Brate Sudija je mozda imo 4,5 grešaka eto ja cu mu uzet to ? al kako se mozes protiv Travnika vadit da te sudija unistio 2 gola ti dali a ljudi su igrlai losije od nas ako su uopste 10% a mi se kao borimo za titulu a oni nisu ni blizu opstanka ????? Znaci jebote grob isto ko da se City vadi na furku sudija nam šiljio nismo mogli Aston Villi dat 3 gola a oni nam 2 uvalili ja nmg da vjerujem da mi nikad protiv malih ekipa nista ne uradimo uvijek patnja il si bare bare u pmEvander je napisao/la:Jesa me.razocarao ovom izjavom.bojler je napisao/la:Ma jašta klasika stara skola okrivi sudiju , e **** ti on mater nista ti nije kriv igramo ko Krivaja **** vam sunce
Budi musko i reci, jesmo, katastrofa smo odigrali. Ovo vadjenje na sudiju mi je uvijek jadno bilo.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nemam razloga nikog da vec unaprijed osudujem na propast,to nam kone vec rade!Mislio sam za ove gluposti sto se tice tana i para dovodjenje igraca itd,sve rekla kazalaFudo je napisao/la:Nadam se care, nego da cujem tvoje argumente?Sarajlijica1946 je napisao/la:Svi pisete bez argumenata!Titula slavit ce se titula!
Najgore je ako prestanete da vjerujete u pobjede i titulee.. Onda nas nigdje nema.
Ja i dalje vjerujem, i vjerovat cu dok ne izgubimo i teoretske sanse..
Igra moze i mora biti bolja.. I bit ce
Po meni, najveci problem je ova 442 formacija... Ponavljam da nikad nisam bio ljubitelj iste i da je 451 idealna za nas..
Al, jos 7 dana, da se malo odmore i osvjeze i onda u Mostar napasti i pobjediti aBd
Ja i dalje vjerujem, i vjerovat cu dok ne izgubimo i teoretske sanse..
Igra moze i mora biti bolja.. I bit ce
Po meni, najveci problem je ova 442 formacija... Ponavljam da nikad nisam bio ljubitelj iste i da je 451 idealna za nas..
Al, jos 7 dana, da se malo odmore i osvjeze i onda u Mostar napasti i pobjediti aBd
Najvolim kad je ovakva atmosfera ,samo nek nije euforija .Očaj je super
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ma Aco kad se realno pogleda ne znam kada smo losiju ekipu imali od ove, jos dodaj na to ovu kriminalnu formaciju.aleksandar_veliki je napisao/la:U pravom ste problemu. Odbrana vam curi na sve strane a bez cvrste odbrane nema ni bodova. Po meni najlosiji u posljednjih par godina. Istina, prijateljske su utakmice ali da imate razloga za brigu imate.
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Mali Kadusic vrijedi zlata. Harba majstor, Emerson dobar, ostalo bice valjda bolje. Samo da ne bude katastrofa dole u Mostaru. Ako izgubimo sve se raspada.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Iskreno, sudija je imao par gresaka ali to nije razlog da vi nas ne pregazite, razlika u kvaliteti i ostalih stvarima je ogromna a to se danas na terenu nije dalo primjetiti.. Sretno u Mostaru..
Kolko nas bude prijavljenih na streamu pa stopa ko ludo nista vidio nisam a slobodu sam gledao jedan put i nikako nije stopalo, ne krivim vas samo pitamaleksandar_veliki je napisao/la:U pravom ste problemu. Odbrana vam curi na sve strane a bez cvrste odbrane nema ni bodova. Po meni najlosiji u posljednjih par godina. Istina, prijateljske su utakmice ali da imate razloga za brigu imate.
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na streamu protiv Maribora je bilo 6.500 ljudi jedno izvjesno vrijeme.keli1946 je napisao/la:Kolko nas bude prijavljenih na streamu pa stopa ko ludo nista vidio nisam a slobodu sam gledao jedan put i nikako nije stopalo, ne krivim vas samo pitamaleksandar_veliki je napisao/la:U pravom ste problemu. Odbrana vam curi na sve strane a bez cvrste odbrane nema ni bodova. Po meni najlosiji u posljednjih par godina. Istina, prijateljske su utakmice ali da imate razloga za brigu imate.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Majkl je napisao/la:Najvolim kad je ovakva atmosfera ,samo nek nije euforija .Očaj je super
sad formacija nije dobra, a godinama ovdje placete daj nam 4:4:2 sa 2 napadaca i sklanjaj 4:2:3:1 jer Boze nismo dovoljno jaki u napadu i nemamo viska igraca u kaznenom 
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Za stream .. ne moze na yt stream stekat nema hljeba , moze bit samo ili do tvoje konekcije ili konekcije onog ko prenosi , pa kad je onaj skako s neba gledalo milion ljudi nije stopalo.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
nukleusmember
- Kontakt:
malo mi je pechinarski shto je rustemu dao traku,volim i gotivim kontrashe ali kada su potkovani argumentima
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Ova nezadovoljna djeca neka spavaju, samo gledaju da nesto napisu negativno.
FK Sarajevo u srcu.
GIF
GIF
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma njima fali motivacije, protiv Brotnja bezveze,otišli tamo protiv jačih ekipa gdje je i veća motivacija odigraju hiljadu puta bolje,dodju u Travnik opet ništa...
Sabrine mi moje!
-
vBOSTers19
- Kontakt:
Upravo!BosnianKingdom je napisao/la:Ma njima fali motivacije, protiv Brotnja bezveze,otišli tamo protiv jačih ekipa gdje je i veća motivacija odigraju hiljadu puta bolje,dodju u Travnik opet ništa...
Sada ce se oni naloziti na zrinju,ima da preoru cijeli teren..Samo sto fali Dulja al valjda ce se naci neko rjesenje u vidu Simeunovica.
Ne znam sta čovjek da očekuje u Mostaru.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
-
recepivedik
- Kontakt:
hvala Bogu pa se ne pitaš ti i oni poput tebe, ješić je zadnji koji treba da ispašta za eventualne posljedice loše igre, dobio je ekipu u nevakat i napravio od nje mnogo mnogo bolje Sarajevo! ništa, ali baš ništa nije kritično, ovaj rezultat nije realan pokazatelj stanja niti odraz naše igre i snage, mostar nije upitan, naša pobjeda, u najgorem slučaju remi, dupla kruna je cilj, i ne ser.ite više!Majkl je napisao/la:Kralju i ja nisam zadovoljan Jesicem i skeptican sam što se tiče njega i mišljenja sam ako izgubi u Mostaru da treba biti otjeran ali ne treba psovati i vrijedati.Pustimo da vidimo kako će biti u Mostaru.begiii je napisao/la:Jesicu **** ti sudija mater u pizdu
- Evolution87
- Kontakt:
Sretan rodjendan Krletu
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.