FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Stojanovic potpisuje cetverogodisnji ugovor.
Rajkovic - Manojlovic
Jovanovic - Stojanovic
Grujic - Babunski
Jovic - Joveljic
Prodani najtalentovaniji igraci i njhove projektovane zamjene..
Rajkovic - Manojlovic
Jovanovic - Stojanovic
Grujic - Babunski
Jovic - Joveljic
Prodani najtalentovaniji igraci i njhove projektovane zamjene..
Jovic-Joveljic = Semberija power 
Cigani, vracamo li se u djetinstvo?! Valja opet suskati kesicama
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Joveljic dva gola za kadetsku. ( u dva meca protiv Italije)
Nije skup album, kesica je 60 dinara. Koliko slicica ima u kesici, da ne znas mozda ?marconato je napisao/la:Cigani, vracamo li se u djetinstvo?! Valja opet suskati kesicama![]()
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Zna li se uopste gdje se moze kupiti? Mislim da nisam skupljao slicice od Eura '08.. mada i to nije islo u album, nego je izlijepljeno po ormanu
Mislim da cu se oko ovog morati potruditi
Mislim da cu se oko ovog morati potruditi
Pa kontam 5-6 slicica, standardno...Tribalian je napisao/la: Nije skup album, kesica je 60 dinara. Koliko slicica ima u kesici, da ne znas mozda ?
Pa ovaj rece da ce biti u Srbiji, RS, CG...Vjerovatno na kioscima i prodavnicama..dscile je napisao/la:Zna li se uopste gdje se moze kupiti?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Valja sada skupljati ovaj naš album i paninijev za evropsko. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
marconato je napisao/la:Pa kontam 5-6 slicica, standardno...Tribalian je napisao/la: Nije skup album, kesica je 60 dinara. Koliko slicica ima u kesici, da ne znas mozda ?
Jeste tako, ali za EP i SP. Kad nasi prave slicice ne bi me cudilo ni da prodaju jednu za 100 dinara.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Konacno pocinje!
Zvezda - Mladost, 14:00 h, stadion Rajko Mitić, prenos arenasport 1.
Mene zanima,kada napravite bakljadu,da li dobijete kaznu od Saveza zbog pirotehnike ili kako već?Kod nas čim se baklja zapali savez šalje kovertu.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- alan_kardec
- Kontakt:
Teško, teže od očekivanog. Dva centaršuta od 100 ubačenih u 16 m, su završila na pravom mjestu. Nismo bili na očekivanom nivou, ali nešto kontam da Grof šteka taktiku za derbi, nekako smo djelovali defanzivnije nego inače. Dobar debi Le Talleca. Vieira napast
Ja sam zadovoljan, kad je trebalo (jesenas) smo se nadavali golova i nagledali dobre igre, sad samo nek se pobjeđuje, kako-tako.
Mislim da da.
Ja sam zadovoljan, kad je trebalo (jesenas) smo se nadavali golova i nagledali dobre igre, sad samo nek se pobjeđuje, kako-tako.
Gorki je napisao/la:Mene zanima,kada napravite bakljadu,da li dobijete kaznu od Saveza zbog pirotehnike ili kako već?Kod nas čim se baklja zapali savez šalje kovertu.
Mislim da da.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Dobijaju se kazne, normalno.. samo sto mediji ne objavljuju jer su bakljade redovne, prakticno svakog vikenda.
Bitna je pobjeda i to da smo korak blizi tituli.
Bitna je pobjeda i to da smo korak blizi tituli.
Generalno i objektivno ovo danas je lose izgledalo! Ne bas toliko lose da je alarmantno, ali u poredjenju sa partijama od jesenas da, sto naravno i ne cudi obzirom na tek zavrsene pripreme i na prvi takmicarski mec u ovoj sezoni...
Mozda je rano za davati neki utisak, ali misljenja sam da smo sa ovom 3-om na sredini postali tromiji i sporiji u tranziciji prema naprijed. Fali tu Plavša, jer on moze razbiti svaku odbranu, bilo da je to pas ili neki prodor u pitanju! Kako je samo dobto uposlio Lucha kod gola Huga..
Katai je nesumnjivo nas ponajbolji igrac ove sezone, ali ponekada (kao danas) zna toliko ici na zivac, da bih ga zakovao na klupu par meceva! Previse solira i igra lezerno, kao da je na nekom terminu, a ne u profesionalnom fudbalu...Petko kriminalan, upropastio nam je 5-6 dobrih akcija
Hugo macka, samo ako bude zdrav, moze i do 25-30 komada ove sezone!
O novajlijama nakon par meceva, pozitivna stvar svakako gol Le Taleka
17 200 ljudi, nije lose obzirom na satnicu i vecerasnji basket u Nišu...
Mozda je rano za davati neki utisak, ali misljenja sam da smo sa ovom 3-om na sredini postali tromiji i sporiji u tranziciji prema naprijed. Fali tu Plavša, jer on moze razbiti svaku odbranu, bilo da je to pas ili neki prodor u pitanju! Kako je samo dobto uposlio Lucha kod gola Huga..
Katai je nesumnjivo nas ponajbolji igrac ove sezone, ali ponekada (kao danas) zna toliko ici na zivac, da bih ga zakovao na klupu par meceva! Previse solira i igra lezerno, kao da je na nekom terminu, a ne u profesionalnom fudbalu...Petko kriminalan, upropastio nam je 5-6 dobrih akcija
Hugo macka, samo ako bude zdrav, moze i do 25-30 komada ove sezone!
O novajlijama nakon par meceva, pozitivna stvar svakako gol Le Taleka
17 200 ljudi, nije lose obzirom na satnicu i vecerasnji basket u Nišu...
Mogli bi mi sledece godine u vezi imati dva Makedonca. Avramovski ako nastavi ovako igrati, eto njega na ljeto.. Jovovic me nije odusevio, ali mu je kod egzekucija kod gola bila savrsena.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma čuo sam i ja to, vrlo moguće da je istina. U Zvezdi nisu znali da prepoznaju talenat jednog Nemanje Matića ili Filipa Đuričića, tako da ovo za Levandovskog ne treba da čudi.
Ali tih mladih zvijer igrača, u svakom prelaznom roku se Zvezdi (i ne samo Zvezdi) ponudi na desetine. To što je dečko sa 18 godina zvijer, ne mora ništa da znači, kasnije u karijeri propadne ko žeton, primjera mali milion.
Lako je sad pričati. Možda je taj Poledica osim Levandovskog Zvezdi nudio još petoricu takvih zvijer igrača kojih sada nema nigdje, ali to neće spomenuti.
Ne treba nam više nikad pojačanje iz Poljske, dovoljno smo se opržili sa Bronowickim
Ali tih mladih zvijer igrača, u svakom prelaznom roku se Zvezdi (i ne samo Zvezdi) ponudi na desetine. To što je dečko sa 18 godina zvijer, ne mora ništa da znači, kasnije u karijeri propadne ko žeton, primjera mali milion.
Lako je sad pričati. Možda je taj Poledica osim Levandovskog Zvezdi nudio još petoricu takvih zvijer igrača kojih sada nema nigdje, ali to neće spomenuti.
Ne treba nam više nikad pojačanje iz Poljske, dovoljno smo se opržili sa Bronowickim
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
dscile je napisao/la:Dobijaju se kazne, normalno.. samo sto mediji ne objavljuju jer su bakljade redovne, prakticno svakog vikenda.
Onda vaša uprava svaku domaću tekmu odvoji dio dinara za kazne
Pobjeda je bolja od orgazma!
Bijeljina sinoc
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 22 feb 2016, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
Nešto slično je i meni prolazilo kroz glavu,kontam da je Leva došao tad u Zvezdu danas bi bio napadač Dinama iz Minska,eventualno Bate Borisova u najboljem slučajualan_kardec je napisao/la:Ma čuo sam i ja to, vrlo moguće da je istina. U Zvezdi nisu znali da prepoznaju talenat jednog Nemanje Matića ili Filipa Đuričića, tako da ovo za Levandovskog ne treba da čudi.
it's football day
Koliko kola se igra kod vas, ako je 30 onda se odavno i matematicki osigurali titulu ili??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.