+1boomerang5 je napisao/la:ne treba momcima stavljati veci teret na ledja nego sto jest sama prva pozicija po sebi...ucinit ce sve da ostanu na njoj, ali to dolasci na treninge, doceci i ostalo bi samo jos veci pritisak na njih stavilo. Jest da smo mi svi nestrpljivi i da smo pozeljeli fudbala, ali mozda je ovako i bolje...dok se svi pojacavaju , prate sa aerodroma/na aerodorme, mi smo u tisini odradili pripreme i polako hvatati zalet za BL
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
tuzlanska Sloboda
Bravo za ovoboomerang5 je napisao/la:ne treba momcima stavljati veci teret na ledja nego sto jest sama prva pozicija po sebi...ucinit ce sve da ostanu na njoj, ali to dolasci na treninge, doceci i ostalo bi samo jos veci pritisak na njih stavilo. Jest da smo mi svi nestrpljivi i da smo pozeljeli fudbala, ali mozda je ovako i bolje...dok se svi pojacavaju , prate sa aerodroma/na aerodorme, mi smo u tisini odradili pripreme i polako hvatati zalet za BL
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobar post... Jedan od najboljih u zadnjih par dana....boomerang5 je napisao/la:ne treba momcima stavljati veci teret na ledja nego sto jest sama prva pozicija po sebi...ucinit ce sve da ostanu na njoj, ali to dolasci na treninge, doceci i ostalo bi samo jos veci pritisak na njih stavilo. Jest da smo mi svi nestrpljivi i da smo pozeljeli fudbala, ali mozda je ovako i bolje...dok se svi pojacavaju , prate sa aerodroma/na aerodorme, mi smo u tisini odradili pripreme i polako hvatati zalet za BL
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
U zadnjih par mjeseci.staragarda je napisao/la:Dobar post... Jedan od najboljih u zadnjih par dana....boomerang5 je napisao/la:ne treba momcima stavljati veci teret na ledja nego sto jest sama prva pozicija po sebi...ucinit ce sve da ostanu na njoj, ali to dolasci na treninge, doceci i ostalo bi samo jos veci pritisak na njih stavilo. Jest da smo mi svi nestrpljivi i da smo pozeljeli fudbala, ali mozda je ovako i bolje...dok se svi pojacavaju , prate sa aerodroma/na aerodorme, mi smo u tisini odradili pripreme i polako hvatati zalet za BL
Ne znam jel ovaj forum zaglupljuje i nase pa se vecina retardirano ponasa.
tuzlanska Sloboda
Znal ko ozb sta je s Mehmedagica?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
pa napisao je ovdje neki momak da nije ništa, jači udarac je dobio i nije mogao nastavit' tekmu
uostalom, strpite se za izjave i tako to, vjerujem da će sutra, to jeste danas, biti na sajtu
uostalom, strpite se za izjave i tako to, vjerujem da će sutra, to jeste danas, biti na sajtu
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Forum ne zaglupljuje nego podstiče kolektivnu paranoidnu šizofreniju. Rolerkoster emocija, šta ćeš bolje ako ti je dosadno.
Drugim rijecima, svi smo pukli ?kadtrebaglasan je napisao/la:Forum ne zaglupljuje nego podstiče kolektivnu paranoidnu šizofreniju. Rolerkoster emocija, šta ćeš bolje ako ti je dosadno.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Pa da nismo ne bi se ovdje nadvikivali.
Drug moj ti nosis pobjedu mjeseca, iskreno et.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Husref sve odradjuje tiho i bez buke tako da se treba prilagoditi tome a podrsku sacuvati za Tusanj. Svaka cast @boomerang i stvarno vise **** vas i Jesic i Sarajevo i Zeljo.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Za šta , ne kontam?
Za ovaj post gore, jednostavno si objasnio.kadtrebaglasan je napisao/la:Za šta , ne kontam?
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Aaa,pomislio sam da si krivo shvatio , zato se zbuni. 
Da li je tacan termin odigravanja utakmice sa borcem subota u 17:00 ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Negdje sam procitao da je 16 h.(nisam siguran).
Ima valjda i prenos na moja tv.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Prenos bi trebao biti uglavnom igramo prije zrinje i listice oni igraju u nedelju i pobjedom u bl stavljamo njima jos veci pritisak.Agamemnon je napisao/la:Negdje sam procitao da je 16 h.(nisam siguran).
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
A Samire mozemo se zezati po forumu i sve,ali realno bitno je da mi pobjedimo ako je moguce u prva dva kola a oni neka igraju kako hoce.samirr je napisao/la:Prenos bi trebao biti uglavnom igramo prije zrinje i listice oni igraju u nedelju i pobjedom u bl stavljamo njima jos veci pritisak.Agamemnon je napisao/la:Negdje sam procitao da je 16 h.(nisam siguran).
Svaki rezultat njihov u prva dva kola nama ide u korist.neka se kolju medjusobno.
Utakmicu po utakmicu,ispuniti cemo cilj akobogda.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ne znam, da li mislis na mene jer ja sam pisao nesto ko scenarij na pocetku sezonu, ali prije nedavno sam napisao scenarijcinu, i Chinaglia bi se najezioAgamemnon je napisao/la:Kada sam vam ikada rekao ugovori na 6 mjeseci da imamo na ljeto prostor za pojacanja![]()
Nego dje onaj pajdo sto napisao scenarij,mramore haman ce biti posla
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.