Tribalian je napisao/la:Vala kad vidim sta mi pises mogu samo da kazem da je kod mene odlicna.
Najveće svjetske misterije
Moderator/ica: insider
- BlueBosnian
- Kontakt:
Re: Najveće svjetske misterije
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
zemlja je lopta za ragbi.Donnie Darko je napisao/la:Ja još čekam jedno logično objašnjenje zašto je zemlja "okrugla"
Osim onih glupih teorija da smo bili u svemiru.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zemlja je geoid 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Baci grudvu snijega niz brdo ako dobiješ tanjir priznacu da je zemlja ravna ploca.Donnie Darko je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zanima me kako ovo objašnjavaju gospoda "naučnici" ovdje sa foruma
Nullius in verba
Neke cinjenice o Iluminatima:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Donnie Darko
- Kontakt:
Baci ili gurni?Heller je napisao/la:Baci grudvu snijega niz brdo ako dobiješ tanjir priznacu da je zemlja ravna ploca.Donnie Darko je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zanima me kako ovo objašnjavaju gospoda "naučnici" ovdje sa foruma
Touché, šta ja znam slušaš Kanye Westa, mozda si reko oglupioDonnie Darko je napisao/la:
Baci ili gurni?![]()
Nullius in verba
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kvalitetna muzika ako i ima neki efekat na znanje i inteligenciju, to moze biti samo u pozitivnom smisluHeller je napisao/la:Touché, šta ja znam slušaš Kanye Westa, mozda si reko oglupioDonnie Darko je napisao/la:
Baci ili gurni?![]()
Jel ovdje pricamo o Kanye Westu il kvalitetnoj muzici?Donnie Darko je napisao/la:Kvalitetna muzika ako i ima neki efekat na znanje i inteligenciju, to moze biti samo u pozitivnom smisluHeller je napisao/la:Touché, šta ja znam slušaš Kanye Westa, mozda si reko oglupioDonnie Darko je napisao/la:
Baci ili gurni?![]()
Nullius in verba
- Donnie Darko
- Kontakt:
A ti si kao preslušao neki od njegovih albumaHeller je napisao/la:Jel ovdje pricamo o Kanye Westu il kvalitetnoj muzici?
@heller ti kao metalac si programiran da mrziš rep
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma gotivim ja kvalitetan rep, al ne gotivim ovu svjetsku misteriju od Kanye Westa i Lil Wayne, prave camuge, dno civilizacije, negdje sa Tajlandskim trandžama, južnjačkim White Trashom, Pedofilskom Partijom Nizozemske i Boko Haramom.DANTES je napisao/la:@heller ti kao metalac si programiran da mrziš rep
Eminem, Bad Copy, Coolio, cak je i 50 cent imo finih stvari koje sam znao poslusat.
Nullius in verba
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne razumijem ljude koji aktivno i glasno pljuju nešto čemu nikada nisu dali ni šansu.Heller je napisao/la:Ma gotivim ja kvalitetan rep, al ne gotivim ovu svjetsku misteriju od Kanye Westa i Lil Wayne, prave camuge, dno civilizacije, negdje sa Tajlandskim trandžama, južnjačkim White Trashom, Pedofilskom Partijom Nizozemske i Boko Haramom.DANTES je napisao/la:@heller ti kao metalac si programiran da mrziš rep
Eminem, Bad Copy, Coolio, cak je i 50 cent imo finih stvari koje sam znao poslusat.
Misterija.
Cojk imo koncert u TuzliDANTES je napisao/la:@heller coolio je vrh
Nullius in verba
- alan_kardec
- Kontakt:
Zanimljiva izjava poznatog ekonomskog analitičara
U svetu ima previše nafte, a s obzirom da alternativni izvori energije postaju sve važniji, za 40 godina nafta bi mogla biti besplatna, tvrdi analitičar Forbsa Džon Mauldin.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Hoce garant..Jos ce ti kad uzmes npr 20 litara nafte dati zvake umjesto kusura, a nista neces morati platiti..alan_kardec je napisao/la:Zanimljiva izjava poznatog ekonomskog analitičara
U svetu ima previše nafte, a s obzirom da alternativni izvori energije postaju sve važniji, za 40 godina nafta bi mogla biti besplatna, tvrdi analitičar Forbsa Džon Mauldin.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- BenjooJutub
- Kontakt:
Pa naravno da ljudska noga nikad nije kročila na mjesec. Ako neko sumnja u ovo, dovoljno mu je da se zapita zašto opet Ameri nisu otišli gore.. A i sami znamo koliko su oni znatiželjni, svakom loncu bi poklopac bili.
Dobar.Saurman je napisao/la:
Stanley Kubrick je izjavio negde 90-tih da je on rezirao "sletanje" na mesec.BenjooJutub je napisao/la:Pa naravno da ljudska noga nikad nije kročila na mjesec. Ako neko sumnja u ovo, dovoljno mu je da se zapita zašto opet Ameri nisu otišli gore.. A i sami znamo koliko su oni znatiželjni, svakom loncu bi poklopac bili.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.