Ti jedan dan pišeš neda se nikako a drugi dan pišeš nećeš da ideš sa foruma jer te krenulo kao nikad.odluči se jel krenulo ili ne

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ti jedan dan pišeš neda se nikako a drugi dan pišeš nećeš da ideš sa foruma jer te krenulo kao nikad.odluči se jel krenulo ili ne
Mogao bi sigurno biti neki prelaz samo ne znam da li 1/2 ili 2/1mdeebosna je napisao/la:Ljudi sta cemo veceras sa Betis - Gijon ???
Mozda prelaz 1/2 po kvoti @51![]()
Prosla prvenstvena bila iz 1 u 2
I nije im jedina....tako da je fina kvota da se na sitne pare pokusa.
Meni radi sasvim normalno. To je nesto do tebe.DoeTz je napisao/la:Pravo jaka stranica, nema sta...
Svakako da ce oba dati...ja sam izabrao pobjedu gosta sa prelazom...kvota je prejaka!arelinho je napisao/la:Mogao bi sigurno biti neki prelaz samo ne znam da li 1/2 ili 2/1mdeebosna je napisao/la:Ljudi sta cemo veceras sa Betis - Gijon ???
Mozda prelaz 1/2 po kvoti @51![]()
Prosla prvenstvena bila iz 1 u 2
I nije im jedina....tako da je fina kvota da se na sitne pare pokusa.![]()
Ja sam vec jutros odigrao oba daju posto je to po meni zicer za veceras.
Sad je proradilaarelinho je napisao/la:Meni radi sasvim normalno. To je nesto do tebe.DoeTz je napisao/la:Pravo jaka stranica, nema sta...
reeds je napisao/la:ajde heerenveen jos jedan bilo ko, molim vas, i da cekamo inter...
hvala drug, ali nista od toga nece biti....breskva je napisao/la:evo crveni ae gol herreven za reedsa!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.