Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

zlajci
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la zlajci » 21 feb 2016, 00:21

Zeljo odradio jedan od agilnijih prelaznih ikada. Ako akvizicije pokazu bar dio svojih najboljih izdanja mogli bi ozbiljno kroz kup i napraviti jak temelj ekipe za sljedecu sezonu.

Stevanovic i Zahirovic su sigurno likovi koji ce privuci i dodatnu publiku, kako kuci tako i na drugim stadionima
tuzlanska Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 feb 2016, 00:49

zlajci je napisao/la:Zeljo odradio jedan od agilnijih prelaznih ikada. Ako akvizicije pokazu bar dio svojih najboljih izdanja mogli bi ozbiljno kroz kup i napraviti jak temelj ekipe za sljedecu sezonu.

Stevanovic i Zahirovic su sigurno likovi koji ce privuci i dodatnu publiku, kako kuci tako i na drugim stadionima
Strumfove ne mogu ni nacrtane al generalno je dobro za našu ligu sto se dovode makar bivši reprrzentativci jer će to tjerat i druge da više rade i na tome im svaka čast
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 21 feb 2016, 00:54

staragarda je napisao/la:
zlajci je napisao/la:Zeljo odradio jedan od agilnijih prelaznih ikada. Ako akvizicije pokazu bar dio svojih najboljih izdanja mogli bi ozbiljno kroz kup i napraviti jak temelj ekipe za sljedecu sezonu.

Strumfove ne mogu ni nacrtane al generalno je dobro za našu ligu sto se dovode makar bivši reprrzentativci jer će to tjerat i druge da više rade i na tome im svaka čast
Nasa liga treba magnete za populaciju koja uvijek treba motiv vise za stvarnu posjetu stadionima. A onda valjda jednom i kliknu pa postanu redovni.
tuzlanska Sloboda

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 21 feb 2016, 00:56

Mene samo nervira prica s grbavice,da se pravi ekipa za sljedecu sezonu,stipu pljasu ibogati,jer ako ne uhvate europu,belaj,ko ce to sve poplacat ne vidim izvor prihoda,al svakako je dobro za ligu opcenito,dobar izbor igraca,al mislim ipak malo pretjeran broj,al njihova stvar i ako oni misle da je uredu ne sporim,al ako cemo realno tako je jbg :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 21 feb 2016, 01:01

RedEvil je napisao/la:Mene samo nervira prica s grbavice,da se pravi ekipa za sljedecu sezonu,stipu pljasu ibogati,jer ako ne uhvate europu,belaj,ko ce to sve poplacat ne vidim izvor prihoda,al svakako je dobro za ligu opcenito,dobar izbor igraca,al mislim ipak malo pretjeran broj,al njihova stvar i ako oni misle da je uredu ne sporim,al ako cemo realno tako je jbg :salut: :thumbup:
Pa nismo manji sarajevski klub da probijamo budzet... Sve je fino receno na skupstini da ima konstrukcija zatvorena za sve igrace, ali lakse je vama pitarima pisati da nemamo para da platimo vodu i druge stvarni nego sagledati citavu situaciju... Kad shvatis da smo poslovali u plusu koliko smo poslovali ida je Hadziahmetovic prodan za milku dolazis do cirfe da se sve pokrilo...

Evropu ako ne uhvatio nece biti belaj a to vama ne moze da udje u glavu...

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 21 feb 2016, 01:02

RedEvil je napisao/la:Mene samo nervira prica s grbavice,da se pravi ekipa za sljedecu sezonu,stipu pljasu ibogati,jer ako ne uhvate europu,belaj,ko ce to sve poplacat ne vidim izvor prihoda,al svakako je dobro za ligu opcenito,dobar izbor igraca,al mislim ipak malo pretjeran broj,al njihova stvar i ako oni misle da je uredu ne sporim,al ako cemo realno tako je jbg :salut: :thumbup:
Godinu završili u plusu 2 miliona + milion sad od Amira + sponzori te ostali **** + karte + članarina iz omladinskog pogona + TV prava + eventualni transferi + MISKE :kafa:

Nije belaj ako se ne izbori plasman na europsko takmičenje, iako bi to za mene lično, predstavljalo katastrofu.
Naravno, ima tu i rashoda mali milion, ali kada se sve sabere i oduzme, u debelom smo plusu :)
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 21 feb 2016, 01:06

Teško je razmisliti jbg lakše ovako bubnut ;)

Pokušaj ti skontat kako proboate budzet i gdje je 800k od cimija nestalo ;)

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 21 feb 2016, 01:09

Alleenn je napisao/la:
Pa nismo manji sarajevski klub da probijamo budzet... Sve je fino receno na skupstini da ima konstrukcija zatvorena za sve igrace, ali lakse je vama pitarima pisati da nemamo para da platimo vodu i druge stvarni nego sagledati citavu situaciju... Kad shvatis da smo poslovali u plusu koliko smo poslovali ida je Hadziahmetovic prodan za milku dolazis do cirfe da se sve pokrilo...

Eto vidis koliko si ti ogranicen,ja nisam imao ni trunku nekog podjebavanja,ja nisam nikad spomenuo vodu ili nesto slicno,nisam upratio te skupstine,samo sto sam cuo iz medija da se ekipa pravi za sljedecu sezonu,nisam omalovazio ni jednog igraca koji vam je dosao,cak sta vise pohvalio pojedine,i nebih imao nista protiv da su malo fulili i dosli kod nas,al ocito i vi ni sami nezz sta bi mislili u odredjenom trenutku,polako nisu svi protiv vas,ja volim kad je jak zeljo,odmah i mi morami teziti da budemo jaci i obratno :salut: :thumbup:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 21 feb 2016, 01:10

Svima ce biti bolje kad se navijaci pocnu manje sikirat za druge klubove, a vise pomagat svojima.

Cije su strategije dobre ce vrijeme pokazat. Al u medjuvremenu treba postovati kvalitetne poteze pa makar dolazili i od konkurencije.
tuzlanska Sloboda

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 21 feb 2016, 01:13

J,ebeš mi mater, još ako se Dzeko ponovo proda, tek tada ima da kupimo komplet vodovod.
@Redevil, pa dobio si odgovor :)
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 21 feb 2016, 01:17

PipiDugaCarapa je napisao/la:
Godinu završili u plusu 2 miliona + milion sad od Amira + sponzori te ostali **** + karte + članarina iz omladinskog pogona + TV prava + eventualni transferi + MISKE :kafa:

Nije belaj ako se ne izbori plasman na europsko takmičenje, iako bi to za mene lično, predstavljalo katastrofu.
Naravno, ima tu i rashoda mali milion, ali kada se sve sabere i oduzme, u debelom smo plusu :)
Nezzz ja jbg za ove cifre,ja sam samo rekao ono u grubo s moje strane,nista zlonamjerno,i opet cu ti reci ako ne uhvatite europu,mozda nije belaj,al sranja ce biti sto se finasija tice,ne zelim vam zlo ni najmanje ibogami,al ce onda biti primoran prodati igraca(memiju)za puno manje para nego da situacija bude obranuta,al otom potom,ja vam zelim sve najbolje bez lazne skromnosti :salut: :thumbup:

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 21 feb 2016, 01:20

Alipasino je napisao/la:Naša posla da je doso kod njih bilo bi dobar pravo.Ovo je super jer ce doc vise i raje na stadione.Pa vise raja voli gledat bivše igrače repke nego nekog nikad čuo.
Ja sam i sad reko da je za nase lige Makelele. Sto je sinonim za dobrog destruktivnog veznog.
A realno kad se sagleda koliko se to ulozilo u infrastrukturu, u napredak lige, mi jesmo zadnja rupa na svirali.
Sto svaki Uefin i Fifin ranking liga i govori.
Dođite sebi, što par propalih igrača spašava karijere u jedinoj ligi gdje su iole cijenjeni, ne znaci da ce privuci raju dugorocno.
Nek ih ne uigra Mulalić prvi par tekmi će se zgadit raji gledat i bit će opet posjeta ko u prvoj polusezoni.
Poslije skraćenja lige bi najlogicniji korak bio poboljsanje svih travnjaka, da igraci i u gostima mogu pokazati sto znaju.
@pasica, ebo ti kloc terma
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 21 feb 2016, 01:20

RedEvil je napisao/la:
Alleenn je napisao/la:

Eto vidis koliko si ti ogranicen,ja nisam imao ni trunku nekog podjebavanja,ja nisam nikad spomenuo vodu ili nesto slicno,nisam upratio te skupstine,samo sto sam cuo iz medija da se ekipa pravi za sljedecu sezonu,nisam omalovazio ni jednog igraca koji vam je dosao,cak sta vise pohvalio pojedine,i nebih imao nista protiv da su malo fulili i dosli kod nas,al ocito i vi ni sami nezz sta bi mislili u odredjenom trenutku,polako nisu svi protiv vas,ja volim kad je jak zeljo,odmah i mi morami teziti da budemo jaci i obratno :salut: :thumbup:
Ogranicen nebih rekao... Ti sto si se nasao uvrijedjen sto sam napisao istinu to je tvoj problem i tvojih drugova sa tribine... A ako si cuo da se ekipa pravi za sledecu sezonu onda si i procitao kako smo poslovali jer je bilo u tom istom izvjestaju... Ali najlakse se praviti budala... A ako mislis da mozemo stici 12 bodova zaostatka u 12 kola tebi svaka cast sto mislis tako... Mi svi navijaci FK Zeljeznicara bi bili prezadovoljni da ispadne tako ali je drugacija sitaciju pa je stranje skroz drugacije... LP

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 21 feb 2016, 01:22

PipiDugaCarapa je napisao/la:J,ebeš mi mater, još ako se Dzeko ponovo proda, tek tada ima da kupimo komplet vodovod.
@Redevil, pa dobio si odgovor :)
A ne,propustio si nešto, njih smo već kupili. Od sljedećeg transfera Džeke kupujemo Elektroprivredu.
A nakon toga -SPEKTAKL!!!!!!!!! :kafa:

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 21 feb 2016, 01:29

Moj Alene,realno kakve ja veze imam s tvojom istinom da me uvrijedi,ja sam mislio na jedno,ti ocito na drugo,ja sam mislio da nisu svi protiv vas,da ne moras odmah skakati,napad je najbolja odbrana,ja sam iznio svoje neko misljenje,a na tebi je da me ispravis ako grijesim,ne sporim,ne vrjedjam nikog i nema realno potrebe za tim,pozz sam svaki vas potez koji je vrijedan sto se pojedinih igraca tice i opet cu,sto mislim da treba i sto ce podici kvalitet ovog naseg sivila :salut: :thumbup:

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 21 feb 2016, 01:34

Ja nisam ni pisao da smo sami protiv svih... Odgovorio bi tebi ili bilo kome drugom isto... Ja sam ti odgovorio na tvoje pitanje kako mislimo pokriti za plate i odgovorio sam ti na to pitanje... Da nismo probijali budzet ko sto ste vi, a ja sam samo napisao da ste manji sarajevski klub jer ne zeli da pisem ime kluba... a pogrijesio nigdje nisam niti sam provocirao

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 feb 2016, 01:40

Meni nije jasno zasto objasnjavati stvari koje su jasne kao dan. Kakva glupa teza odakle ce te placati igrace isto kao da nismo igrali evropu i prodali dva igraca. a pored toga pustili 7 igraca i njihove plate pokrivene s novim igracima. Nema Zahirovic platu 20.000 kao Stepanov i Ikande i Benko, pa da se cudis. Ali kad se napravi neki dobar korak uvijek neke glupe teze a odakle placat, a odakle ovo, a biti ljudi su zaboravili da smo mi ZELJO.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 21 feb 2016, 01:46

Pa da malo razmislis taj post bih odmah izbrisao,zbog takvih kao ti se stvara mrznja izmedju ljudi,jer stobom nema nikakve diskusije,tebe i tvoji ne uzimaju za ozb.,tako da cu i ja na ovome zavrsiti,i pocni malo citati cijele postove i izvuci pouku iz toga pa onda kom.jer ocito si ti jos mali za neke vece stvari,zato sjedi i gledaj i uci sta ljudi rade da i tu sutra znas,zivio ti meni i budi pozzz :salut: :thumbup:

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 21 feb 2016, 01:49

Alleenn je napisao/la:Ja nisam ni pisao da smo sami protiv svih... Odgovorio bi tebi ili bilo kome drugom isto... Ja sam ti odgovorio na tvoje pitanje kako mislimo pokriti za plate i odgovorio sam ti na to pitanje... Da nismo probijali budzet ko sto ste vi, a ja sam samo napisao da ste manji sarajevski klub jer ne zeli da pisem ime kluba... a pogrijesio nigdje nisam niti sam provocirao
:thumbup:

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 21 feb 2016, 01:50

zlajci je napisao/la:Svima ce biti bolje kad se navijaci pocnu manje sikirat za druge klubove, a vise pomagat svojima.

Cije su strategije dobre ce vrijeme pokazat. Al u medjuvremenu treba postovati kvalitetne poteze pa makar dolazili i od konkurencije.
Apsolutno. Čudi me zašto bi se neko nervirao ako su OZBILJNI LJUDI REKLI NIJE TRAGEDIJA AKO SE I NE PLASIRAMO U EUROPU.
Ta izjava ima svoju specifičnu težinu,ne traženje alibija ukoliko se to ne desi, pogotovo što se već sada ozbiljno razmišlja o
takmičenju naredne godine.
Naravno, nisu svi upoznati sa kvalitetom ljudi ,koji u ovom trenutku ,vode NAJTROFEJNIJI KLUB ali to nije poenta.
Važno je da su pokazali da ozbiljnim pristupom i vizijom za budućnost možete, u kratkom periodu,napraviti kvalitetan
pomak.
Poznavajući neke od njih,slobodan sam reći, da je ovo tek početak jedne veoma pozitivne i lijepe priče i nema razloga za brigu.
Apropo nekih razmišljanja o gomilanju igrača i kako će se to sve platiti, ne bih duljio jer je sve jasno.
U ovom trenutku roster je izbalansiran tako da će treneri, u zavisnosti od utakmice, moći sastaviti tim koji će u tom trenutku,
na najbolji način odgovoriti na taktičke zamisli. Naravno,vrijeme pred nama će pokazati koliko sam u pravu ili ne ali ja nemam
ni trunku sumnje da će završiti najbolje po ŽELJU.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.