Moderator/ica: rio_Ferdy88
O.djebi smrtniče !PerryFred je napisao/la:Spali se pred njemačkom ambasadom.PipiDugaCarapa je napisao/la: Pa normalno da je zasluzio, nije ga Rus dotakao. U zivotu nisam vidio dominaciju kakvu je Adnan prezentovao večeras. Rus pade ko Manchester..
Trebao je izaći sa ljiljanima te sa parolom: "Never forget Srebrenica!"BeSha1992 je napisao/la:Koji su bolesnici ova dvojica sto laprdaju samo bezveze, vjerovatno su Dodikovi puleni, pa im krivo sto im je brat Rus donji...
Adoo majstore ziv i zdrav nam bio 200 godinaa !!
Na koga misliš ?BeSha1992 je napisao/la:Koji su bolesnici ova dvojica sto laprdaju samo bezveze, vjerovatno su Dodikovi puleni, pa im krivo sto im je brat Rus donji...
Adoo majstore ziv i zdrav nam bio 200 godinaa !!
Pa moze li se boriti pod BH zastavom sta ti mislis sve i da hoce? Naravno da ne moze, BiH mu ni u snu ne moze pruziti iste uslove koje mu je Njemacka pruzila, tako da opada u startu sva prica da je trebao/mogao boksati za nas, kao sto su neki govorili. Isto tako u pravu si da ovo nije nikakav uspjeh za nas sport, ali svima nama je licno drago da neko nas (jeste nas je, bez obzira pod cijom se zastavom borio), i koji se ne stidi odakle je, za razliku od Ibrahimovica koji Bosnu ni na mapi naci ne zna.kvalitet je napisao/la: Međutim, molio bih da mi bilo ko odgovori sljedeće. Zašto slavite njegovu pobjedu kao bosanskohercegovačku? Ok, shvatam ja korijene, shvatam ja zastave poslije borbi, pjesme, poruke itd. No, čovjek se ne bori pod bh. zastavom. Ja mu se divim kao sportisti, ali samo kao sportisti. Na isti način kao što se divim Ibrahimoviću. Međutim, ni pod razno u isti koš sa Džumhurom, Tukom, Džekom, Teletovićem i ostalim. Felix će ostati upamćen kao njemački borac...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.