samo na SS.ba forumu se može procitati da Arsenal ima jacu sredinu i odbranu od Barce
Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2015/16
kakav ba debalans u linijama, indivudualan manjak kvalitete
samo na SS.ba forumu se može procitati da Arsenal ima jacu sredinu i odbranu od Barce
bice da su Flamini, Ramsey, Koscielny, Monreal, Mertesaker bolji igraci od Busquetsa, Inieste, Piquea, Albe, Mascherana, Rakitića
kako da ne
Zadnja izmjena: let3, dana/u 20 feb 2016, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
Arsenal sigurno ima svoje šanse. Barcelona jeste favorit ali Arsenal ne treba otpisati pogotovo ako dobro odigraju u Londonu.
Bayern - Juventus će biti žestoka utakmica. Tu ne bih izdvajao nikoga.
Bayern - Juventus će biti žestoka utakmica. Tu ne bih izdvajao nikoga.
''Neka me mrze samo da me se boje''
- Donnie Darko
- Kontakt:
Otkud tebi tačno pravo da nazivaš navijače Barcelone prepotentnim zbog posta određenog pojedinca?coelho41 je napisao/la:vi kao navijači Barcelone ste toliko prepotentni da je to za povraćatxaves je napisao/la:Ljudi stvarno misle da imaju sanse...
Sent from my LEAGOO_Lead5 using Tapatalkda vas hoće Arsenal namučit, da strepite za prolaz, kad već ne može izbacit i kad nema šanse kako vi to tvrdite
Imam li ja pravo nazvati sve navijače Bayerna ignorantnim zbog ovog tvog posta?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Najjači napad na svijetu donosi prevagu, ako ih Arsenal napadne svim silama, mogu očekivati par komada u sopstvenoj mreži, jer ovi su ubojiti i iz kontre.Ako ćeš čitav meč čekati 30 metara od svog gola, opet su male šanse da će meč završiti bez primljenog gola.Kako god okreneš nije dobro.
A to da vezni red nije svijetske klase je šuplja priča, jer kad imaš Iniestu, Busquetsa, Ardu, Rakitića i sve boljeg Roberta na sredini terena, onda ne znam šta je vrhunska vezna linija ako takav skup igrača nije.
Odbrana je jako dobra, i ako nije na nivou veznog reda i napada, ali kad se sve to skupi u jednu ukomponovanu cijelinu, onda dobiješ najjaču ekipu na svijetu. To što se napiše da odbrana nije na nivou napada i veznog reda to ne znači da su u odbrani neki levati, jer kad pogledaš na kojem su nivou napad i sredina, i kad kažeš da je odbrana nešto lošija u odnosu na to, opet imaš jednu od 5 najboljih odbrana u Evropi.
A to da vezni red nije svijetske klase je šuplja priča, jer kad imaš Iniestu, Busquetsa, Ardu, Rakitića i sve boljeg Roberta na sredini terena, onda ne znam šta je vrhunska vezna linija ako takav skup igrača nije.
Odbrana je jako dobra, i ako nije na nivou veznog reda i napada, ali kad se sve to skupi u jednu ukomponovanu cijelinu, onda dobiješ najjaču ekipu na svijetu. To što se napiše da odbrana nije na nivou napada i veznog reda to ne znači da su u odbrani neki levati, jer kad pogledaš na kojem su nivou napad i sredina, i kad kažeš da je odbrana nešto lošija u odnosu na to, opet imaš jednu od 5 najboljih odbrana u Evropi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
naravno da imaš, u sekularnoj i demokratskoj državi kao što je ovaj naš ćumez, svako ima pravo da govori šta hoće, pogotovo anonimno kao što je to na ovom forumu; da li to ja nemam pravo da nazivam nekog prepotentnim jer je to moje subjektivno mišljenje? da li ću zaradit kaznu?Donnie Darko je napisao/la:Otkud tebi tačno pravo da nazivaš navijače Barcelone prepotentnim zbog posta određenog pojedinca?coelho41 je napisao/la:vi kao navijači Barcelone ste toliko prepotentni da je to za povraćatxaves je napisao/la:Ljudi stvarno misle da imaju sanse...
Sent from my LEAGOO_Lead5 using Tapatalkda vas hoće Arsenal namučit, da strepite za prolaz, kad već ne može izbacit i kad nema šanse kako vi to tvrdite
Imam li ja pravo nazvati sve navijače Bayerna ignorantnim zbog ovog tvog posta?
Arsenal nema šansu. Jesam prepotentan što sam rekao to? Možda, ali to je moje mišljenje. Kad smo pričali da će Juve bit poražen s 2 gola razlike, opet je bilo priče o aroganciji i sličnome, kad ono baš tako bilo.
Arsenal može doći do neriješenog u Londonu, ali u dvije utakmice nemaju šanse, to je realnost. Pogotovo jer im je najbolji girač u kurcevoj formi.
Arsenal može doći do neriješenog u Londonu, ali u dvije utakmice nemaju šanse, to je realnost. Pogotovo jer im je najbolji girač u kurcevoj formi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Istina da ima dosta prepotentnih navijača, al' majku mu da to kaže bilo ko osim navijača Bayerna.
Pa kad su uzeli LP te doveli Gotzea i Thiaga ljudi su hladno stastavljali dvije ekipe, jednu samo za Bundesku a drugu koja bi bila svježa za Ligu Prvaka i oboje su trebali uzeti s pola gasa.
Opet svaka čast momcima kao što je @muamerc i sl.
Pa kad su uzeli LP te doveli Gotzea i Thiaga ljudi su hladno stastavljali dvije ekipe, jednu samo za Bundesku a drugu koja bi bila svježa za Ligu Prvaka i oboje su trebali uzeti s pola gasa.
Opet svaka čast momcima kao što je @muamerc i sl.
Don't hate what you don't understand.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako ti se ne sviđa gdje živiš, napusti onda to mjesto. A nema potrebe da vrijeđaš zemlju za koju su mnogi svoj život dali.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
ko god kaze da ce barca oderati arsenala nije prepotentan, nego realan, a sad bi mi kao trebali pricati price, liga je prvaka, malo vece sanse ima barca, neizvjesno je to, lopta je i okrugla i slicne kurtoazije da bi bili kao realni i parlamentarni
realnost se mora postovati, a realno barca je jaca od arsenala za tri razlike, mozda bude i vise, mozda i manje, al to je ta realnost i svako ko kaze da je to pretjerivanje ili ne prati oba kluba da uporedi snagu, ili je onako diplomata koji ce nakon deranja pisati to je bilo i ocekivano itd
ekipa koja je mozda najbolja u istoriji, koja ima odlicne golmane, dobru odbranu, sjajan vezni red i najbolji napad u historiji fudbala, gdje su svi zdravi i spremni, u odlicnoj formi, u duelu protiv osrednje evropske ekipe arsenala koji ima problema sa povredama i nedostatkom kvaliteta, ako deranje nije realnost ne znam sta je
i one slabije strane barce koje neki potenciraju, vezni red bez xavija, odbrana s alvesom,pikeom,albom,maskeranom... to samo slabo izgleda kad se opuste, u vaznim utakmicama lige prvaka alves kad zapne ponajbolji je bek na svijetu, a pike ponajbolji stoper, u jakim utakmicama igraju odlicno, alba je standardno dobar i pouzdan bek koji trci kao navijen i dobar je i u defanzivfi i ofanzivi, vidjeli smo prosle sezone koliko je nasa odbrana dobra u jakim utakmicama, od osmine finala do titule malo je bilo prilika za protivnike ,jedan bayern u utakmici imao 0 suteva po golu, odbrana koja igra tako visoko, gdje su stoperi cesto na 40 metara od gola, gdje su bekovi skoro krila, s tako malim brojem primljenih golova i gresaka je odlicna odbrana
vezni red sa tri igraca, od kojih su dvojica ponajbolji na svojim pozicijama, a iniesta i sergio to sigurno jesu, uz odlicnog i pouzdanog rakitica koji se nevjerovatno uklopio i nadomjestio xavija, koji sjajno pokriva defanzivu, odlicno veze igru preciznim pasovima, koji jos prijeti i odlicnim sutevima i golovima, nas vezni red je sigurno najjaci na svijetu ovakav kakav je, a tu je faktor i messi koji igra u jacim utakmicama povucenije i vise je u veznom redu nego napadu, sergio,iniesta,rakitic i messi su najbolji vezni red sigurno, izdominirali su svakog jaceg protivnika, izdominirat ce i arsenala
realnost se mora postovati, a realno barca je jaca od arsenala za tri razlike, mozda bude i vise, mozda i manje, al to je ta realnost i svako ko kaze da je to pretjerivanje ili ne prati oba kluba da uporedi snagu, ili je onako diplomata koji ce nakon deranja pisati to je bilo i ocekivano itd
ekipa koja je mozda najbolja u istoriji, koja ima odlicne golmane, dobru odbranu, sjajan vezni red i najbolji napad u historiji fudbala, gdje su svi zdravi i spremni, u odlicnoj formi, u duelu protiv osrednje evropske ekipe arsenala koji ima problema sa povredama i nedostatkom kvaliteta, ako deranje nije realnost ne znam sta je
i one slabije strane barce koje neki potenciraju, vezni red bez xavija, odbrana s alvesom,pikeom,albom,maskeranom... to samo slabo izgleda kad se opuste, u vaznim utakmicama lige prvaka alves kad zapne ponajbolji je bek na svijetu, a pike ponajbolji stoper, u jakim utakmicama igraju odlicno, alba je standardno dobar i pouzdan bek koji trci kao navijen i dobar je i u defanzivfi i ofanzivi, vidjeli smo prosle sezone koliko je nasa odbrana dobra u jakim utakmicama, od osmine finala do titule malo je bilo prilika za protivnike ,jedan bayern u utakmici imao 0 suteva po golu, odbrana koja igra tako visoko, gdje su stoperi cesto na 40 metara od gola, gdje su bekovi skoro krila, s tako malim brojem primljenih golova i gresaka je odlicna odbrana
vezni red sa tri igraca, od kojih su dvojica ponajbolji na svojim pozicijama, a iniesta i sergio to sigurno jesu, uz odlicnog i pouzdanog rakitica koji se nevjerovatno uklopio i nadomjestio xavija, koji sjajno pokriva defanzivu, odlicno veze igru preciznim pasovima, koji jos prijeti i odlicnim sutevima i golovima, nas vezni red je sigurno najjaci na svijetu ovakav kakav je, a tu je faktor i messi koji igra u jacim utakmicama povucenije i vise je u veznom redu nego napadu, sergio,iniesta,rakitic i messi su najbolji vezni red sigurno, izdominirali su svakog jaceg protivnika, izdominirat ce i arsenala
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pročitah neki dan fantastično zapažanje kad je Messi u pitanju. Radi se o tome da se Messi ne troši u svakom meču kao nekad, kad je uvijek igrao punom snagom i uvijek silovito jurišao na protivnike.Sad je to drugačije, jednostavno se prilagodi protivniku i ne juri bezglavo naprijed rizikujući neku povredu, ili da se bespotrebno troši. Čovjek je ove sezone u nekoliko mečeva doslovno se šetkao terenom na 40% svojih mogućnosti, i opet kao takav bi izluđivao protivnike. Čovjek samo po potrebi uključuje alien mode.
Greivis je napisao/la:Samo sto sredina i odbrana nisu cemu. Tu je Arsenal u prednosti.
Arsenal nema šansu. Juventus nema šansu. Od čovjeka kojem su dva najmrža kluba Bayern i Barca.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Sta ova Barsa radi Las Palmasu sta li ce tek Arsenalu, jedino sreca Arsenal ima boljeg golmana nego Las Palmas
Edit: Ustvari nez sta im rade i ne gledam tekmu
Edit: Ustvari nez sta im rade i ne gledam tekmu
Nema šanse da bi Čeh branio pored živog Javi Varasa, a tek pored Cruz RaulaRamsey16 je napisao/la:Sta ova Barsa radi Las Palmasu sta li ce tek Arsenalu, jedino sreca Arsenal ima boljeg golmana nego Las Palmas
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
KevinDurant35
- Kontakt:
Neymar protiv las palmasa pokazao koliko je precijenjen. Zabije kad mu suarez na tacni postavlja prilike.
Inace las palmas bio bolji
KevinDurant35 je napisao/la:Neymar protiv las palmasa pokazao koliko je precijenjen. Zabije kad mu suarez na tacni postavlja prilike.

-
KevinDurant35
- Kontakt:
Pricaj ti sta hoces cinjenica je da je saurman u pravu. Neymar je najprecjenjeniji nogometas danasnjice i samo moze pokupiti med s kasike.
Prvi u zabijanju nebitnih golova i trpanja jakog kameruna i meksika.
Suarez messi busqets iniesta pa on.
KevinDurant35 je napisao/la:Pricaj ti sta hoces cinjenica je da je saurman u pravu. Neymar je najprecjenjeniji nogometas danasnjice i samo moze pokupiti med s kasike.
Treba se znat i šlepat, to bi bar ti, kao fan Liverpoola morao znati.
Recimo ovaj ni to nije znao,
i na kraju dobijemo da ti i Stevica imate identičan broj liga 
Recimo ovaj ni to nije znao,
te bajerna i juventusa, i sličnih "propaliteta"KevinDurant35 je napisao/la:Pricaj ti sta hoces cinjenica je da je saurman u pravu. Neymar je najprecjenjeniji nogometas danasnjice i samo moze pokupiti med s kasike.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.