FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 20 feb 2016, 19:14

recepivedik je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
"begiii" je napisao/la:Jesicu **** ti sudija mater u pizdu
Kralju i ja nisam zadovoljan Jesicem i skeptican sam što se tiče njega i mišljenja sam ako izgubi u Mostaru da treba biti otjeran ali ne treba psovati i vrijedati.Pustimo da vidimo kako će biti u Mostaru.
hvala Bogu pa se ne pitaš ti i oni poput tebe, ješić je zadnji koji treba da ispašta za eventualne posljedice loše igre, dobio je ekipu u nevakat i napravio od nje mnogo mnogo bolje Sarajevo! ništa, ali baš ništa nije kritično, ovaj rezultat nije realan pokazatelj stanja niti odraz naše igre i snage, mostar nije upitan, naša pobjeda, u najgorem slučaju remi, dupla kruna je cilj, i ne ser.ite više!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
E jest ga napravio boljim Hahahahahahahah.Ali eto nadamo se da će dobiti i da će sve biti uredu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

BosnianKingdom
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BosnianKingdom » 20 feb 2016, 19:17

zagorski je napisao/la:http://****/fk-sarajevo-velika-placa-za-novajliju-velkoski-otisao-za-sitnis/
Faktor
Izvor:SS.ba forum
Faktor više puta se igra sa ciframa u Sarajevu,a niko drugi to ne radi,ne znam sta imaju u cilju s tim
Sabrine mi moje!

recepivedik
Kontakt:

Post Postao/la recepivedik » 20 feb 2016, 19:19

Majkl je napisao/la:
recepivedik je napisao/la:
"Majkl" je napisao/la: Kralju i ja nisam zadovoljan Jesicem i skeptican sam što se tiče njega i mišljenja sam ako izgubi u Mostaru da treba biti otjeran ali ne treba psovati i vrijedati.Pustimo da vidimo kako će biti u Mostaru.
hvala Bogu pa se ne pitaš ti i oni poput tebe, ješić je zadnji koji treba da ispašta za eventualne posljedice loše igre, dobio je ekipu u nevakat i napravio od nje mnogo mnogo bolje Sarajevo! ništa, ali baš ništa nije kritično, ovaj rezultat nije realan pokazatelj stanja niti odraz naše igre i snage, mostar nije upitan, naša pobjeda, u najgorem slučaju remi, dupla kruna je cilj, i ne ser.ite više!

E jest ga napravio boljim Hahahahahahahah.Ali eto nadamo se da će dobiti i da će sve biti uredu.
proces pravljenja Sarajeva boljim nije nešto što se završava preko noći, ovo do sada je jako jako dobro, ako se sjetimo bliže prošlosti, "džene, klana, lecha" imamo razloga nadati se boljem sutra, više nego iko drugi, opustite se i dajmo podršku, nikada im više nije bila potrebna!

mi smo šampioni, ne zaboravi i idemo po odbranu titule! ;)

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 20 feb 2016, 19:20

Pogledajte opis zadnje slike kod Obija na instagramu :rol:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 20 feb 2016, 19:21

Kako se te se svi poklopit usima kad uzmemo titulu I kup
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

MCMLXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMLXVII » 20 feb 2016, 19:23

Besic je napisao/la:Pogledajte opis zadnje slike kod Obija na instagramu :rol:
Ma libo njega qurac sto se ja i ti ovdje cupamo za kosu. Yebe se njemu i za rezulatat, vazno da je on ispo' dobro na sliki, a njegove poruke su smijesne kao i uvijek.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 feb 2016, 19:25

"Sa vrelog betona do lože i balkona,pljuvat ćes krv od bola, to je put šampiona! "

Mozes ti buraz i do Herte dogurati... Samo sto vise slika i pametnih citata :D

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 20 feb 2016, 19:26

Rule_hz je napisao/la:Kako se te se svi poklopit usima kad uzmemo titulu I kup
I ja vjerujem da cemo uzet kup, ali ne vidim nacin na koji bi mogli uzet titulu. Daj Boze da se varam :)
ZZ

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 20 feb 2016, 19:26

MCMLXVII je napisao/la:
Ma libo njega qurac sto se ja i ti ovdje cupamo za kosu. Yebe se njemu i za rezulatat, vazno da je on ispo' dobro na sliki, a njegove poruke su smijesne kao i uvijek.
Daj da vidimo i mi koji nemamo instagram..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 20 feb 2016, 19:27

Sta je napisao.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 20 feb 2016, 19:27

Imate na prosloj stranici
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

MCMLXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMLXVII » 20 feb 2016, 19:28

Ma nista bitno slika sa danasnje utakmice uz ovaj tekst koji je Zip postavio...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 feb 2016, 19:28

joker90 je napisao/la:Ako je ovo to NOVO SARAJEVO, daj vratite nam klan... :urnebes:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Rustem... Pahahaha...
Samo Saraj'vo.

Haase
Kontakt:

Post Postao/la Haase » 20 feb 2016, 19:30

MCMLXVII je napisao/la:

Kada vidim reakcije Benke i Delača na pojedinim utakmicama i sa kojim emocijama slave pobjede tačno ne možeš da vjeruješ, postide i djecu ovog kluba ali zato što su profesionalci i što znaju šta je fudbal a ne manekeni poput rustem insatgarama :facepalm:
(aka. simon )

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 feb 2016, 19:33

Rustemovic je karinas obicni koji nema grama mozga. U skladu s tim je i njegova igra na terenu.
Ne mogu da vjerujem ko nama igra dm, nisam mogao vjerovat ni kad su ga doveli, al sad...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 feb 2016, 19:48

PitarBordo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ako je ovo to NOVO SARAJEVO, daj vratite nam klan... :urnebes:

Rustem... Pahahaha...
Kad sam vidio da nosi kapitensku danas, opet mi je bilo krivo sto sinoc nisam umro!
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 feb 2016, 19:58

joker90 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:

Rustem... Pahahaha...
Kad sam vidio da nosi kapitensku danas, opet mi je bilo krivo sto sinoc nisam umro!
Rustempiten... :kafa:

slika
Samo Saraj'vo.

MCMLXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMLXVII » 20 feb 2016, 20:01

FrancescoTotti je napisao/la:Rustemovic je karinas obicni koji nema grama mozga. U skladu s tim je i njegova igra na terenu.
Ne mogu da vjerujem ko nama igra dm, nisam mogao vjerovat ni kad su ga doveli, al sad...
Kad sam ja poceo pisati za Rustemovica jos kad je Kodro bio da on veze nema, ali nije on bas toliko kriv sto je kloc koliko je Jesiceva kriminalna taktika i formacija. Sve mi ovo lici na ho-ruk! Meni je ovo danas bilo zabrinjavajuce da ne kazem blago alarmantno, iz dana u dan gubim svoje povjerenje Jesicu i sve mi on pocinje liciti na jednu obicnu ublehu od trenera! Ko god od vas imalo prati ozbiljno fudbal u taktickom smislu, vidi da formacija 4-4-2 ili nase pravilno 4-2-4 apsolutno nije za nas! Pa mi nemamo igracki kadar za ovu formaciju. Drugo su pripremne utakmice u Antaliji na dobrim terenima, drugo su utakmice u nasoj ligi. Ovo danas ljudi je bila realna slika naseg Sarajeva i koja patnja nas ocekuje, ne zove se dzaba generalka. Jesic ni rijeci o utakmici vec samo o sudiji, sto je za mene jako smijesno i jadno! Ja jedno znam, a to da samo poraz ocekujem protiv svinjskog i nista drugo. A sad idem ispraviti onaj moj rezultat koji sam tipovao, bar cu sada imati znatno vece sanse osvojiti dres.
Zadnja izmjena: MCMLXVII, dana/u 20 feb 2016, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 20 feb 2016, 20:06

djeste pljuvaci :mrgreen:
ovo danas i jeste bilo za popljuvati, nije bilo gledljivo nikako; cast pojedinim igracima. ja mislim da treba razmisliti o opciji Harbe iza napadaca, jer se neko mora vracati po loptu, trcati i nuditi. na to mi ne lici 8ekic, cezar, benko pogotovo ne. desna strana odlicna, lijeva steka jer nema dulje (nisam gledao harbu, ni gdje je igrao jer mi je lose doslo od igre i svega), ali opcenito sredina mora bolje. ako nista, neka lopte idu na krila, ili nazad pa preko bekova na krila, nikako kroz sredinu.
odbrana mora uigranije i 'laganije' igrati, rjesavati se lopte jednostavno - bez petljanja sa loptom.
valjda je ovo danas bilo dovoljno upozorenje za jesica, i igrace - nije dovoljno samo izaci, treba nesto i uraditi. i da, valjda odluci da igra na rezultat, pa se nekad i povuce malo, i brani, cekajuci da se izbaci neko krilo.....
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 20 feb 2016, 20:13

MCMLXVII je napisao/la:
Rustem se provaljuje ,samo se nadamo da će u Mostaru odigrati kako treba.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, haklamas, InatSilniBosanski, Jadnimi, Pantelija, pitara, trunks1946 i 123 gosta.