FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 20 feb 2016, 22:00

Prosle sezone u Bijeljini i ove ne sjecam se gdje smo ostali bez njega a razlog su ova njegova koskanja i rasprave. Bespotrebno, ovako cemo negdje popusiti i ostati sa igracem manje. Dalje, ovo je na ovakvim gostovanjima kobno za raditi, pali se masa kao benzin i loze se jos vise. Neka on muda pokazuje na drugi nacin a ova koskanja nama ne dolikuju. ;)[/quote]

To je vec drugi par cipela,eh sad Benko kao neki igrac koji ja davao golove stutgartu i tako dalje da trpi neke sabanske igrace a sa vecima je igrao i postovali su ga sve!Samo ostro!Sta ce nam Benko,vidis da je rezerva hahahah

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 20 feb 2016, 22:01

ne nama dolikuje da nas prebije ko stigne i gdje stigne, za ovako nesto Leonu nikad ne bih zamjerio i crveni karton, vecina igraca ko pi.cke obicne ne smiju nista, Leon zato ima muda, kao i mali Kadusic, bice i od njega nesto :D

edit: da se razumijemo, da iz cista mira napravi ovako nesto naravno da bih mu zamjerio, pricam o situaciji kao danas gdje su nas bas udarali i niko nista ne poduzima, tad im treba vratiti
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 20 feb 2016, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 20 feb 2016, 22:03

Sarajlijica1946 je napisao/la:Prosle sezone u Bijeljini i ove ne sjecam se gdje smo ostali bez njega a razlog su ova njegova koskanja i rasprave. Bespotrebno, ovako cemo negdje popusiti i ostati sa igracem manje. Dalje, ovo je na ovakvim gostovanjima kobno za raditi, pali se masa kao benzin i loze se jos vise. Neka on muda pokazuje na drugi nacin a ova koskanja nama ne dolikuju. ;)
To je vec drugi par cipela,eh sad Benko kao neki igrac koji ja davao golove stutgartu i tako dalje da trpi neke sabanske igrace a sa vecima je igrao i postovali su ga sve!Samo ostro!Sta ce nam Benko,vidis da je rezerva hahahah[/quote]

Brate znao je gdje dolazi i bas zbog toga sto je ograo Jupiler i Bundesligu i kao bivsi reprezentativac jedne resoektabilne reprezentacije ne treba da se svaku utakmicu spusta na taj nivo.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 20 feb 2016, 22:08

Hajde jos veceras ispusite se pa da od sutra pocnemo furati pozitivu. Sjetite se stanja prije Olimpica prosle sezone i euforije koju smo poceli furati na forumu na kraju dodje titula. Yebat ga, ne moze gore.

[youtube][/youtube]

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 20 feb 2016, 22:09

@head vazi, idemoooo. :opaopa:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 20 feb 2016, 22:09

Brate znao je gdje dolazi i bas zbog toga sto je ograo Jupiler i Bundesligu i kao bivsi reprezentativac jedne resoektabilne reprezentacije ne treba da se svaku utakmicu spusta na taj nivo.[/quote]

Fin si momak,imas fino razmisljanje ali jednostavno ne treba dopustiti ovakve stvari!Ali barbaric je taj koji kuha uvijek!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 20 feb 2016, 22:12

[youtube][/youtube]

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 20 feb 2016, 22:17

Sarajlijica1946 je napisao/la:
:plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac:

[youtube][/youtube]

Ne mogu da te ne volim, ne volim i da bez tebe zivim. :zviz: :zviz: :zviz: :zviz:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 20 feb 2016, 22:20

Lakoste je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
:plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac:

[youtube][/youtube]

Ne mogu da te ne volim, ne volim i da bez tebe zivim. :zviz: :zviz: :zviz: :zviz:
Tebe bas pogodio nerijesen rezultat :tralala:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 20 feb 2016, 22:34

[youtube][/youtube]

:|
ZZ

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 20 feb 2016, 22:44

[youtube][/youtube]
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 feb 2016, 23:06

Kako nas travnik baci u depru :|

Kako cemo tek da zivnemo za 8 dana ;)
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 20 feb 2016, 23:13

FrancescoTotti je napisao/la:Kako nas travnik baci u depru :|

Kako cemo tek da zivnemo za 8 dana ;)
Za 8 dana jos veca dubioza,

MirzaMuki
Kontakt:

Post Postao/la MirzaMuki » 20 feb 2016, 23:15

Sta vam je citam postove svi nesto pljujete pisete svi strucnjacii sacekajte da pocne prvenstvo pa pocnite pricati sjetite se kad je Kodro bio trener na pripremama sve dobili u ligi nismo mogli meda zato polahkom smirite malo sta vam je ;) ;)
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 feb 2016, 23:17

MirzaMuki je napisao/la:Sta vam je citam postove svi nesto pljujete pisete svi strucnjacii sacekajte da pocne prvenstvo pa pocnite pricati sjetite se kad je Kodro bio trener na pripremama sve dobili u ligi nismo mogli meda zato polahkom smirite malo sta vam je ;) ;)
Ne pominju kodru, muka mi je kad skontam kakvog smo stručnjaka izgubili zbog klana i uprave
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 20 feb 2016, 23:21

Bolanos je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je to uradio? :?
Danas na tekmi,nije ostao duzan!
Prosle sezone u Bijeljini i ove ne sjecam se gdje smo ostali bez njega a razlog su ova njegova koskanja i rasprave. Bespotrebno, ovako cemo negdje popusiti i ostati sa igracem manje. Dalje, ovo je na ovakvim gostovanjima kobno za raditi, pali se masa kao benzin i loze se jos vise. Neka on muda pokazuje na drugi nacin a ova koskanja nama ne dolikuju. ;)[/quote]

100%
Kakvi oni i njihova damu, sve su to mufare. Lože raju nekakvim gurkanjima fol srčanost prema klubu.
Sebi ne dolazim nakon utakmice.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 20 feb 2016, 23:27

Ja ne znam stvarno, ali onih par kola sto je Hurtic vodio ekipu smo mi igrali savrseno, kao u bajci, obicnu 4-4-2 formaciju smo igrali bez puno mozganja i preseravanja, ovo s jesicem otkad je dosao iskreno, ne lici ninasta, ocajni u napadu, jos ocajniji u odbrani, bez veznog reda, mozemo dat 3 gola, al cemo primiti 4... Formacija 4-2-3-1 nama ne lezi nikako, ali nikako, dzeno je pokusavao i to je bilo presmijesno, jaki u odbrani, prosjek u vezi ali nikakav napad, tesko smo primali golove, ali jos teze davali... Sad sta je Hurtic uspio, da ovi ostali ne mogu ponoviti, ja ne znam, ali mislim da smo ga trebali ostaviti kad je onako dobro krenuo...
1946~

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 20 feb 2016, 23:35

muhamedhulk je napisao/la:djeste pljuvaci :mrgreen:
ovo danas i jeste bilo za popljuvati, nije bilo gledljivo nikako; cast pojedinim igracima. ja mislim da treba razmisliti o opciji Harbe iza napadaca, jer se neko mora vracati po loptu, trcati i nuditi. na to mi ne lici 8ekic, cezar, benko pogotovo ne. desna strana odlicna, lijeva steka jer nema dulje (nisam gledao harbu, ni gdje je igrao jer mi je lose doslo od igre i svega), ali opcenito sredina mora bolje. ako nista, neka lopte idu na krila, ili nazad pa preko bekova na krila, nikako kroz sredinu.
odbrana mora uigranije i 'laganije' igrati, rjesavati se lopte jednostavno - bez petljanja sa loptom.
valjda je ovo danas bilo dovoljno upozorenje za jesica, i igrace - nije dovoljno samo izaci, treba nesto i uraditi. i da, valjda odluci da igra na rezultat, pa se nekad i povuce malo, i brani, cekajuci da se izbaci neko krilo.....
Veoma sam zabrinut dokle ćemo stići na kraju. Realno današnja igra nije dalje od petog mjesta ovdje nema pljuvanja, prije bih se ujedao nego ovo pisao ali je tako. Lošiju odbranu nismo imali u posljednjih deset godina. Toliko se prostora ostavlja između štopera i zadnje vezne linije da je to za nepovjerovati. Blokovi iz protivničkih šuteva ne postoje. Ovog mamlaza Rustemovića ne želim ni komentarisati, onako napraviti penal...
Što se tiče Harbe prije da će se gledati da neko dobro pare izvuče iz njegovog budućeg transfera nego da ćemo se mi neke igre nagledati.

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 20 feb 2016, 23:38

E da nam je sad Reuf Herco izmedje sva stopera..
IDEMO PONOVO!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, plisek i 24 gosta.