FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Koliko god bilo samo privremeno, ovih 10+ izgleda jako lijepo 
Nakon ove pobjede 95% sam siguran da osvajamo primeru.
Sto se tice lp i Arsenala, nekako me "strah" da se onaj kacigas ne razbrani ko nekad za plavce. I ocekujem da nam Giruoud da jedan gol glavom.
Sto se tice lp i Arsenala, nekako me "strah" da se onaj kacigas ne razbrani ko nekad za plavce. I ocekujem da nam Giruoud da jedan gol glavom.
- hule_barca
- Kontakt:
Najbitnije od ove utakmice kao i od nekoliko prethodnih u gostima jesu 3 boda i ništa više. Ako malo bolje pogledamo sezonu kroz prizmu gostujućih utakmica, vidimo da nešto ne štima u svemu tome. Teško pobjeđujemo u gostima od početka sezone, nije to samo ovaj period. Jedino je tamburanje Madrida bila predstava za 10 u gostima ove sezone, ovo ostalo sve prosjek, tako da sigurno ni malo neće biti lagano protiv Arsenala, ali očekujem opet povoljan rezultat pa da im na Camp Nou pokažemo ko je gazda.
Mes Que Un Club
Od Arsenala cemo primiti gol sigurno, ali cemo dati 2-3 najmanje. Odbrana nam je puno bolja bila prosle sezone, manje golova smo primali, pogotovo na gostovanjima. Na Emiratesu , nam nikad nije ni bilo lako, svaki put smo ih izdominirali igrom , a na kraju bilo ili nerijeseno ili minimalan poraz. Medjutim, mozda me Suarez demantuje i iskupi se za ove promasaje danas , koji su nas mogli stajati bodova definitivno.
27.10.2020
Bice teska utakmica sa Arsenalom.Ekipa je premorena a Arsenal nije bezopasan.Prizeljkujem minimalan trijumf iako mislim da ce x biti neki solidan rezultat.Ako se momci naspanuju Arsenal ce primiti kao i Real.
Jebote kakav pesimizam. Ekipa vezala 32 utakmice bez poraza. Prosjek preko 2 po utakmici i sada se kao bojimo Arsenala ? Koji nije ni blijeda kopija nekadasnjeg strasnog Engleskog Arsenala nego vise lici na djeciju druzbu pedofila Arsena. Hektor Belerin ce zaustaviti Neymara ? Suarez nece moci doci u priliku pored strasnog stoperskog para Njemacko Poljske kombonacije a Meesi nece moci dati gol oronulom Chechu ??? Dok ce Rakitica, Iniestu i Busquetsa limitirati stakleni Wilshaer i Welski prosjek Ramiz u sklopu sa mrtiv prosjecima Santijem i najglupljim kapitenom modernog nogometa Artetom ??? Giroud ce iskoristiti Visinu protiv Piquea a Sanchez brzinu protiv Albe ? Ozil ce trkacki nadoknaditi golgeteraku limitiranost te ce pokrivati cijeli teren .... stvarno ne razumijem otkud strah od Arsenala. Pa "mi" smo Barca. Visca Catalunia
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Kakav strah? Ko je to napisao ? Pa mi sami govorimo da cemo ih u 2 tekme isprskat. Ko sto i hocemo. Ali na Nou Campu. JA sam samo naveo cinjenice da nam je na Emiratesu uvijek bilo tesko, ali rezultatski. Znaci kad smo ih god tamo izdominirali , nismo izvukli bas povoljan rezultat i onda smo ih rastavili u Barceloni. Ja ne sumnjam da ce tako i ovaj put biti. Jedino ako Suki poludi pa ih vec rijesimo kao PSG prosle sezone u Parizu. Moja prognoza, kao sto sam rekao je 1-3 za nas u Londonu.MrHc je napisao/la:Jebote kakav pesimizam. Ekipa vezala 32 utakmice bez poraza. Prosjek preko 2 po utakmici i sada se kao bojimo Arsenala ? Koji nije ni blijeda kopija nekadasnjeg strasnog Engleskog Arsenala nego vise lici na djeciju druzbu pedofila Arsena. Hektor Belerin ce zaustaviti Neymara ? Suarez nece moci doci u priliku pored strasnog stoperskog para Njemacko Poljske kombonacije a Meesi nece moci dati gol oronulom Chechu ??? Dok ce Rakitica, Iniestu i Busquetsa limitirati stakleni Wilshaer i Welski prosjek Ramiz u sklopu sa mrtiv prosjecima Santijem i najglupljim kapitenom modernog nogometa Artetom ??? Giroud ce iskoristiti Visinu protiv Piquea a Sanchez brzinu protiv Albe ? Ozil ce trkacki nadoknaditi golgeteraku limitiranost te ce pokrivati cijeli teren .... stvarno ne razumijem otkud strah od Arsenala. Pa "mi" smo Barca. Visca Catalunia
Sto se tice danasnje igre i opcenito gostovanja, evidentno je da se igra koliko treba, jer nema tog strucnjaka ko ce mene uvjerit da se mi npr onako patimo sa Celtom do 70 minute pa im onda uvalimo 5 komada do 90e. Ljudi se zajebavaju, igraju koliko trebaju, doziraju i tempiraju formu, nesto kao Djokovic u tenisu danas. Ako zapnu protiv Arsenala dat ce im 4-5 komada 100 %. Sve je do njih. Arsenala se tu nista i ne pita. Naravno nesto ce se pitati i srece.
27.10.2020
Pa vidjet ćemo da li su se čuvali za Arsenal. Mnogo će toga ta tekma otkriti.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pola igrača koje si nabrojao uopšte neće igrati, a druga polovica je povrijeđenaMrHc je napisao/la:Jebote kakav pesimizam. Ekipa vezala 32 utakmice bez poraza. Prosjek preko 2 po utakmici i sada se kao bojimo Arsenala ? Koji nije ni blijeda kopija nekadasnjeg strasnog Engleskog Arsenala nego vise lici na djeciju druzbu pedofila Arsena. Hektor Belerin ce zaustaviti Neymara ? Suarez nece moci doci u priliku pored strasnog stoperskog para Njemacko Poljske kombonacije a Meesi nece moci dati gol oronulom Chechu ??? Dok ce Rakitica, Iniestu i Busquetsa limitirati stakleni Wilshaer i Welski prosjek Ramiz u sklopu sa mrtiv prosjecima Santijem i najglupljim kapitenom modernog nogometa Artetom ??? Giroud ce iskoristiti Visinu protiv Piquea a Sanchez brzinu protiv Albe ? Ozil ce trkacki nadoknaditi golgeteraku limitiranost te ce pokrivati cijeli teren .... stvarno ne razumijem otkud strah od Arsenala. Pa "mi" smo Barca. Visca Catalunia
I sa oronulim Čehom si stavio šlag na tortu na svoje fudbalsko znanje
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
A nije da strasni stoperski par vec nije zaustavljao Suareza.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Aha, kad je igro s bogaljima pa se morao izvlacit na krilo. Ovdje moze mirno igrati na CF , dadne 2-3 gola i ne umori se , kad ona dvojica druga probijaju straneGunner4 je napisao/la:A nije da strasni stoperski par vec nije zaustavljao Suareza.
27.10.2020
- zlatan1982
- Kontakt:
mislim da bi jedan remi sa više golova(recimo 2:2) bio solidan rezultat u londonu...biće perioda kada će publika ponijeti arsenal i oni će napasti i dati gol ili dva, ali će i primiti poneki...nisam baš siguran da će biti razbijanje sa 3,4 ili više komada...
Fin asist Halilovića večeras
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- zlatan1982
- Kontakt:
i zaboravih reći..da ću napokon nakon par mjeseci moći normalno da pogledam utakmicu preko tv-a jer su ipak na državnoj televiziji dali prednost ovoj utakmici nego juve vs bayern, što je po meni iznenađenje, jer sam siguran da kod nas ima puno više simpatizera juventusa, a pogotovo bayerna ( ne znam nijednog povratnika iz njemačke koji ne navija za bayern).
JoeBleck je napisao/la:Bice teska utakmica sa Arsenalom.Ekipa je premorena a Arsenal nije bezopasan.Prizeljkujem minimalan trijumf iako mislim da ce x biti neki solidan rezultat.Ako se momci naspanuju Arsenal ce primiti kao i Real.
Drugo je što se neka raja zaleti sa prognozama, neke petarde na Emiratima i slicno
Ja se nadam nekoj minimalnoj pobjedi, može cak i remi....svakako se prolaz odlucuje u revanšu.
Poslije Arsenala nam dolazi Sevilla, još jedna teška utakmica.
Slabe im ocjene podijeli Sport. Sule sedmica, ostalo šestice i petice. Arda dobio 4 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma jarane, vec mjesec dana igramo svaka 3 dana, brutalan tempo, 30 utakmica u nizu neporaženimessilla je napisao/la:Slabe im ocjene podijeli Sport. Sule sedmica, ostalo šestice i petice. Arda dobio 4
I opet je Lucho uspio nešto izrotirati i odmoriti par igraca - Busquets, Pique, Rakitić jedno poluvrijeme, Vidal (mislim da ce on igrati protiv Arsenala).
U utorak ces vidjet pravu Barcu. Ovo danas je bilo cisto koliko treba, ljudi povecaju brzinu kad treba. Plus je bilo rotacija, Busquets, Pique. Busquets je nas najvazniji igrac nakon MSN-a. Umor bude uvijek u januaru i februaru, ali vec od marta se lomi sezona i tu nema izgovora. Ukoliko zelis sve osvojiti, to ne moze biti izgovor. Nismo jedini koji igramo utakmice svaka 3 dana. Za profesionalnog nogometasa, danas je to normalno.let3 je napisao/la:JoeBleck je napisao/la:Bice teska utakmica sa Arsenalom.Ekipa je premorena a Arsenal nije bezopasan.Prizeljkujem minimalan trijumf iako mislim da ce x biti neki solidan rezultat.Ako se momci naspanuju Arsenal ce primiti kao i Real.to je to....ekipa je premorena i ceka nas teška tekma sa Arsenalom. Ovo što mlatimo manje klubove tipa Las Palmasa i Levante je na cisti individualni kvalitet MSN-a, a ne neka sjajna timska igra.
Drugo je što se neka raja zaleti sa prognozama, neke petarde na Emiratima i slicnone znam jesmo li ikad pobjedili u Londonu, cak ni pod vodstvom Pepa kad smo imali brutalnu timsku igru i tandem Xaviesta na sredini.
Ja se nadam nekoj minimalnoj pobjedi, može cak i remi....svakako se prolaz odlucuje u revanšu.
Poslije Arsenala nam dolazi Sevilla, još jedna teška utakmica.
Budi siguran da oni odmaraju bolje nego mi u kuci uz svu masazu , teretanu i bogatstvo
A Messi ? Taj moze do 40e ovako igrati. Pa danas kao da nije ni dosao na utakmicu , a opet je imao par cistih sansi.
27.10.2020
Messi je danas prošetao utakmicu, doslovnoleorey je napisao/la:
A Messi ? Taj moze do 40e ovako igrati. Pa danas kao da nije ni dosao na utakmicu , a opet je imao par cistih sansi.
Jesi li primjetio danas urnebesnu situaciju u drugom poluvremenu: Las Palmas u fazi napada, borba se rasplamsala, svi se vratili nazad (cak i Suarez i Neymar), dok Lionel češka jaja na centru kao da je trening, a pored njega dva igraca domace ekipe
To je to
Igra mnogo pametnije nego prije 4-5 sezona, to je sigurno. Ne trosi se kao prije, ne srlja toliko. Kad ga se sjetim prije npr protiv Valencie 2010 cini mi se, koja eksplozivnost je ono bila, ono je ipak neponovljivo. Ono 80 % utakmica prehoda, pa ih u 2 minute odluci. Dar od Boga.
A pogledaj ga prosle sezone na Nou Campu protiv Bayerna, koja je ono motivacija bila, covjek je letio po terenu, glava mu bila sva crvena nakon utakmice
To je to, covjek upali alien mood i kraj. Uvjeren sam da ce biti potpuno drugi Messi protiv Arsenala , od onog danas.
A pogledaj ga prosle sezone na Nou Campu protiv Bayerna, koja je ono motivacija bila, covjek je letio po terenu, glava mu bila sva crvena nakon utakmice
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.