PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
@Evander
Znaš li ti kako se dugovi prave? Ozbiljno pitam prijatelju.
Ko kaze da neće igrati mladi igrači? Da je Odović šef stručnog štaba, ne bi sigurno, ali da mladi ne dobijaju šansu kod Mulalića ili Adzema, čisto sumnjam.
LEZI, PUCA ZUKANOVIC !

Ko kaze da neće igrati mladi igrači? Da je Odović šef stručnog štaba, ne bi sigurno, ali da mladi ne dobijaju šansu kod Mulalića ili Adzema, čisto sumnjam.
LEZI, PUCA ZUKANOVIC !
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 20 feb 2016, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
A ozbiljno ko ce vam od vaše djece igrati u prvih 11? Kao oni treba da sazriju uz bekrica i ove iskusne..ta je prica bila?
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

Chinaglia je napisao/la:kad Divovi utihnu

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Tan i Dino u transu nakon Željinog prelaznog roka. Njihovu reakciju možete pogledati u priloženom video prilog
Strasno je to sto radi Zeljeznicar medjutim ako to ne bude funkcionisalo na terenu i u svlacionici mrka kapa.
Meni odgovara,Slobodu nemogu stici jer bi trebali dozivjeti 7 poraza u 12 kola,sto je ipak bez obzira koliko ponizavali moj tim, naucna fantastika.
A docekuju Zrinjski,Siroki derbi da pitarima i td.
Sto nama svakako odgovara da uzmu bodove tim timovima.
Ako im se kockice posloze i zadrze u timu Bekrica,Zolotica,Stevu,i Zahirovica za ligu 12 uz jos neko pojacanje ja stvarno ne vidim tim koji im moze parirati za titulu sledece sezone.jer ce sigurno iskoristiti polusezonu da dobro uigraju tim.
Sarajevo se "raspada"iznutra, ima tu problema koliko god oni kmecali o nekom blagostanju, ali ocito je da nesto nestima.
Sloboda ima dobar tim,koji ce postepeno nadogradjivati uigrani smo sledecih sezona kao i ove biti cemo u vrhu sigurno gdje,zavisi koliko ce Azmir poput misketa odvrnuti pipu i koliko je spreman rizikovati.
Tu su Siroki,Zrinjski,
Imacemo strasnu ligu do godine bice tu punih stadiona i velikih utakmica.
Jos da pocistimo **** iz saveza gdje bi nam kraj bio.....
Kakav HNL i liga Srbije
Meni odgovara,Slobodu nemogu stici jer bi trebali dozivjeti 7 poraza u 12 kola,sto je ipak bez obzira koliko ponizavali moj tim, naucna fantastika.
A docekuju Zrinjski,Siroki derbi da pitarima i td.
Sto nama svakako odgovara da uzmu bodove tim timovima.
Ako im se kockice posloze i zadrze u timu Bekrica,Zolotica,Stevu,i Zahirovica za ligu 12 uz jos neko pojacanje ja stvarno ne vidim tim koji im moze parirati za titulu sledece sezone.jer ce sigurno iskoristiti polusezonu da dobro uigraju tim.
Sarajevo se "raspada"iznutra, ima tu problema koliko god oni kmecali o nekom blagostanju, ali ocito je da nesto nestima.
Sloboda ima dobar tim,koji ce postepeno nadogradjivati uigrani smo sledecih sezona kao i ove biti cemo u vrhu sigurno gdje,zavisi koliko ce Azmir poput misketa odvrnuti pipu i koliko je spreman rizikovati.
Tu su Siroki,Zrinjski,
Imacemo strasnu ligu do godine bice tu punih stadiona i velikih utakmica.
Jos da pocistimo **** iz saveza gdje bi nam kraj bio.....

Kakav HNL i liga Srbije

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Dugovi se prave ako trosis vise nego zaradjujes. Jako jednostavno.PipiDugaCarapa je napisao/la:@Evander
LEZI, PUCA ZUKANOVIC !
Da ne bude opet kao kod Osima da ste finansijsku konstrukciju pravili tako sto ste se nadali da cete uraditi nesto u Europi, a onda kad se to ne desi, corak.
A o mladim igracima, osim golmana i Memije, niti jedan nece imati znacajnu minutazu.
Onda ispada da vam je politika podmladjivanja bila pogresna, ili je pogresno ovo sad sto se radi?
Nemojte biti kao list koji se okrece kako vjetar puse, zauzmite jedan stav. Ne mozes pricati danas ovako, sutra onako.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Hehehee,da nije smijesno bilo bi zalosno,pa Odovic bi s ovom ekipom se za titulu borio garantujem,a vidjecemo sta ce golemi uradit,ni europu nece uhvatit,zivi bili pa vidjeli,nemam nista protiv,svi moraju napredovati ako mislimo ganjati neki iskorak,opet iz iskustva pretjerali ste s ovolikim brojem igraca koji su za prve postave,i odmah se pitanje postavlja samo po sebi,ko ce gdje igrat,ko ce na klupu,ja ne zelim zlo nikome,tu smo da se borimo,pa ko na kraju osvoji zeljeno mjesto ostaje nam da cestitamo,pa ko god to bio,zivjeli

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Nasa politika i stabilizacija je trajala tri pune godine, kada smo se okrenuli nasim igracima, i prodajom istih smo uspjeli smanjiti dugove i finansijski se stabilizovati. Sada dolazi vrijeme za osvajanje trofeja,sto znaci da je odluka o podmlađivanju i okretanju vlastitim igracima bila tezak ali ispravan put
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
@Evander
Zašto misliš da trošimo više nego smo zaradili?
Klub se finansijski stabilizovao, na šta su najviše uticali mladi igrači. Čisto sumnjam da će se sad odustati od toga
Plus, tu je i Miskee
Zukanovic odigrao pet parova, promašio sedamnaest. Fazlija čuo za Zukanovica, okončao karijeru momentalno..
Zašto misliš da trošimo više nego smo zaradili?

Klub se finansijski stabilizovao, na šta su najviše uticali mladi igrači. Čisto sumnjam da će se sad odustati od toga

Plus, tu je i Miskee

Zukanovic odigrao pet parova, promašio sedamnaest. Fazlija čuo za Zukanovica, okončao karijeru momentalno..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Kakav potez Zeljeznicara
Odradili su dobar prelazni rok,steta samo sto Odovic nije ostao,veci je strucnjak od Mulalica al hajd.. da su imali ovaj tim na pocetku bili bi u vrhu..sad treba vidjet kako ce djelovat pojacanja na terenu..

Odradili su dobar prelazni rok,steta samo sto Odovic nije ostao,veci je strucnjak od Mulalica al hajd.. da su imali ovaj tim na pocetku bili bi u vrhu..sad treba vidjet kako ce djelovat pojacanja na terenu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kruže glasine da je Feningaš odbio Zahirovića zbog Harbe hahahahhahaaha
Nemojte dirati Mulalića,nek radi. Nije se pokazao ko neki stručnjak, al defintiivno zaslužuje podršku, ako ništa zadužio je naš klub. Uvjeren sam da će nabrijati momke do toga da će gristi po terenu i da ćemo imati rezultate kakve očekujemo sad kad krene drugi dio sezone.harry_90 je napisao/la:Kakav potez Zeljeznicara![]()
Odović je fin čovjek,ali pogriješio je u mnogim stvarima.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
"Kone,fk Azmir,lazni Velez i svi ostali mogu samo da nam zavide, svi zele da budu kao mi"
Ja ba evo svi kolektivno drhtimo pred divovima

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
[quote="Agamemnon"
[/quote]
samo su jedni divovi Benjamina Isovića

samo su jedni divovi Benjamina Isovića

samo su jedni divovi Benjamina Isovićalisander je napisao/la:[quote="Agamemnon"

Ove lige da nema tacno bi nas trebali izmisliti

Nikada dosadno.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
golman vedran ,zatim memija i dado sadikovic koji su igrali sve evropske utakmice ,imamo jos dinu hasnovica ,zerica i hirosa koji su veliki talenti ali su mladi pa ce cekati svoju priliku ,uglavnom zeljo ima ime u svijetu prodaje mladih igraca evo primjer sa amirom i bajicem,viscom ,takodzer stevanovic ,zahirovic i stanic mogu biti prodati jer nisu stari 25 god tako nemoj se ti brinuti za nas previseMosaaRajvosa je napisao/la:A ozbiljno ko ce vam od vaše djece igrati u prvih 11? Kao oni treba da sazriju uz bekrica i ove iskusne..ta je prica bila?
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 37 gostiju.