Champions League 2015/16

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

let3
Kontakt:

Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la let3 » 20 feb 2016, 15:22

kakav ba debalans u linijama, indivudualan manjak kvalitete :shock: :crazy:

samo na SS.ba forumu se može procitati da Arsenal ima jacu sredinu i odbranu od Barce :tokralju: bice da su Flamini, Ramsey, Koscielny, Monreal, Mertesaker bolji igraci od Busquetsa, Inieste, Piquea, Albe, Mascherana, Rakitića :crazy: kako da ne
Zadnja izmjena: let3, dana/u 20 feb 2016, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 20 feb 2016, 15:22

Arsenal sigurno ima svoje šanse. Barcelona jeste favorit ali Arsenal ne treba otpisati pogotovo ako dobro odigraju u Londonu.

Bayern - Juventus će biti žestoka utakmica. Tu ne bih izdvajao nikoga.
''Neka me mrze samo da me se boje''

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 feb 2016, 15:23

coelho41 je napisao/la:
xaves je napisao/la:Ljudi stvarno misle da imaju sanse...

Sent from my LEAGOO_Lead5 using Tapatalk
vi kao navijači Barcelone ste toliko prepotentni da je to za povraćat :puke: da vas hoće Arsenal namučit, da strepite za prolaz, kad već ne može izbacit i kad nema šanse kako vi to tvrdite :sick:
Otkud tebi tačno pravo da nazivaš navijače Barcelone prepotentnim zbog posta određenog pojedinca?

Imam li ja pravo nazvati sve navijače Bayerna ignorantnim zbog ovog tvog posta?

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 feb 2016, 15:27

Najjači napad na svijetu donosi prevagu, ako ih Arsenal napadne svim silama, mogu očekivati par komada u sopstvenoj mreži, jer ovi su ubojiti i iz kontre.Ako ćeš čitav meč čekati 30 metara od svog gola, opet su male šanse da će meč završiti bez primljenog gola.Kako god okreneš nije dobro.

A to da vezni red nije svijetske klase je šuplja priča, jer kad imaš Iniestu, Busquetsa, Ardu, Rakitića i sve boljeg Roberta na sredini terena, onda ne znam šta je vrhunska vezna linija ako takav skup igrača nije.

Odbrana je jako dobra, i ako nije na nivou veznog reda i napada, ali kad se sve to skupi u jednu ukomponovanu cijelinu, onda dobiješ najjaču ekipu na svijetu. To što se napiše da odbrana nije na nivou napada i veznog reda to ne znači da su u odbrani neki levati, jer kad pogledaš na kojem su nivou napad i sredina, i kad kažeš da je odbrana nešto lošija u odnosu na to, opet imaš jednu od 5 najboljih odbrana u Evropi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 20 feb 2016, 15:27

Donnie Darko je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:
xaves je napisao/la:Ljudi stvarno misle da imaju sanse...

Sent from my LEAGOO_Lead5 using Tapatalk
vi kao navijači Barcelone ste toliko prepotentni da je to za povraćat :puke: da vas hoće Arsenal namučit, da strepite za prolaz, kad već ne može izbacit i kad nema šanse kako vi to tvrdite :sick:
Otkud tebi tačno pravo da nazivaš navijače Barcelone prepotentnim zbog posta određenog pojedinca?

Imam li ja pravo nazvati sve navijače Bayerna ignorantnim zbog ovog tvog posta?
naravno da imaš, u sekularnoj i demokratskoj državi kao što je ovaj naš ćumez, svako ima pravo da govori šta hoće, pogotovo anonimno kao što je to na ovom forumu; da li to ja nemam pravo da nazivam nekog prepotentnim jer je to moje subjektivno mišljenje? da li ću zaradit kaznu?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 20 feb 2016, 15:31

Arsenal nema šansu. Jesam prepotentan što sam rekao to? Možda, ali to je moje mišljenje. Kad smo pričali da će Juve bit poražen s 2 gola razlike, opet je bilo priče o aroganciji i sličnome, kad ono baš tako bilo.

Arsenal može doći do neriješenog u Londonu, ali u dvije utakmice nemaju šanse, to je realnost. Pogotovo jer im je najbolji girač u kurcevoj formi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 20 feb 2016, 15:33

Istina da ima dosta prepotentnih navijača, al' majku mu da to kaže bilo ko osim navijača Bayerna.
Pa kad su uzeli LP te doveli Gotzea i Thiaga ljudi su hladno stastavljali dvije ekipe, jednu samo za Bundesku a drugu koja bi bila svježa za Ligu Prvaka i oboje su trebali uzeti s pola gasa. :rol:
Opet svaka čast momcima kao što je @muamerc i sl.
Don't hate what you don't understand.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 feb 2016, 15:39

Ako ti se ne sviđa gdje živiš, napusti onda to mjesto. A nema potrebe da vrijeđaš zemlju za koju su mnogi svoj život dali.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 feb 2016, 15:50

ko god kaze da ce barca oderati arsenala nije prepotentan, nego realan, a sad bi mi kao trebali pricati price, liga je prvaka, malo vece sanse ima barca, neizvjesno je to, lopta je i okrugla i slicne kurtoazije da bi bili kao realni i parlamentarni

realnost se mora postovati, a realno barca je jaca od arsenala za tri razlike, mozda bude i vise, mozda i manje, al to je ta realnost i svako ko kaze da je to pretjerivanje ili ne prati oba kluba da uporedi snagu, ili je onako diplomata koji ce nakon deranja pisati to je bilo i ocekivano itd

ekipa koja je mozda najbolja u istoriji, koja ima odlicne golmane, dobru odbranu, sjajan vezni red i najbolji napad u historiji fudbala, gdje su svi zdravi i spremni, u odlicnoj formi, u duelu protiv osrednje evropske ekipe arsenala koji ima problema sa povredama i nedostatkom kvaliteta, ako deranje nije realnost ne znam sta je

i one slabije strane barce koje neki potenciraju, vezni red bez xavija, odbrana s alvesom,pikeom,albom,maskeranom... to samo slabo izgleda kad se opuste, u vaznim utakmicama lige prvaka alves kad zapne ponajbolji je bek na svijetu, a pike ponajbolji stoper, u jakim utakmicama igraju odlicno, alba je standardno dobar i pouzdan bek koji trci kao navijen i dobar je i u defanzivfi i ofanzivi, vidjeli smo prosle sezone koliko je nasa odbrana dobra u jakim utakmicama, od osmine finala do titule malo je bilo prilika za protivnike ,jedan bayern u utakmici imao 0 suteva po golu, odbrana koja igra tako visoko, gdje su stoperi cesto na 40 metara od gola, gdje su bekovi skoro krila, s tako malim brojem primljenih golova i gresaka je odlicna odbrana

vezni red sa tri igraca, od kojih su dvojica ponajbolji na svojim pozicijama, a iniesta i sergio to sigurno jesu, uz odlicnog i pouzdanog rakitica koji se nevjerovatno uklopio i nadomjestio xavija, koji sjajno pokriva defanzivu, odlicno veze igru preciznim pasovima, koji jos prijeti i odlicnim sutevima i golovima, nas vezni red je sigurno najjaci na svijetu ovakav kakav je, a tu je faktor i messi koji igra u jacim utakmicama povucenije i vise je u veznom redu nego napadu, sergio,iniesta,rakitic i messi su najbolji vezni red sigurno, izdominirali su svakog jaceg protivnika, izdominirat ce i arsenala
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 20 feb 2016, 15:57

Pročitah neki dan fantastično zapažanje kad je Messi u pitanju. Radi se o tome da se Messi ne troši u svakom meču kao nekad, kad je uvijek igrao punom snagom i uvijek silovito jurišao na protivnike.Sad je to drugačije, jednostavno se prilagodi protivniku i ne juri bezglavo naprijed rizikujući neku povredu, ili da se bespotrebno troši. Čovjek je ove sezone u nekoliko mečeva doslovno se šetkao terenom na 40% svojih mogućnosti, i opet kao takav bi izluđivao protivnike. Čovjek samo po potrebi uključuje alien mode.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 20 feb 2016, 15:59

Greivis je napisao/la:Samo sto sredina i odbrana nisu cemu. Tu je Arsenal u prednosti.
:rol: :rol: :rol:

:kralj:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 20 feb 2016, 16:45

Arsenal nema šansu. Juventus nema šansu. Od čovjeka kojem su dva najmrža kluba Bayern i Barca.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 20 feb 2016, 17:09

Sta ova Barsa radi Las Palmasu sta li ce tek Arsenalu, jedino sreca Arsenal ima boljeg golmana nego Las Palmas

Edit: Ustvari nez sta im rade i ne gledam tekmu :D

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 20 feb 2016, 17:12

Ramsey16 je napisao/la:Sta ova Barsa radi Las Palmasu sta li ce tek Arsenalu, jedino sreca Arsenal ima boljeg golmana nego Las Palmas
Nema šanse da bi Čeh branio pored živog Javi Varasa, a tek pored Cruz Raula
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

KevinDurant35
Kontakt:

Post Postao/la KevinDurant35 » 20 feb 2016, 17:56

Neymar protiv las palmasa pokazao koliko je precijenjen. Zabije kad mu suarez na tacni postavlja prilike.
Inace las palmas bio bolji

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 feb 2016, 18:02

KevinDurant35 je napisao/la:Neymar protiv las palmasa pokazao koliko je precijenjen. Zabije kad mu suarez na tacni postavlja prilike.
Inace las palmas bio bolji
slika

KevinDurant35
Kontakt:

Post Postao/la KevinDurant35 » 20 feb 2016, 18:06

Pricaj ti sta hoces cinjenica je da je saurman u pravu. Neymar je najprecjenjeniji nogometas danasnjice i samo moze pokupiti med s kasike.
Prvi u zabijanju nebitnih golova i trpanja jakog kameruna i meksika.
Suarez messi busqets iniesta pa on.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 feb 2016, 18:08

KevinDurant35 je napisao/la:Pricaj ti sta hoces cinjenica je da je saurman u pravu. Neymar je najprecjenjeniji nogometas danasnjice i samo moze pokupiti med s kasike.
:crazy: hajd dobro, nek bude po tvome :thumbup:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 20 feb 2016, 18:33

Treba se znat i šlepat, to bi bar ti, kao fan Liverpoola morao znati.

Recimo ovaj ni to nije znao,
slika
i na kraju dobijemo da ti i Stevica imate identičan broj liga :kafa:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 feb 2016, 18:52

KevinDurant35 je napisao/la:Pricaj ti sta hoces cinjenica je da je saurman u pravu. Neymar je najprecjenjeniji nogometas danasnjice i samo moze pokupiti med s kasike.
te bajerna i juventusa, i sličnih "propaliteta" :kafa:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.