Žao mi je, ali pravila UEFA-e i ljudske savjesti su protiv namjernog udaranja protivničkih igrača. Nekome je jasno, a nekome nije. Neko je fin, a neko još uvijek zagovara društveno uređenje kamenog doba. Pa-pa.velez_mostar je napisao/la:Hahahaha,tek sad upratih kako se diskutuje i o tome treba li Spahi traku oduzeti ,hahaha,ne mogu da vjerujem da to citam ,jedini igrac koji zasluzuje da ovdje pisemo hvalospjeve o njemu ,da ga velicamo ,da mu se klanjamo jer nismo primili jedno 20 golova u ove dvije tekme ,da ne spominjem prosle kvalifikacije ,i onda se nadju neki likovi koji ce to SPOMENUTI,hahaha,nevjerovatno.
Spaha je idol nacije ,kapiten ,vodja ,sinonim za pozrtvovanost ,borbu ,i kvalitet ,king nase repke!!!!
Trebao je onom malom sa obadvije strane samarcinu opalit ,on ce se kurcit ,a zile pikavac nosati!
Volio bih da mu prigovore nesto kriminalci iz saveza ,da ih lagano Spaha poselami ,i nikad se ne vrati..ovim putem pozdravljam i Papca kralja!
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 04 jun 2010, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Igrači jedan drugome konstantno nešto dobacuju, to je nešto na šta se Emir trebao navići u dosadašnjoj karijeri. Uvijek sam govorio da su udarci dno dna, ali nekada čovjeku "prikipi"(da ne nabrajam primjere kada su udarci ili neko "jače" zauzimanje stava bili dobri za reprezentacije). Ovo da je uradio u kvalifikacijama ili na SP-u, sasvim sigurno bi dobio kaznu od 3-5 utakmica neigranja, jer bi se i Nijemci bunili te bi tražili od FIFA-a neku kaznu za našeg kapitena. Dijelim tvoje mišljenje da bismo i mi "napali" nekog drugog igrača da je ošamario Marina. Zamisli da ga je Mravac udario?! Pa mi bismo odmah govorili da nam takav ne treba, ili bismo ga preporučili Felixu Šturmu za sparing partnera.
Prije sam govorio da je Miske trebao ostati sa kapitenskom trakom(ipak je on nosio u vrijeme Muzurovića, a tada nije bilo mnogih igrača), ali njegovo ponašanje u posljednje vrijeme, te zalaganje na terenu, mu ne dopuštaju nošenje kapitenske trake. Ako to nije Spaha, onda neka bude Keno i svi sretni.
Btw, da se ispravim, gore nije Bonan, već Zvonimir Boban. Jbg, ne sluša me tastatura.
Prije sam govorio da je Miske trebao ostati sa kapitenskom trakom(ipak je on nosio u vrijeme Muzurovića, a tada nije bilo mnogih igrača), ali njegovo ponašanje u posljednje vrijeme, te zalaganje na terenu, mu ne dopuštaju nošenje kapitenske trake. Ako to nije Spaha, onda neka bude Keno i svi sretni.
Btw, da se ispravim, gore nije Bonan, već Zvonimir Boban. Jbg, ne sluša me tastatura.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Najbolje bi bilo da se UEFA pozabavi oko ovih verbalnih ''koškanja'' igrača. U Italiju su uveli kazne za bestemije. Ne bi bilo loše da UEFA/FIFA upravo uvede kazne za verbalne uvrede.
-
- Kontakt:
kako vam je debi.lna rasprava...
puko čovjek malom vaspitnu šljagu da ne može svoje riječi svakom prosipat i to je to. Zna on dobro šta to znači i kakve posljedice može imati, ali boli GA!!! On neda na sebe i zato mu kapa dole.
pozz
puko čovjek malom vaspitnu šljagu da ne može svoje riječi svakom prosipat i to je to. Zna on dobro šta to znači i kakve posljedice može imati, ali boli GA!!! On neda na sebe i zato mu kapa dole.
pozz
Grbavica- zgrade u nizu, na Jugu- jedan drugom uvijek blizu.
To što pišeš za bosanski mozak: zašto je to bosanski mozak inferioran u odnosu na „Evropu“? I Bosna je uzgred rečeno dio Evrope. Ali, nije to ni važno... Za Terryja je Monolog već dao odličan odgovor pa neću o tome.suntu jeu je napisao/la:Nije smiješno. Smiješno je možda za bosanski mozak, međutim takve stvari ne prolaze u Evropi.
Evo primjer je Terry, za vanbračnu aferu ode traka, pa ti glumi nekome drugom ''moralnog'' dečka. Kapiten treba biti primjer svima, jer ipak nije kapiten Pofalićkog već državne reprezentacije. Smiješno bi bilo da se ne potegne pitanje ili da ga ne kazni barem NSBiH.
Da, kapiten treba biti primjer svima. I da, i ja bih voljela da se Spaha suzdržao u toj situaciji. Ja samo kažem da ova reakcija i kritika koja je uslijedila na njegov račun nije skroz proporcionalna njegovom djelu i značaju za reprezentaciju, a možda ni samom činu „šamaranja“, koje je sudija, ne zaboravimo, već sankcionisao u skladu sa pravilima i po svojoj procjeni dao samo žuti karton.
Kad je kapiten primjer, on je to prije svega po svojoj igri. Tu se Spahi nema šta prigovoriti. To nije samo moje mišljenje. Zato sam i stavila procjenu s goal.com. Kad veći nogometni eksperti od nas sa ovog foruma nijednom rječju ne pominju sinošnju epizodu nego čovjeku daju tako visoku ocjenu za ono što je pokazao na terenu, to je meni indikator da ta epizoda u široj perspektivi i nije toliko big deal, ali eto, kod nas se ispisuju stranice o tome...
I na kraju to što pišeš za NSBiH: moram ironično kazati da su mi oni baš kompetentni da izriču moralni sud o bilo čemu...

Definitions belong to the definers, not the defined
Spahic je bio blag s onim samarom,trebao ga je raznjeti,po cjenu da dobije crveni karton! Dosta smo mi trpili,i hvala Bogu doslo je vrijeme da svi znaju kako se s nama ne mogu zafrkavati...onaj mali mrgavi ZUCO ,najmanji covjek u Njemakcoj usudjuje se psovati mater jednom ljudini,gromadi od covjeka,i sta je ovaj trebao,pomilovati ga po onolikoj glavi? Ovdje ima dosta licemjernih ljudi iz manjeg bh entiteta,kojima je moral strani pojam,i oni nemaju pravo reci bilo sta nasem kapitenu,ljudini,gromadi od covjeka!
Eh za ove sto su svrsili na spahin samar, jdno pitanje.
Zasto niko od reprezentativaca nie protiv srbie na marakani samaro njihove igrace koji su svakom od nasih igraca opsovaji majjku po jedno 50 puta.
ovakvo nest akd se desi u nekoj drugoj reprezentaciji, tog igraca osudi sva javnost, taj se igrac mora izvinjavati po svim novinama, potralima, TV postajama, al kod nas dobije automatski status Boga.
Opsovao mu mater, pa jel mislite da mu dosad u njegovo karijeri nisu opsovali jos barem 1000 puta mater, to ej cista provokacija, sastavni dio sporta, sva srece pa nije neka kvalifikacijska utakmica, inace by by spaha min 3 utakmice
Zasto niko od reprezentativaca nie protiv srbie na marakani samaro njihove igrace koji su svakom od nasih igraca opsovaji majjku po jedno 50 puta.
ovakvo nest akd se desi u nekoj drugoj reprezentaciji, tog igraca osudi sva javnost, taj se igrac mora izvinjavati po svim novinama, potralima, TV postajama, al kod nas dobije automatski status Boga.
Opsovao mu mater, pa jel mislite da mu dosad u njegovo karijeri nisu opsovali jos barem 1000 puta mater, to ej cista provokacija, sastavni dio sporta, sva srece pa nije neka kvalifikacijska utakmica, inace by by spaha min 3 utakmice
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
spaha marisi samo pusti ove debile zele biti pametni a nisu se nikad potukli u svom bijednom zivotu pa kad vide jedan obicni samar ostanu zaprepasteni... trebo si ga i nogom i glavom i oklagijom po glavi udarit majku mu amrinsku, ne treba nista na silu al kapiten je kapiten.. spaha za tebe bih ruku dao...gospodine
O cemu ba ti pricas!? nijedne vise!HuX je napisao/la:Eh za ove sto su svrsili na spahin samar, jdno pitanje.
Spahic je reagovao u revoltu iz opravdanog razloga...ovdje se moze diskutovati samo o jacini samara,da li ga je trebao pljusnuti da ne ustane vise ili je bio dovoljan i onaj samar sto ge je MALISA primio! Spaha ponosu BIH,po svaku cjenu nedaj na sebe,(pogotovo ne u prijateljskim utakmicama) pa makar dobio 100 crvenih kartona!
-
- Kontakt:
Spaha je bosanski Bruce Lee
Ja bih dao mjesecnu platu da onako jedan dan uleti Ibisevicu i da ga izvali iz kopacki.... 

NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
bosnas_ je napisao/la:O cemu ba ti pricas!? nijedne vise!HuX je napisao/la:Eh za ove sto su svrsili na spahin samar, jdno pitanje.
Spahic je reagovao u revoltu iz opravdanog razloga...ovdje se moze diskutovati samo o jacini samara,da li ga je trebao pljusnuti da ne ustane vise ili je bio dovoljan i onaj samar sto ge je MALISA primio! Spaha ponosu BIH,po svaku cjenu nedaj na sebe,(pogotovo ne u prijateljskim utakmicama) pa makar dobio 100 crvenih kartona!
aha tako ce znaci i iz revolta u kvalifikacija samrat igraca, jer mu j neko osposavo mater, ma svaka mu cast, trebao je malog sa zemljom sastavit,.
jesil svrsio na njegov samar?
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
Spaha car nasli ste da serete po njemu toliko puta nas izvukao obradovao nas da njega nema u odbrani bio bi haos , mislim smjesno SPAHA CARE , KRALJU sve najbolje samo tako nastavi... Spaha zna sta je uradio zna da je prijateljska bila mislis da ce u kvalifikacijama e pa nece sta je vama ljudi ...nije to neki balo ja ne mogu da vjerujem o cemu vi pricati uzas majke mi
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
ma nek tuce, djece mu onaj svrco retardirani psovat mater pa trebo ga je ganjat po terenu a ne nako mlako... samo spaha tuci znas i ti koga ces, prvo koromana sad ovog izdajicu...
svi cete doci spahi pod ruke!
svi cete doci spahi pod ruke!
Sjećaš li se duela Hasagić vs Vidić? Berberović vs čini mi se Kežman? Barbarezove reakcije? I da, sjećate li se Barbareza na prijateljskoj protiv Njemačeke, niko ga tada nije osuđivao! Popustite Spahića, pa nije mu glavu otkinuo! I šta s.erete više, eto samo mi bosanci udaramo niko više.Samo to može "bosanski mozak" ovi evropski to ne rade!HuX je napisao/la:Eh za ove sto su svrsili na spahin samar, jdno pitanje.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
- Omerbavarac
- Kontakt:
Postoji razlika izmedju psovke od strane osobe koja je mozda mogla biti zajedno s njim u reprezentaciji, osoba sa kojom je mogao dijeliti svlacionicu, radovati se uspjesima..... a jos kad ti se to iznese na tvom jeziku, a vjerujem da je to ucinjeno, onda fakat nisi svjestan posljedica. Jos kad se to uradi u jednoj apsolutno nevaznoj utakmici, mozda samo za povecanje morala, ali ni za sta drugo. Spaha je uradio ono sto je najbolje mogao, a siguran sam da bi isto tako postupio svaki igrac da se nasao na njegovom mjestu.HuX je napisao/la:bosnas_ je napisao/la:O cemu ba ti pricas!? nijedne vise!HuX je napisao/la:Eh za ove sto su svrsili na spahin samar, jdno pitanje.
aha tako ce znaci i iz revolta u kvalifikacija samrat igraca, jer mu j neko osposavo mater, ma svaka mu cast, trebao je malog sa zemljom sastavit,.
jesil svrsio na njegov samar?
Kapitenu, nastavi raditi svoj posao, jer to radis na najbolji moguci nacin. BiH je uz tebe.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zizu pukne Materacija u finalu svjetskog i čovjek je opet legenda 

prigoda je napisao/la:Sjećaš li se duela Hasagić vs Vidić? Berberović vs čini mi se Kežman? Barbarezove reakcije? I da, sjećate li se Barbareza na prijateljskoj protiv Njemačeke, niko ga tada nije osuđivao! Popustite Spahića, pa nije mu glavu otkinuo! I šta s.erete više, eto samo mi bosanci udaramo niko više.Samo to može "bosanski mozak" ovi evropski to ne rade!HuX je napisao/la:Eh za ove sto su svrsili na spahin samar, jdno pitanje.
i sat je bilo, ovaj njemu opssovao mater, hasaga mu vratio i tu prestalo...
provokacije su sastavni dio sporta, to je normalno da te neo provocira.
ja sam rekao da kad neko od "evropskih" igraca to uradi da ga razapne sva javnost i da se mora ispricavati svima, a niko ga ne dize u nebesa, o tom ja pricam ako me razumijes.
pa kakav si ti karakter ako te jedan klinjo od 20 godian isprovocira tek tako
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
ma pustite ove hajvane, uvijek se nadje neko da nesto serenda naokolo, sve neki posteni ljudi kad skontaju nece da priznaju drze do nekog ponosa... pa **** mu mater jesmol fkt takvi ljudi da samo psujemo po svom!!! stid me sve vise iz dana u dan sto zivim sa ovakvim ljudima, ustvari mislim da to pola dijaspore sere protiv kapitena, ko fino odgojeni...pu!

A sta je se desilo izmedju Spahica i Koromana u svlacionici sjecal se iko te price sto je bila u novinama kad smo dosli na tu temu???
nek ga trebo ga je sakom spucat da mu sve zube poizbija!!!
nek ga trebo ga je sakom spucat da mu sve zube poizbija!!!
>>No body likes us but we dont care<<
Nedaj se emire, nema veze zbog ceka si mu opalio samarcinu mora da je zaradio!!!!!
Al samo si trebo malo jace
Al samo si trebo malo jace