Nakon tri kola on ide ...Agamemnon je napisao/la:Sta kazes, previse se vjeruje Jesicu....samirr je napisao/la:Svaka cast zelji za zahirovica ozbiljan su kandidat u borbi sa celikom za 6 mjesto...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Samo mi odgovori na ovo pitanje pa da zavrsimo diskusiju znaci direktno koliko bodova ima zeljo a koliko celik ?amazon je napisao/la:Apaurin si popio, probaj zaspat.samirr je napisao/la:Svaka cast zelji za zahirovica ozbiljan su kandidat u borbi sa celikom za 6 mjesto...
- amazon
- Kontakt:
Vidjet ces na kraju sezone ako budes smio pisatisamirr je napisao/la:Samo mi odgovori na ovo pitanje pa da zavrsimo diskusiju znaci direktno koliko bodova ima zeljo a koliko celik ?amazon je napisao/la:Apaurin si popio, probaj zaspat.samirr je napisao/la:Svaka cast zelji za zahirovica ozbiljan su kandidat u borbi sa celikom za 6 mjesto...

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Samo mi odgovori na ovo pitanje pa da zavrsimo diskusiju znaci direktno koliko bodova ima zeljo a koliko celik ?[/quote]amazon je napisao/la:[quote="samirr"
Apaurin si popio, probaj zaspat.
Vidjet ces na kraju sezone ako budes smio pisati

Sto mi ne odgovori na pitanje ?
- amazon
- Kontakt:
Zato sto ti je glupo pitanje. Da si pitao na kraju sezone bilo bi smisleno, ovako pitanje je smijesno.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Odgovorit ću ti ja vrlo rado, ako mi obećaš da ćeš ti meni reći koliko pehara ima FK Željezničar sa jedne, a koliko Čelik i Sloboda zajedno, sa druge strane?samirr je napisao/la:Samo mi odgovori na ovo pitanje pa da zavrsimo diskusiju znaci direktno koliko bodova ima zeljo a koliko celik ?amazon je napisao/la:Apaurin si popio, probaj zaspat.samirr je napisao/la:Svaka cast zelji za zahirovica ozbiljan su kandidat u borbi sa celikom za 6 mjesto...
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Vjeruj mi da ne znam ja mu fino napisao borba sa celikom sto trenutno i jest ne mora znaciti da ce biti tako do kraja on odmah poceo vrijedjat.
-
- Kontakt:
nervozni, ne znaju odakle racun za vodu platit .. otislo sve na pojacanjasamirr je napisao/la:Vjeruj mi da ne znam ja mu fino napisao borba sa celikom sto trenutno i jest ne mora znaciti da ce biti tako do kraja on odmah poceo vrijedjat.
-
- Kontakt:
Preporučujem

Sta mai
Ko to kaze, ko to laze da Željo nije "GOLEM"

Ko to kaze, ko to laze da Željo nije "GOLEM"

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
A sta je to sezona ahahahahahahahahahahahahaamazon je napisao/la:Zato sto ti je glupo pitanje. Da si pitao na kraju sezone bilo bi smisleno, ovako pitanje je smijesno.
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
A sto se izofira Stanley. Brato moj dobronamjeran savjet. Samo hodaj pravo ubrzanim korakom i
Head-u rodjendan bio pa mu gazda dopustio do odvoji koju porciju cevapa raji
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
@Zukanovic pokušao samoubistvo, promašio za pola metra.
Od ovog dana ga zovem Fazlija..
Od ovog dana ga zovem Fazlija..
kad Divovi utihnu 

Stanley je napisao/la: Tek sada shvacam sta smo mi za ostale klubove i zasto bas onaj Dinin odgovor komsijama. Sad je sve do igraca hoce li prihvatiti ovu nasu napacenu ligu, a plate koje smo ponudili je naucna fantastika za ostale klubove. Nije vise ni do Jesica ni do Amidze, vec do samih igraca! Samo vam mogu reci da se ozbiljno pregovara s obje strane, zato molim vas bez euforije jer svaki isti transfer moze i da propadne istog trenutka.
Ka'e DIVOVI

čirevi pucaju...
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 20 feb 2016, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Avatar, potpisChinaglia je napisao/la:kad Divovi utihnu

HElo je napisao/la:Stanley je napisao/la: Tek sada shvacam sta smo mi za ostale klubove i zasto bas onaj Dinin odgovor komsijama. Sad je sve do igraca hoce li prihvatiti ovu nasu napacenu ligu, a plate koje smo ponudili je naucna fantastika za ostale klubove. Nije vise ni do Jesica ni do Amidze, vec do samih igraca! Samo vam mogu reci da se ozbiljno pregovara s obje strane, zato molim vas bez euforije jer svaki isti transfer moze i da propadne istog trenutka.
Ka'e DIVOVI

Znaci skretnicari, nastavljamo sa politikom podmladjivanja ekipe?
Ili je to samo suplja bila za navijace jer niste prebijene imali, a otpad vam igrao u ekipi plus tri, cetri mlada igraca? Hocemo li i dalje citati o "Zeljinoj djeci"?
Da ne bude opet za dvije godine prica "ova uprava vraca dugove koje je napravila ona predhodna"?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Ili je to samo suplja bila za navijace jer niste prebijene imali, a otpad vam igrao u ekipi plus tri, cetri mlada igraca? Hocemo li i dalje citati o "Zeljinoj djeci"?
Da ne bude opet za dvije godine prica "ova uprava vraca dugove koje je napravila ona predhodna"?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Ma utihnuli su samo shatro insajderi. Ovaj Stanley je garant vec prijavio drugi acc
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!