Hurtic je uradio samo ono sto mu je receno,tj dobio je instrukcije od novog trenera(Jesica) da promjeni u 4-4-2 da bi ovaj vec imao malo jasniju sliku kad dodje,eh sad sto je u tom trenutku to bolje izgledalo nego sad,to je malo i do igraca i cega vise ne.ThrillerHz je napisao/la:Ja ne znam stvarno, ali onih par kola sto je Hurtic vodio ekipu smo mi igrali savrseno, kao u bajci, obicnu 4-4-2 formaciju smo igrali bez puno mozganja i preseravanja, ovo s jesicem otkad je dosao iskreno, ne lici ninasta, ocajni u napadu, jos ocajniji u odbrani, bez veznog reda, mozemo dat 3 gola, al cemo primiti 4... Formacija 4-2-3-1 nama ne lezi nikako, ali nikako, dzeno je pokusavao i to je bilo presmijesno, jaki u odbrani, prosjek u vezi ali nikakav napad, tesko smo primali golove, ali jos teze davali... Sad sta je Hurtic uspio, da ovi ostali ne mogu ponoviti, ja ne znam, ali mislim da smo ga trebali ostaviti kad je onako dobro krenuo...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kako ce samo raja pojest svoja gov'na nakon sto dobijemo zrinjevce... Zivi bili pa vidjeli !
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 20 feb 2016, 23:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Haris Poprzenovic

-
bordospartanac
- Kontakt:
Znao ga je zabiti štrumfetama.MartinSco je napisao/la:E da nam je sad Reuf Herco izmedje sva stopera..
danas su skauti iz zapadnog mostara bili na tribini 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pozdrav,
Da li će biti postavljen negdje snimak utakmice ?
Da li će biti postavljen negdje snimak utakmice ?
Amin. Amin. Amin.FrancescoTotti je napisao/la:Kako ce samo raja pojest svoja gov'na nakon sto dobijemo zrinjevce... Zivi bili pa vidjeli !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Rule_hz je napisao/la:danas su skauti iz zapadnog mostara bili na tribini
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mora da su ona dvojica pored kamere sto su bila hahaha!Imali su sta i vidjetiRule_hz je napisao/la:danas su skauti iz zapadnog mostara bili na tribini
-
bordospartanac
- Kontakt:
Sigurno da jesu. Nije isključeno normalno da se skrivalo ono najznačajnije od igre našeg time ali to se odnosi da tako kažem na gornji dio ekipe a to su kreativci i napad. Medjutim odbrana je zabrinjavajuća tu nema nekih ideja od igrača, njihov posao se zna, tj. kod nas bi se više trebao znati.Rule_hz je napisao/la:danas su skauti iz zapadnog mostara bili na tribini
Ljudi ba,pa mi nemamo nikakvu igru!?cuj Travnik nam uvali 2 gola!!!???i nakon teme nas stručnjak optužuje sudiju?nevjerovatno!!!!!ako smo na tom levelu
onda ok
onda ok
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
Onanisat cemo po psudoplemicoma.
ma ja nisam zabrinut niposto sve se moglo vidjet protiv astane maribora jacih ekipa od ovog travnika zna se nasih 11 igraca samo se nadam rotaciji sefko i harba ili ce neko drugi na krilo umjesto sefke mozda amer a benko sa cezarom u spicu pa ni astana ni maribor nam nisu mogli nista u 1 poluvremenu realno danas se odigralo radi reda te gwneralke i sto je bila satnica i da se niko ne povrijedi pod rucnom odigrali 30% snage nidze veze, a sto se tice odbrane nece tu nekih problema biti pavlovic tomislav adnan advan i almir defanziva edin emerson amer/haris deni krila benko i cezar spic
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Rustemovic i Bekic dvije najvise kocnice al dok to skonta jesic bice kasno
Samo Sarajevo
-
bordospartanac
- Kontakt:
Slažem se prijatelju ovo što si rekao po pitanju rotacije i Šefke. Kako god bilo taj čovjek zaslužuje da u narednom periodu bude u užem sastavu ekipe.Rule_hz je napisao/la:ma ja nisam zabrinut niposto sve se moglo vidjet protiv astane maribora jacih ekipa od ovog travnika zna se nasih 11 igraca samo se nadam rotaciji sefko i harba ili ce neko drugi na krilo umjesto sefke mozda amer a benko sa cezarom u spicu pa ni astana ni maribor nam nisu mogli nista u 1 poluvremenu realno danas se odigralo radi reda te gwneralke i sto je bila satnica i da se niko ne povrijedi pod rucnom odigrali 30% snage nidze veze, a sto se tice odbrane nece tu nekih problema biti pavlovic tomislav adnan advan i almir defanziva edin emerson amer/haris deni krila benko i cezar spic
E svaka ti cast na takvom optimizmuRule_hz je napisao/la:ma ja nisam zabrinut niposto sve se moglo vidjet protiv astane maribora jacih ekipa od ovog travnika zna se nasih 11 igraca samo se nadam rotaciji sefko i harba ili ce neko drugi na krilo umjesto sefke mozda amer a benko sa cezarom u spicu pa ni astana ni maribor nam nisu mogli nista u 1 poluvremenu realno danas se odigralo radi reda te gwneralke i sto je bila satnica i da se niko ne povrijedi pod rucnom odigrali 30% snage nidze veze, a sto se tice odbrane nece tu nekih problema biti pavlovic tomislav adnan advan i almir defanziva edin emerson amer/haris deni krila benko i cezar spic
- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
bordospartanac
- Kontakt:
Na kraju tekme ostaje samo ovo:FrancescoTotti je napisao/la:Zrinjski 1 - 3 Sarajevo
I ja sam ubjedjen da je ovo danas cista namjestaljka,namjerno da odigramo nidje veze,da bi se malo lazni mostarci opustili i kontali ta ce oni,samljet cemo ih,i onda BUM,ko grom iz vedra neba,dignemo ih oni nezzz sta ih je snaslo

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Smijem se kladit da osvajamo na kraju.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Uvijeknapravojstrani i 28 gostiju.