Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

biskitt
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la biskitt » 04 jun 2010, 12:36

adnan_hzsa je napisao/la:Imam osjecaj da ovom vrlom moderatoru aleksandru smeta ovaj pozez naseg kapitena samo zato sto je samar primio MARKO a da ga je primio Bradstuber nr. ne bi se ni javio na ovu temu.... samo zato sto je moderator pa to prikriveno sugerira.... svasta bi on nama ovdje nalajo... vidi se da nisi ni gledao tekmu i vidio kako marin se dere na spahica i 100% psuje na nasem jeziku i ovaj mu pali samar...
Ja imam osjecaj da ti jos nemas pravo da polazes vozacki. Jesam li u pravu?

EMIR SPAHIC je postupio nesportski, ispao je papcina, i to ga je nasukao malac od 20 godina koji mu je opsovao mater. Nema tu opravdanja...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 04 jun 2010, 12:37

Spaha je pokazao da je pravi vodja ,lider balkanskog tima ,s kojim nema zajebancije ,pa nismo mi pic.ketine neke da tolerisemo neke psovke ,nekih novokomponovanih Njemaca ,nekih bosanaca,ili srba koji se trude biti nesto drugo ,i ko god brani ovog pikavca neka samo proba skontati sto je bas njega uradio!!Sto je najmanji???CIsto sumnjam!Nego je definitivno da je na nasem nesto opsovao i za to dobio sljagu ,treb'o ga je jace opalit'!
Spaha u ove dvije utakmice SAM igra odbranu ,razgulio se ,tamo ,'vamo ,izlazi na 40 metara od gola ,prekida napade ,pokriva vise terena nego sto su svi iz zadnje linije ,i normalno je da je covjek malo "popustio" sa zivcima ,trudi se ,bori ,a ne ide ,manekeni setaju po terenu ..a ,s druge strane ,sjetimo se kako je Spaha bio za neke druge opcije ,nije za Susica ,i sada se tu uvukla doza neraspolozenja zbog toga ,jer i on vidi da je ovaj nesposoban kvalitetno,
Jos jednom da ponovim ,SPAHA MAJSTORE RESPECT!!!

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 04 jun 2010, 12:39

Spaha je jedini pravi patriota i kapiten. Kapa dole, majstore!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 04 jun 2010, 12:42

Ne brani "pikavca" niko druze. Od tog pikavca se nismo mogli MI odbraniti. Setao nam se kroz odbranu, igrao se sa nama ko beba sa zveckom, i na kraju iznudio crveni karton nasem najjacem igracu, kapitenu, Spahicu. Svugdje u normalnom svijetu fudbala, ocjena za igru Marina je cista desetka.....A fudbal je igra koja se igra za rezultat....

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 jun 2010, 12:47

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 04 jun 2010, 12:49

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 10 maj 2015, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 04 jun 2010, 12:50

Hahaha..hvala ti, nema sta :D Majstore, fudbal je takva igra. Ja cu braniti ponos svoje drzave svojim zivotom kao navijac na tribini. I branio sam je na Marakani naprimjer...Ako hoces da ti posaljem na pp lijecnicke nalaze poslije te tekme, nije problem...i opet cu... Ali od svojih igraca na terenu zelim da je brane fudbalom, a ne ovakvim seljackim potezima....Ja od njih trazim da igraju lopte i da svih 90 minuta misle na taj sveti dres za koji bi ja zivot dao, a ne da ih neki "pikavac iz gradiske koji ne bi nigdje igrao da nije bilo rata", izbaci iz takta i meni se "pos.ere" na glavu..

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 04 jun 2010, 12:51

@FGR, to o cemu ti pises zove se kompleks nize vrijednosti, i razlog vise da spaha nije trebao tako postupiti.

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 04 jun 2010, 12:52

Carina, veliki moderatoru Aleksandre mali i ostali sto pljuju po kapitenu.......Nemate vi pojma o zivotu kamoli o fudbalu. Vise vjerujem Spahi kad kaze da mu je mali psovao nego vama sto mu ne vjerujete. Spaha iza sebe ima hejbet tekmi i mislite li da je dzaba opalio sljagu onom nosatom kvazi svabi? Ako mislite da je pogrijesio, komotno ga tuzite UNICEF-u i ostalim organizacijama. Vi ste mi neki navijaci, patriote, napadate kapitena i stajete iza onoga malog majmuna. DA ga je Spaha izgazo nogama na terenu, dobice moju podrsku. Dosta je bilo bolan vise zajebancije sa nama.

EMIR SPAHIC - UNO DI NOI -[/size]

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 04 jun 2010, 12:54

Ocjena i komentar sa goal.com. :P Svaka čast! Bez obzira na primljene golove nema sumnje u to da je Spaha u ove dvije utakmice bio naš ubjedljivo najbolji i navrijedniji igrač. A po mom mišljenju i najpožrtvovaniji.
I to da mu se oduzme kapitenska traka: smiješno! Niko je ne zaslužuje više od njega! :evil: :evil:

"Spahic - 7.5: Comfortably Bosnia's most valuable player, but misses a rating of 8 because of the penalty he conceded to Mueller. Nonetheless, the captain marshalled his back line impressively, was ultra aggressive with tackles to deny Trochowski, Marin, and Khedira, and kept the German strikers silent. Also made a Roberto Ayala-type pass out of danger in the 66th minute."
Definitions belong to the definers, not the defined

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 jun 2010, 12:54

Ako je Spahic postupio dobro onda je Podolski trebao Jahica poslati u bolnicu,Jahic je dva dan pred odlazak Njemaca na SP napravio dva ekstra gruba starta nad Podolskim,Njemacka klupa je reagirala zestoko cak su i prilazili nasoj klupi da upozore nase igrace.

Bas smo cudan neki narod svrsavamo sto je kapiten reprezentacije opalio samar momku koji je visok metar i zilet,a na drugoj strani u dvije utakmice smo napravili jdnu akciju.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 04 jun 2010, 12:59

edina je napisao/la:Ocjena i komentar sa goal.com. :P Svaka čast! Bez obzira na primljene golove nema sumnje u to da je Spaha u ove dvije utakmice bio naš ubjedljivo najbolji i navrijedniji igrač. A po mom mišljenju i najpožrtvovaniji.
I to da mu se oduzme kapitenska traka: smiješno! Niko je ne zaslužuje više od njega! :evil: :evil:

"Spahic - 7.5: Comfortably Bosnia's most valuable player, but misses a rating of 8 because of the penalty he conceded to Mueller. Nonetheless, the captain marshalled his back line impressively, was ultra aggressive with tackles to deny Trochowski, Marin, and Khedira, and kept the German strikers silent. Also made a Roberto Ayala-type pass out of danger in the 66th minute."
E to je tako. Nakon sedam primljenih golova najbolji igrac nam je stoper.....Ironicno, da ne moze ironicnije...a mozda cak i istinito.....Sve u svemu...:

PAPE ODLAZI !!!

A odo i ja, pa podizite nase momke i trenera jos vise....Zasluzili su nema sta....Iduce godine ce nas se sve repke svijeta zvati na prijeteljske...da na nama pokazuju svoju napadacku i svaku drugu moc....Bolje Velez od njih izgleda na terenu...

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 04 jun 2010, 13:04

Robovlasnik je napisao/la:
samadhi je napisao/la:Carina, veliki moderatoru Aleksandre mali i ostali sto pljuju po kapitenu.......Nemate vi pojma o zivotu kamoli o fudbalu. Vise vjerujem Spahi kad kaze da mu je mali psovao nego vama sto mu ne vjerujete. Spaha iza sebe ima hejbet tekmi i mislite li da je dzaba opalio sljagu onom nosatom kvazi svabi? Ako mislite da je pogrijesio, komotno ga tuzite UNICEF-u i ostalim organizacijama. Vi ste mi neki navijaci, patriote, napadate kapitena i stajete iza onoga malog majmuna. DA ga je Spaha izgazo nogama na terenu, dobice moju podrsku. Dosta je bilo bolan vise zajebancije sa nama.

EMIR SPAHIC - UNO DI NOI -[/size]

Tako je. A pusti ti ove lazne moraliste, sve kultura do kulture, mogu zamislit kakvi su oni junaci u svojim "uspjesnim" zivotima.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 jun 2010, 13:10

aleksandar_veliki je napisao/la:Bez vrijeđanja, svako iznosi svoje misljenje i zbog toga ga nema niko pravom nazivati glupanom. Znaci, onom ko bude vrijeđao slijedi juzno voce.
Mogao bih obratit paznju na @madafaka na temi prijateljskih meceva BiH protiv Svedske i Njemacke,naziva svakog mamlazima i glupanima .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 04 jun 2010, 13:11

edina je napisao/la:Ocjena i komentar sa goal.com. :P Svaka čast! Bez obzira na primljene golove nema sumnje u to da je Spaha u ove dvije utakmice bio naš ubjedljivo najbolji i navrijedniji igrač. A po mom mišljenju i najpožrtvovaniji.
I to da mu se oduzme kapitenska traka: [b]smiješno![/b] Niko je ne zaslužuje više od njega! :evil: :evil:

Nije smiješno. Smiješno je možda za bosanski mozak, međutim takve stvari ne prolaze u Evropi.

Evo primjer je Terry, za vanbračnu aferu ode traka, pa ti glumi nekome drugom ''moralnog'' dečka. Kapiten treba biti primjer svima, jer ipak nije kapiten Pofalićkog već državne reprezentacije. Smiješno bi bilo da se ne potegne pitanje ili da ga ne kazni barem NSBiH.
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 04 jun 2010, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 04 jun 2010, 13:15

Evo primjer je Terry, za vanbračnu aferu ode traka pa ti glumi nekome drugom ''moralnog'' dečka. Kapiten treba biti primjer svima jer ipak nije kapiten Pofalićkog već državne reprezentacije. Smiješno bi bilo da se ne potegne pitanje ili da ga ne kazni barem NSBiH.[/quote]

Ako ga savez kazni ..... ja odo da protestujem .... i jos jednom napominjem ni TOTTI nije dobio kaznu od ROME i navijaca zbog udaranja Balotellia a ni oduzimanje kapitenske trake ;) ;) a sto je TOTTI ROMI to je SPAHA BOSNI ....

Igraj Spaha nedaj se , igraj svi smo uz tebe , a lea lea leeeeeeeeeeeee :P :P
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 04 jun 2010, 13:18

Pa da, rekao sam fino primjer je Terry. Nije ni Terry-ja kaznio Chelsea, ali ga kaznio FA. Tebi još uvijek nije jasno da se nacionalni tim ne može porediti sa nijednim klubom ? Ipak tu ide obraz svima a ne samo klubu.

Pa se onda žalimo kasnije kako niko neće da igra prijateljske sa nama. Pored ovih šamara, baklji, itd.. fudbalska Evropa to sve prati. Što bi neko ugostio divljake ?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 jun 2010, 13:27

@Suntu Jeu

Velika je razlika između neopravdavanja onog poteza i automatskog oduzimanja kapitenske trake. Ja nisam za onaj šamar, ali ne stavljam Spahu na stub srama zbog istoga. Desilo se Zidaneu da u finalu SP-a udari Marca glavom(vidi koincidencija, obojica se zovu/ok, imena im se izgovaraju isto, MARKO), pa da, osim poraza Francuza, ne bude linčovan od ostalih, jer je svojim igrama i zalaganjem zaslužio barem to(daleko od toga da opravdavam i to "divljanje", da se razumijemo).
Šta je jedan šamar u odnosu na skrnavljenje stuba društa - porodice? Pa Terry je imao aferu sa koleginom ženom, pobogu. Naravno da će biti kažnjen, možda ne bi bio da se radilo o nekoj drugoj ženi, ali ova je udata za njegovog reprezentativnog kolegu, te je to glavni razlog zbog kojeg je "plavac" ostao bez trake.
Bonan je laktao, pljuvao, psovao, šamarao pa opet nikome ništa, kao da se to zaboravlja. Da napomenem, to je radio u važnijim utakmicama, u onim kvalifikacionim. ;)
Dakle, da sumiram, apsolutno ne opravdavam onaj šamar, ali sam i dalje da kapitenska traka ostaje na njegovoj ruci, jer je niko drugi u ovoj reprezentaciji nije zaslužio.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 04 jun 2010, 13:34

Nisam ni ja rekao da mu treba oduzeti traku, nego kažem da bi bilo smiješno da se ne potegne pitanje sankcionisanja igrača koji takvo nešto uradi. Baš me zanima šta bi bilo da je to uradio npr. Zec ? Ovo da je bila kvalifikaciona utakmica dobio bi dvije-tri utakmice suspenzije. Znaš li ti koliko je takvih psovki na terenu ? Kao da mu je prvi put da ga neki igrač proba isprovocirati. Po meni je zaslužio kaznu, da li je ona oduzimanje trake ili nešto drugo treba viditi.

Recimo da se slažem s tobom, jer nemamo srčanijeg igrača od njega pa da mu možemo uručiti traku. Da su svi na terenu kao Spaha bili bi favoriti na SP-u. :D

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 04 jun 2010, 13:39

Hahahaha,tek sad upratih kako se diskutuje i o tome treba li Spahi traku oduzeti ,hahaha,ne mogu da vjerujem da to citam ,jedini igrac koji zasluzuje da ovdje pisemo hvalospjeve o njemu ,da ga velicamo ,da mu se klanjamo jer nismo primili jedno 20 golova u ove dvije tekme ,da ne spominjem prosle kvalifikacije ,i onda se nadju neki likovi koji ce to SPOMENUTI,hahaha,nevjerovatno.
Spaha je idol nacije ,kapiten ,vodja ,sinonim za pozrtvovanost ,borbu ,i kvalitet ,king nase repke!!!!
Trebao je onom malom sa obadvije strane samarcinu opalit ,on ce se kurcit ,a zile pikavac nosati!
Volio bih da mu prigovore nesto kriminalci iz saveza ,da ih lagano Spaha poselami ,i nikad se ne vrati..ovim putem pozdravljam i Papca kralja!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], klasik, Micron, nerkolfc, zikerrz21 i 45 gostiju.