FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Kakav antifudbal.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
ulazi bolnica sadce tek las palmas lomit odbranu 
nemos vjerovat ds ovsmva eekipa tek 18. veoma dobri su
nemos vjerovat ds ovsmva eekipa tek 18. veoma dobri su
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Nisu oni dobri koliko smo mi opet u kurcevitom modu
Ne kontam ovakvu igru u trenucima kad je utakmica daleko od rijesenog. Doduse i Suarez je omasio par ozbiljnih prilika.
Ne kontam ovakvu igru u trenucima kad je utakmica daleko od rijesenog. Doduse i Suarez je omasio par ozbiljnih prilika.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nek' je završilo. Messi i Neymar neshvatljivi pred kraj meča...
Don't hate what you don't understand.
4 zicera promašili, od toga Suarez 3. Ma yebat će Arsenal 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Užasna utakmica,
Arsenal će nas natamburat
Arsenal će nas natamburat

Ne znam kako su izvukli pobjedu, bili su zreli za kiksa sa onako smiješnom odbranom....kakve retardirane intervencije u par momenata
nekima je bilo mrsko potrcati protiv ekipe koja ocajnicki treba bodove spasa
....još na kraju Neymar promaši sa 5 metara
Uglavnom, igru briši- bodove piši.
Uglavnom, igru briši- bodove piši.
Ovo je totalno nezasluženo. Sa manje kurcobolje se kod Rijkaarda igralo...
Ovo što je Messi danas radio u drugom poluvremenu, mogao sam komotno i ja...i to im od stida ne bih smio tražiti da me isplate...Još upratih da se Sule povukao na krilo da ga pokrije u odbrani. On može komotno do 40. ovako.
Što se iznervirah dan im yebem zajebantski
Ovo što je Messi danas radio u drugom poluvremenu, mogao sam komotno i ja...i to im od stida ne bih smio tražiti da me isplate...Još upratih da se Sule povukao na krilo da ga pokrije u odbrani. On može komotno do 40. ovako.
Što se iznervirah dan im yebem zajebantski
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Slicna utakmica kao protiv Levantea. Kao sto sam i rekao, igramo koliko nam treba, samo mi nije jasno zasto se odmah ne osiguraju i ne zabiju 2 gola, s ovakvim razmisljanjem kiksat cemo u nekoj utakmici u kojoj se najmanje ocekuje. Imali smo mnogo srece ovu utakmicu. Mozete li sad zamislit sta Busquets znaci ovoj Barceloni ? Sve.
Sada na Emiratesu , pokazat svijetu i Europi kako se igra nogomet.
Sada na Emiratesu , pokazat svijetu i Europi kako se igra nogomet.
27.10.2020
Messi i Neymar
3 boda su tu
3 boda su tu
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Hebote ima par minuta do kraja i ovi u obrani se jedva brane a Messi i Neymar ni da se pomaknu , pogotovo messi.
znali smo da ce biti ovako, 3 boda su tu, nema veze sto je bilo na guzove,uz srecu i sto je bilo dosta setanja po terenu
bitno je da se dobijaju ove utakmice, da se niko ne povrijedi, i da se ne trosi snaga, a sve je to ostvareno pa sam ja zadovoljan
mesi i neymar najgori ubjedljivo, cuvali su se, zato protiv arsenala ocekujem od njih da budu rastrcani i inspirisani
suki jedini u ovakvim utakmicama se bori, kod njeg nema taktiziranja, danas je promasivao, ali je postigao prvi i bio najzasluzniji za drugi gol, i on bi trebao biti arsenalov krvnik
ova pobjeda bila je bitna, ne treba davati realu i atleticu nadu, sutra oni imaju teske utakmice i ako kiksaju gotova je liga, a naredno kolo igraju medjusobno tako da cemo od sutra ili narednog vikenda imati vjerovatno dvocifrenu prednost bodovnu, cime smo prvaci 99,99 posto
sad malo odmora, priprema za arsenal, mora se u londonu odigrati kako znaju i vec u prvoj utakmici proknjiziti wengerovu prciju
bitno je da se dobijaju ove utakmice, da se niko ne povrijedi, i da se ne trosi snaga, a sve je to ostvareno pa sam ja zadovoljan
mesi i neymar najgori ubjedljivo, cuvali su se, zato protiv arsenala ocekujem od njih da budu rastrcani i inspirisani
suki jedini u ovakvim utakmicama se bori, kod njeg nema taktiziranja, danas je promasivao, ali je postigao prvi i bio najzasluzniji za drugi gol, i on bi trebao biti arsenalov krvnik
ova pobjeda bila je bitna, ne treba davati realu i atleticu nadu, sutra oni imaju teske utakmice i ako kiksaju gotova je liga, a naredno kolo igraju medjusobno tako da cemo od sutra ili narednog vikenda imati vjerovatno dvocifrenu prednost bodovnu, cime smo prvaci 99,99 posto
sad malo odmora, priprema za arsenal, mora se u londonu odigrati kako znaju i vec u prvoj utakmici proknjiziti wengerovu prciju
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Postala je patnja gledat Barcu protiv ovih ekipa,al treba priznat da ovo samo jos Barca moze dobijat utakmice ovakvog tipa gdje u prosjeku pretrce 5,6 kilometara a ipak pobjede to je tesko u danasnjem fudbalu
- Donnie Darko
- Kontakt:
Koliko god bilo samo privremeno, ovih 10+ izgleda jako lijepo 
Nakon ove pobjede 95% sam siguran da osvajamo primeru.
Sto se tice lp i Arsenala, nekako me "strah" da se onaj kacigas ne razbrani ko nekad za plavce. I ocekujem da nam Giruoud da jedan gol glavom.
Sto se tice lp i Arsenala, nekako me "strah" da se onaj kacigas ne razbrani ko nekad za plavce. I ocekujem da nam Giruoud da jedan gol glavom.
- hule_barca
- Kontakt:
Najbitnije od ove utakmice kao i od nekoliko prethodnih u gostima jesu 3 boda i ništa više. Ako malo bolje pogledamo sezonu kroz prizmu gostujućih utakmica, vidimo da nešto ne štima u svemu tome. Teško pobjeđujemo u gostima od početka sezone, nije to samo ovaj period. Jedino je tamburanje Madrida bila predstava za 10 u gostima ove sezone, ovo ostalo sve prosjek, tako da sigurno ni malo neće biti lagano protiv Arsenala, ali očekujem opet povoljan rezultat pa da im na Camp Nou pokažemo ko je gazda.
Mes Que Un Club
Od Arsenala cemo primiti gol sigurno, ali cemo dati 2-3 najmanje. Odbrana nam je puno bolja bila prosle sezone, manje golova smo primali, pogotovo na gostovanjima. Na Emiratesu , nam nikad nije ni bilo lako, svaki put smo ih izdominirali igrom , a na kraju bilo ili nerijeseno ili minimalan poraz. Medjutim, mozda me Suarez demantuje i iskupi se za ove promasaje danas , koji su nas mogli stajati bodova definitivno.
27.10.2020
Bice teska utakmica sa Arsenalom.Ekipa je premorena a Arsenal nije bezopasan.Prizeljkujem minimalan trijumf iako mislim da ce x biti neki solidan rezultat.Ako se momci naspanuju Arsenal ce primiti kao i Real.
Jebote kakav pesimizam. Ekipa vezala 32 utakmice bez poraza. Prosjek preko 2 po utakmici i sada se kao bojimo Arsenala ? Koji nije ni blijeda kopija nekadasnjeg strasnog Engleskog Arsenala nego vise lici na djeciju druzbu pedofila Arsena. Hektor Belerin ce zaustaviti Neymara ? Suarez nece moci doci u priliku pored strasnog stoperskog para Njemacko Poljske kombonacije a Meesi nece moci dati gol oronulom Chechu ??? Dok ce Rakitica, Iniestu i Busquetsa limitirati stakleni Wilshaer i Welski prosjek Ramiz u sklopu sa mrtiv prosjecima Santijem i najglupljim kapitenom modernog nogometa Artetom ??? Giroud ce iskoristiti Visinu protiv Piquea a Sanchez brzinu protiv Albe ? Ozil ce trkacki nadoknaditi golgeteraku limitiranost te ce pokrivati cijeli teren .... stvarno ne razumijem otkud strah od Arsenala. Pa "mi" smo Barca. Visca Catalunia
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Kakav strah? Ko je to napisao ? Pa mi sami govorimo da cemo ih u 2 tekme isprskat. Ko sto i hocemo. Ali na Nou Campu. JA sam samo naveo cinjenice da nam je na Emiratesu uvijek bilo tesko, ali rezultatski. Znaci kad smo ih god tamo izdominirali , nismo izvukli bas povoljan rezultat i onda smo ih rastavili u Barceloni. Ja ne sumnjam da ce tako i ovaj put biti. Jedino ako Suki poludi pa ih vec rijesimo kao PSG prosle sezone u Parizu. Moja prognoza, kao sto sam rekao je 1-3 za nas u Londonu.MrHc je napisao/la:Jebote kakav pesimizam. Ekipa vezala 32 utakmice bez poraza. Prosjek preko 2 po utakmici i sada se kao bojimo Arsenala ? Koji nije ni blijeda kopija nekadasnjeg strasnog Engleskog Arsenala nego vise lici na djeciju druzbu pedofila Arsena. Hektor Belerin ce zaustaviti Neymara ? Suarez nece moci doci u priliku pored strasnog stoperskog para Njemacko Poljske kombonacije a Meesi nece moci dati gol oronulom Chechu ??? Dok ce Rakitica, Iniestu i Busquetsa limitirati stakleni Wilshaer i Welski prosjek Ramiz u sklopu sa mrtiv prosjecima Santijem i najglupljim kapitenom modernog nogometa Artetom ??? Giroud ce iskoristiti Visinu protiv Piquea a Sanchez brzinu protiv Albe ? Ozil ce trkacki nadoknaditi golgeteraku limitiranost te ce pokrivati cijeli teren .... stvarno ne razumijem otkud strah od Arsenala. Pa "mi" smo Barca. Visca Catalunia
Sto se tice danasnje igre i opcenito gostovanja, evidentno je da se igra koliko treba, jer nema tog strucnjaka ko ce mene uvjerit da se mi npr onako patimo sa Celtom do 70 minute pa im onda uvalimo 5 komada do 90e. Ljudi se zajebavaju, igraju koliko trebaju, doziraju i tempiraju formu, nesto kao Djokovic u tenisu danas. Ako zapnu protiv Arsenala dat ce im 4-5 komada 100 %. Sve je do njih. Arsenala se tu nista i ne pita. Naravno nesto ce se pitati i srece.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.