RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Frutek
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Frutek » 03 jun 2010, 19:30

Adnel je napisao/la:Bio je Covic i Silajdzic ,sta ja znam ko je bio ha ya :D
Jel tako onaj smrad Dragan Ćović za vas navija
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 03 jun 2010, 19:41

Frutek je napisao/la:

Stara ljubav ne izgara! Licno sam cuo od njegove bliznje familije da se covjek svaki vikend raspituje za velezove rezultate. Ali mu funkcija ne dozvoljava da tu ljubav ispoljava javno.
A da je gov.no - jeste.
samo mostarski, samo bahato

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 03 jun 2010, 19:50

apple je napisao/la:
Frutek je napisao/la:

Stara ljubav ne izgara! Licno sam cuo od njegove bliznje familije da se covjek svaki vikend raspituje za velezove rezultate. Ali mu funkcija ne dozvoljava da tu ljubav ispoljava javno.
A da je gov.no - jeste.

Čitao sam negdje da je on rekao da je Velež njegov klub al nisam bio siguran.

Zamisli on vam uđe u upravu haosa :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 03 jun 2010, 22:42

Sto se Dragana Covica tice (usput bio mi je direktor u "Sokol"-u i crven je), mislim da je trenutno blizi zatvoru,nego Upravnom odboru Veleza.Ali o tome ce odluciti Tuzilastvo.Ja bih samo citirao njegove rijeci:"Imam puno povjerenje u rad Tuzilastva". I mi,Dragane.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 03 jun 2010, 23:11

Svi oni u dubini sebe nose Velez u srcu samo ovi "mostarci" iz Busovace i Kiseljaka navijaju za Zrinjski i to i oni znaju ali...
Gledo sam Tanu veceras na tv-u i kaze da ce opet trener biti sa strane i da ce biti puno bolje nego sto je bilo.
Ja zelim da vidim dobre rezultate ali i malo preslikavanja starog Veleza a to je da je vecina domacih igraca a ne preko 4 i mislim da je to realno i posteno jer ako ih dovedes 10 i na kraju sezone im istekne ugovor i ode ti odmah pola ekipe a to je slucaj sad na kraju sezone.Mislim da treba dovest do 4 igraca ali da budu prava pojacanja...

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 03 jun 2010, 23:15

apple je napisao/la:
Frutek je napisao/la:

A da je gov.no - jeste
.
vece gluposti u zivotu nisam cuo....
covic je u Zrinjskom ima 15 godina....
kakvi ste balavci,pa je li ovo moguce :o :D :D :D :D

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 03 jun 2010, 23:21

cunami je napisao/la:Svi oni u dubini sebe nose Velez u srcu samo ovi "mostarci" iz Busovace i Kiseljaka navijaju za Zrinjski i to i oni znaju ali...Gledo sam Tanu veceras na tv-u i kaze da ce opet trener biti sa strane i da ce biti puno bolje nego sto je bilo.
Ja zelim da vidim dobre rezultate ali i malo preslikavanja starog Veleza a to je da je vecina domacih igraca a ne preko 4 i mislim da je to realno i posteno jer ako ih dovedes 10 i na kraju sezone im istekne ugovor i ode ti odmah pola ekipe a to je slucaj sad na kraju sezone.Mislim da treba dovest do 4 igraca ali da budu prava pojacanja...
sta rece i osta' ziv...upravo je suprotno...vasi "doseljenici" a ima ih u odnosu na nase doseljenike 10:1,jer nasi nisu nigdje isli a pola istocnog mostara je po svijetu,navijaju za ovaj velez, i vi to dobro znate,dok ovamo cijeli grad dise za Zrinjski i pomaze mu svak na svoj nacin...to je jedina istina...mislim da je to vidljivo i slijepom covjeku,samo vi ne zelite da vidite....
Zadnja izmjena: plemic1, dana/u 03 jun 2010, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 03 jun 2010, 23:21

kOJI si ti debil plemicu nevidjeni pa vidis da se zezamo jes taman doso haris silajdzic na sastanak i covic nemaju drugog posla cccc stvarno si malouman i maloljetan.
Samo jedan klub Velež Mostar

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 03 jun 2010, 23:23

Adnel je napisao/la:kOJI si ti debil plemicu nevidjeni pa vidis da se zezamo jes taman doso haris silajdzic na sastanak i covic nemaju drugog posla cccc stvarno si malouman i maloljetan.
taman 2x maloljetan :D mozda sam i malouman,more bit.... 8-)

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 03 jun 2010, 23:56

plemic1 je napisao/la:
cunami je napisao/la:Svi oni u dubini sebe nose Velez u srcu samo ovi "mostarci" iz Busovace i Kiseljaka navijaju za Zrinjski i to i oni znaju ali...Gledo sam Tanu veceras na tv-u i kaze da ce opet trener biti sa strane i da ce biti puno bolje nego sto je bilo.
sta rece i osta' ziv...upravo je suprotno...vasi "doseljenici" a ima ih u odnosu na nase doseljenike 10:1,jer nasi nisu nigdje isli a pola istocnog mostara je po svijetu,navijaju za ovaj velez, i vi to dobro znate,dok ovamo cijeli grad dise za Zrinjski i pomaze mu svak na svoj nacin...to je jedina istina...mislim da je to vidljivo i slijepom covjeku,samo vi ne zelite da vidite....
Pjevaj ti kolko oces zna se ko je No. 1 u Mostaru

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 jun 2010, 09:49

Ako nekog interesuje, ko su najveći klubovi, to su:

SARAJEVO
ŽELJEZNIČAR
VELEŽ MOSTAR.

Neka se drugi ne ljute ali to pokazuju rezultati, istorija i renome ovih slavnih klubova

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 04 jun 2010, 11:14

Zna li iko ko su kandidati za trenera Veleza posto jucer gledam Tanu na tv i kaze da ce biti neko sa strane opet pa ako neko slucajno zna nesto nek objavi

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 04 jun 2010, 11:35

Cunami, poslao sam ti prije dva dana na pp, za novog trenera...
Hajmo ljudi vrsiti pritisak na upravu da ostave Amera....Ja bi njega probao ostavit a za ostalo sta ostane :D

nidalotoka
Kontakt:

Post Postao/la nidalotoka » 04 jun 2010, 12:08

dvojica najozbiljniji kandidata za klupu veleza..borce sredojevic,halilhodzic, nazalost ne vahid nego salem.vijest iz krugova bosnalijeka.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 04 jun 2010, 12:11

Mogu li slike stadiona? Znam da se stalno nešto radi, volio bi sve tribine da vidim ;)

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 04 jun 2010, 12:21

Pa kad bi bio Salem mislim da bi bilo najbolje ako je on ikako u kandidatima a sto se tice Sredojevica,mislim da covijek zna jer ipak,nije se lako zadrzat u repki ovako dugo.
Ko god bude trener,treba mu stavit do znanja da se ne zajebaje a mi moramo mislit i na buducnost.Treba smanjit neke troskove a to je da nema puno igraca sa strane jer sta kad odu ovi ljudi???
Svi koji su otisli ostavili su dugove pa...Meni je Velez bitan a ostal...manje-vise

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 04 jun 2010, 17:36

carina je napisao/la:Cunami, poslao sam ti prije dva dana na pp, za novog trenera...
Hajmo ljudi vrsiti pritisak na upravu da ostave Amera....Ja bi njega probao ostavit a za ostalo sta ostane :D
SVI!!! :D Nek on bude jedini sa strane, slazes li se druze Cunami? :P
Support Velez, It's logical! ★

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 04 jun 2010, 18:40

Mont0 je napisao/la:
carina je napisao/la:Cunami, poslao sam ti prije dva dana na pp, za novog trenera...
Slazem se,ali pita se OFK Beograd,mada vrijedi pokusati.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 04 jun 2010, 22:40

Pa bolje je pare ulagat u stadion i vracanje dugova nego u 10 igraca sa strane a treba dovest 3 do 4 igraca,zavisi ko ostane od ove sezone.
Treba vidit kome istice ugovor jer vise od pola ekipe nema ugovor i sad su to nove obaveze kluba prema igracima koji priduzavali ugovor.Vidit cemo sta ce biti u ponedeljak kad ce se izabrat predsjednik i dati konacni prijedlozi za trenera a mozda saznamo i trenera

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jun 2010, 23:50

BICE GUSTO je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:
Slazem se,ali pita se OFK Beograd,mada vrijedi pokusati.
Mislim da ce vam to biti malo tesko za uradeti,jer Amer je imao odlicnu sezonu iza sebe a to su iz OFK-a vredno prateli.Njima na kraju ove sezone odlazi supertalentovani Markovic te ce im verovatno prva opcija biti vracanje Osmanagica u borbi u evropi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Balorda i 2 gosta.