Moderator/ica: GracanicaAA
Prije ce Seona postat glavni grad Bosne nego Buducnost uci u PL..LjumanM95 je napisao/la:jedan govori prodali, drugi govori pustili![]()
kako ste mi tako bistri, znači igra se jedna od važnijih tekmi u sezoni, a Tuzla je udaljena od Banovića cca po sata vožnje i da ne bude Tuzlaka nn tekmi
![]()
![]()
![]()
pa drugoligaš jesmo, igramo u drugom rangu takmičenja, za razliku od nekih koji bi mogli ubrzo biti trećeligašeto koliko smo jaki, drugi MORAJU odbiti ulazak u ligu da mi ostanemo
![]()
![]()
ps. valjda je sad jasno koliko nam valja Sloboda i Tuzla, evo Mujić na posudbi, iako bi ga i većina drugih klubova objeručke prihvatila
Objektivno care i mi smo njima valjali 2 3 puta sto kad su izborili Evropu kad smo dobili Dzerzeleza u zadnjem kolu i otisli u playoff, zatim jednom u federalnon i td...komsije smo , ali svejedno mislim da je Sloboda bila i kvalitetnina te godine i da su mogli dobit i bez toga..samo sto se znalo da ce to biti tek onako opustena tekma .... jarane ta liga je nakaradna i puno njih se i vama naguzilo..recimo Rudar Kakanj koji kad su gostovali lukavcu trazili su ogromne pare da se bore protiv vas i daju nama bodove ...Azmir ih je pljuno u usta i rekao da vam pustr, a da cemo mi doci igrati ..nasli nas da ucijenjuju, a mogao je Azmir izvalit lovu i vec tu pobjeci Jedinstvu , ali nije htijeo namjerno kad ga neko ucijenjuje ..vama su hladno se naguzili, a nama su razvili par glava i polomili nas u Kaknju i izjednacili pred kraj utakmiceBihac96 je napisao/la:Jeftino se prodajete.Ne boli poraz već vaše guzenje Slobodi.Utakmica Budućnost-Jedinstvo a domaći navijači skandiraju "Sloboda,Sloboda".Dobrodošli u BanoviceDrugoligaš iz Banovica (ili trećeligaš kako ko hoce
).Moraju ljudi odbijat ulazak da bi spasili Budućnosti guzicu
![]()
A što se nas tiče ja bi sad potpisao da ispadnemo u Kantonalnu ligu da se otjera bagra iz kluba,da se krene od nule sve.
hvala jarane što ti tako mudro razmišljaštheboss_RD07 je napisao/la:Prije ce Seona postat glavni grad Bosne nego Buducnost uci u PL..LjumanM95 je napisao/la:jedan govori prodali, drugi govori pustili![]()
kako ste mi tako bistri, znači igra se jedna od važnijih tekmi u sezoni, a Tuzla je udaljena od Banovića cca po sata vožnje i da ne bude Tuzlaka nn tekmi
![]()
![]()
![]()
pa drugoligaš jesmo, igramo u drugom rangu takmičenja, za razliku od nekih koji bi mogli ubrzo biti trećeligašeto koliko smo jaki, drugi MORAJU odbiti ulazak u ligu da mi ostanemo
![]()
![]()
ps. valjda je sad jasno koliko nam valja Sloboda i Tuzla, evo Mujić na posudbi, iako bi ga i većina drugih klubova objeručke prihvatila![]()
![]()
![]()
Buducnost ove godine igra neku čudnu igru,utakmice protiv Zvijezde i Lukavca su veoma upitne..ljudi kao od šale iznesu loptu na našu polovinu i onda povuku ručnu,kao da ne žele u Pl-utheboss_RD07 je napisao/la:Prije ce Seona postat glavni grad Bosne nego Buducnost uci u PL..LjumanM95 je napisao/la:jedan govori prodali, drugi govori pustili![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ps. valjda je sad jasno koliko nam valja Sloboda i Tuzla, evo Mujić na posudbi, iako bi ga i većina drugih klubova objeručke prihvatila![]()
![]()
![]()
Nije se valjda ponovio?LjumanM95 je napisao/la:hvala jarane što ti tako mudro razmišljaštheboss_RD07 je napisao/la:Prije ce Seona postat glavni grad Bosne nego Buducnost uci u PL..LjumanM95 je napisao/la:jedan govori prodali, drugi govori pustili![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ps. pitaj cimketa nek napiše šta s novim telefonom![]()
Nisam vidio. Hvala na popravciGracanicaAA je napisao/la:@alanford87
Tema vec postoji.
Vi ocekivali da skandiraju Jedinstvo.Bihac96 je napisao/la:Jeftino se prodajete.Ne boli poraz već vaše guzenje Slobodi.Utakmica Budućnost-Jedinstvo a domaći navijači skandiraju "Sloboda,Sloboda".Dobrodošli u BanoviceDrugoligaš iz Banovica (ili trećeligaš kako ko hoce
![]()
A što se nas tiče ja bi sad potpisao da ispadnemo u Kantonalnu ligu da se otjera bagra iz kluba,da se krene od nule sve.
Dobro dosli u Tuzlu. Kada vas doceka grotlo stadiona u Simin Hanu. Gdje mi je onaj moj prijatelj ledeni?Bihac96 je napisao/la:Jeftino se prodajete.Ne boli poraz već vaše guzenje Slobodi.Utakmica Budućnost-Jedinstvo a domaći navijači skandiraju "Sloboda,Sloboda".Dobrodošli u BanoviceDrugoligaš iz Banovica (ili trećeligaš kako ko hoce
![]()
Pa zar nece se Mujic vratiti u Slobodu ili ostaje jos na posudbi kod vas ?.nego kako jenodigrao proslu sezonu brate ?LjumanM95 je napisao/la:neka, vi ćete u niži rang, a mi se borimo za PLjoš peče onaj minimalan poraz, muja brat ga zabio, zabiće i ove godine
Mujića su krajem sezone otjerali iz kluba, ne znam zbog čega. A igrao je možda 1-2 utakmice par minuta.SaltCityAttack je napisao/la:Pa zar nece se Mujic vratiti u Slobodu ili ostaje jos na posudbi kod vas ?.nego kako jenodigrao proslu sezonu brate ?LjumanM95 je napisao/la:neka, vi ćete u niži rang, a mi se borimo za PLjoš peče onaj minimalan poraz, muja brat ga zabio, zabiće i ove godine
Smilovat ćemo vam se,nećemo vas puno trpatProbisvjet je napisao/la:Dobro dosli u Tuzlu. Kada vas doceka grotlo stadiona u Simin Hanu. Gdje mi je onaj moj prijatelj ledeni?Bihac96 je napisao/la:Jeftino se prodajete.Ne boli poraz već vaše guzenje Slobodi.Utakmica Budućnost-Jedinstvo a domaći navijači skandiraju "Sloboda,Sloboda".Dobrodošli u BanoviceDrugoligaš iz Banovica (ili trećeligaš kako ko hoce
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.