Nadijte na prethodnoj stranici clanak iz Sporta
DONJI DESNI UGAO!
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
"Klanjanje" je simbolican pojam u osimizmu cemo to nazvati AMARANJE i prinositi mu zrtve na nas nacim(bez krvi i slicnih varvarskih obicaja)NAVIJANJEMStole iz Bora je napisao/la:Za spomenik se slazem ali za klanjanje ne mogu. Naravno, pod uslovom da nesto na kraju bude od svega ovoga ..bistrikboy je napisao/la:Kakvih ba 5 godina,mozda se 5 godina troluje po forumima o ovome,a ovo je prvi konkretan potez vezan za tribinu,ovom Amaru treba spomenik sagraditi da mu se klanja k'o bogu.
pa i jest, da bar ovi nasi hoce pravit tribinu po tribinu pa za 10 godina da dobijemo svoj pravi stadionecif je napisao/la:ma bolje i 50 god. i tako da bude, nego ovako sto gledamo 90 godina
1921 je napisao/la:Ako je sve istina vezano za Mercedes, onda je to glup potez uprave. Ko ima para, ako nema Mercedes ?
Ioanko bi se medju rajom stadion zvao Grbavica, i prije utakmice bi pjevali tu pjesmu.
Da smo pristali na ovo, imali bi sigurno najljepsi stadion u regionu. Sve manifestacije od sportskih, pa do muzickih - bile bi na "Mercedes Areni" i eto para.
Opet ponavljam, ako je to istina, onda je stvarno steta sto nismo pristali. Vjerovatno bi nam kasnije i Mercedes bio sponzor, a to mnogo znaci!
Haha, što me nasmijatax je napisao/la:ma nek se vala i zove cuna arena samo da imamo stadion dobar
Hoće li se šta dogovoriti?Omar500 je napisao/la:Haha, što me nasmijatax je napisao/la:ma nek se vala i zove cuna arena samo da imamo stadion dobar![]()
Ma biće valjda nešto, evo dogovaraju se s ovom njemačkom firmom, držite fige, valjda ćemo doživjeti Grbavicu u svom punom sjaju
TOJEMOJTIM je napisao/la:ja imam prilično provjerenu informaciju da su ljudi iz Mercedesa!!!!!!! sa Cvikom i ostalim bili u kontaktu i ponudili da Mercedes sagradi (ili dogradi) kompletan stadion uz uslov da se isti u narednih 50 godina zove Mercedes Arena i da SVI poslovi objekti u i oko stadiona u narednih 50 godina budu Mercedesovi.
Naši nisu pristali....ponavljam: info je prilično pouzdan
jako je bitan stadion (kulise) jer 2. utakmica finala Kupa sa Borcem je bila odlična (sve do 70 min) i da je igrana na nekom ozbiljnom stadionu ( a da gledalac samo zna da "plavi" i "crveni" šutaju lopte) mislili bi da je u pitanju neka jaka bundesligaška tekma. Jako mnogo znači ambijent.
muahahahaha brate cim se ti pucaš??? nije ti ovo bundesliga brate...imaju planovi za rekonstrukciju, al niko ne spominje mercedes.cim cujete neku vijest odma neke dezinformacije kruze...TOJEMOJTIM je napisao/la:ja imam prilično provjerenu informaciju da su ljudi iz Mercedesa!!!!!!! sa Cvikom i ostalim bili u kontaktu i ponudili da Mercedes sagradi (ili dogradi) kompletan stadion uz uslov da se isti u narednih 50 godina zove Mercedes Arena i da SVI poslovi objekti u i oko stadiona u narednih 50 godina budu Mercedesovi.
Naši nisu pristali....ponavljam: info je prilično pouzdan
jako je bitan stadion (kulise) jer 2. utakmica finala Kupa sa Borcem je bila odlična (sve do 70 min) i da je igrana na nekom ozbiljnom stadionu ( a da gledalac samo zna da "plavi" i "crveni" šutaju lopte) mislili bi da je u pitanju neka jaka bundesligaška tekma. Jako mnogo znači ambijent.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.