FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kako bi bilo da se napravi neka vrsta dočeka za igrače i stručni štab ili da se organizovano ode na ovosedmične treninga naših na TUšnju i iskaže im se podrška za nastavak sezone
Zadnja izmjena: Mortus, dana/u 19 feb 2016, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Ma nisam im'o šta montirat', pukla mi konekcija kod prvog gola, ja popi*dim i ugasim sve. Kasnije skontam da sam mog'o od sovjetskih nam prijatelja uzet golove.kadtrebaglasan je napisao/la:Mramore jesil smontiro više današnji Force Awakens ?
MajstoreeeeMortus je napisao/la:Kako bi bilo da se napravi neka vrsta dočeka za igrače i stručni štab ili da se organizovano ode na ovosedmične treninga naših na TUšnju i iskaže im se podrška u nastavku sezone
Docekati ih i zagrmiti da gori Tuzla kada smo mogli na ispadanju mozemo i sampione buduce docekat.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Uze mi slova iz tastature.
pa hajmo j-ebem li ga makar 50 da nas se skupi, ako uspijemo saznati kad dolaze da ih docekamo, a onda se sa rukovodstvom navijačke grupe dogovorit da se dolazi ove sedmice na treninge i da se momci ohrabre pred meč sa Borcem, koji nam može donijeti puno toga 
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Kad dolaze ,ko bi to mogo saznat ? 
Zahirović u Želji 
Bgm i ja sam.Agamemnon je napisao/la:Pitari na aparatima hahaha
Miran budi i kuliraj samoNKMramor je napisao/la:Bgm i ja sam.Agamemnon je napisao/la:Pitari na aparatima hahaha
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ne spominjite više ovdje igrače koje bi voljeli vidjeti kod nas, pa ni njihove inicijale 
Kako jeeee
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
O pojačanjima rečenice počinjat : Ne dao Bog da nam dođe...
Recimo da je Zahirovič došao nama, umjesto koga bi igrao ?
zaista bi bilo šteta da igra umjesto Stjepanovića, jer to bi samo narušilo harmioniju u ekipi, a preskup je za klupe.
Mi trebamo ostvariti naš cilj a to je Evropa ako ne mognemo titulu uzet.
Kada bi se plasirali u Evropu onda vjerujem da bi i Azmir odriješio kesu i doveo još tri - četiri pojačanja al ona za iskoraka
zaista bi bilo šteta da igra umjesto Stjepanovića, jer to bi samo narušilo harmioniju u ekipi, a preskup je za klupe.
Mi trebamo ostvariti naš cilj a to je Evropa ako ne mognemo titulu uzet.
Kada bi se plasirali u Evropu onda vjerujem da bi i Azmir odriješio kesu i doveo još tri - četiri pojačanja al ona za iskoraka
I zamisli otresemo ih ovdje.. 
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
U slučaju povrede nekog ko nam puno znači, nema preskupe klupe.Pitanje je ko voli doć' i grijat klupu žrtvujući se za ekipu. Al super je to , kad recimo kod "golemih" počnu golemi sukobi u svlačionici oko toga čiji je veći .
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Mada ni Ahmet danas nije nešto radosno pootrčo prema Veselom kad je zabio
Možda je očekivo rođendansku asistenciju. 
**** vas *** i pojacanja ne treba nam niko. Ja cu igrat ako treba et. Slobodan igrac.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ma opušteno ba 
šta vam je ba ljudi ne igraju imena sama na baterije, ekipa mora bit kompaktna, mi smo ipak u prednosti jer ekipa kuca u istom ritmu, svi na isti nacin misle, poznaju se, eno vidjeli smo Sarajevo kad ih je tek preuzeo Tan nakupovali bogaoca, al kad nema uigranosti nema ni rezultata, ja i dalje vjerujem ovoj ekipi više nego Željinoj iako ima i Stevanovic i Zahirovici ne znam Zolozic i ko vec..na kraju imamo i mi velikog Zajku reprezentativca 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.