!!! Ne igras samo za sebe, i nemoj da se ono vise ponovi...Ima drugih nacina, i mjesta i vremena da mu puknes samar, ali u sred tekme, ejjj??? U najmanju ruku sebican i seljacki potez...Nazalost, za vecinu nas opravdan i frajerski...Ne mogu da vjerujem da te sudija nije izbacio....
PAPE ODLAZI !!!
aj ne kenjaj![]()
![]()
![]()
Znaci druze, ko nas hoce dobiti dovoljno je da Spahi opsuje majku i rijesio je problem....
PA JESTE LI VI NORMALNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cuj da je bila kvalifikacijska.... STA BOLAN DA JE....
DA SAM JA OBAMA
AL NISAM....
kakvih pacijenata ima ovdje Bože sacuvaj...
samo daj da nabijam postove...
Por que ? Por que somos los mejores...
@Make
Idi majstore na neki odsjek ovog foruma za karate ili boks. Ostavi nas fudbalere....Ne znam stvarno pravila u detalje, ali sramota bi bila da UEFA nemoze naknadno kazniti ove postupke i prenijeti ih na kvalifikacije bez obzira sto je prijateljska...Kako bola mozes opravdati samar, ja ne mogu da vjerujem....Da je slucajno Marin osamario Spahu, ne bi se moglo ostati od kritika ovde...Ovde bi mu svi htjeli zabraniti odlazak na SP...
Idi majstore na neki odsjek ovog foruma za karate ili boks. Ostavi nas fudbalere....Ne znam stvarno pravila u detalje, ali sramota bi bila da UEFA nemoze naknadno kazniti ove postupke i prenijeti ih na kvalifikacije bez obzira sto je prijateljska...Kako bola mozes opravdati samar, ja ne mogu da vjerujem....Da je slucajno Marin osamario Spahu, ne bi se moglo ostati od kritika ovde...Ovde bi mu svi htjeli zabraniti odlazak na SP...
Aha, znaci nebitna je utakmica, pa sto onda pola foruma smjenjuje Papeta nakon nebitne utakmice?make je napisao/la: PA JESTE LI VI NORMALNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cuj da je bila kvalifikacijska.... STA BOLAN DA JE....
DA SAM JA OBAMA![]()
AL NISAM....
kakvih pacijenata ima ovdje Bože sacuvaj...
samo daj da nabijam postove...![]()
![]()
SRECOM NIJE BILA KVALIFIKACIJSKA UTAKMICA jer sam uvjeren da bi on isto postupio, nije mu prvi put da gubi kontrolu nad svojim ponasanjem.
Vidim ja ti poceo vrijedjati clanove foruma koji ne dijele tvoje misljenje
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Imam osjecaj da ovom vrlom moderatoru aleksandru smeta ovaj pozez naseg kapitena samo zato sto je samar primio MARKO a da ga je primio Bradstuber nr. ne bi se ni javio na ovu temu.... samo zato sto je moderator pa to prikriveno sugerira.... svasta bi on nama ovdje nalajo... vidi se da nisi ni gledao tekmu i vidio kako marin se dere na spahica i 100% psuje na nasem jeziku i ovaj mu pali samar...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Kani se moderatora, evo ti mene, bosnjak od glave do pete. Bosnjaka kojeg sramote ovakvi seljacki potezi naseg kapitena....Naseg kapitena, kojem je nekakva psovka vaznija od dresa kojeg nosi i posljedica koje taj potez moze donijeti....adnan_hzsa je napisao/la:Imam osjecaj da ovom vrlom moderatoru aleksandru smeta ovaj pozez naseg kapitena samo zato sto je samar primio MARKO a da ga je primio Bradstuber nr. ne bi se ni javio na ovu temu.... samo zato sto je moderator pa to prikriveno sugerira.... svasta bi on nama ovdje nalajo... vidi se da nisi ni gledao tekmu i vidio kako marin se dere na spahica i 100% psuje na nasem jeziku i ovaj mu pali samar...
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, General505, Google Adsense [Bot], jasmin10, Mostarska, NebeskaSila96, Serha, Zglavkar i 52 gosta.