FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Agamemnon
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Agamemnon » 21 feb 2016, 02:56

samirr je napisao/la:To jest sve je do nas.
Ono sto bi ja volio vise od bilo cega vezano za trenutnu situaciju je pun Tusanj. ...
6,7 milja protiv Radnika....valjda mi se zelja ispuni.

Slobodatuzla1919@
Mislim da je onaj Sars ili kako bjese covjeku ime neka mi halali nemogu se sjetiti nesto smo sa Mramorom budalasali oko toga,ali osvojimo li titulu u svakom slucaju dolazim na ljeto pa bi se dogovorili oko toga ako budu zainteresovani jos :P
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 feb 2016, 03:06

DoeTz je napisao/la:
kadtrebaglasan je napisao/la:Forum ne zaglupljuje nego podstiče kolektivnu paranoidnu šizofreniju. Rolerkoster emocija, šta ćeš bolje ako ti je dosadno.
Drugim rijecima, svi smo pukli ?
Drugim rijecima ja se nadam da ce sto prije nas forum proradit i da manje ima ovdje nasih ..nesto slicno sto rade navijaci Veleza, pa bogami i Zelje jer ja znam ljude ozbiljni navijaci kojima ne pada na pamet nesto napisat ovdje i blamirat se jer kako kazu inaju svoj forum ...uglavnom kad se to napravi neka ostanu ovi ovdje neka se druze neki neka lizu dupe,a neki neka se i svadjaju sa drugim ako im je cef kako kome se svidja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 feb 2016, 10:14

da otvorimo pricu za subotu....
bit ce teska tekma...ne bih bio nezadovoljan ni sa bodom...Borcu gori pod nogama,svaki kiks kuci ih vjerovatno salje u nizi rang...malo je bodova u igri i start je najbitniji.....konsolidovali su redove i sigurno se pojacali u odnosu na jesen....njihova prednost je domaci teren,lesevi se vjerovatno vracaju na tribinu u punoj brojci a i stadion bi trebao biti fino popunjen....iskreno,strah me sudzenja al pravo...neka mala olaksavajuca okolnost je tv prenos jer se tada manje silji ali ako ce te neko zavalit boli njih tuki i da te pola milijarde gleda....nase prednosti su uigran i kompaktan tim bez puno izmjena i turbulencija,Hus a i pomoc Fukara nece izostati...jaki smo beton sto smo pokazali i na pripremama....trka i presing su nam jace strane...ne smijemo odigrat bezmudo i cuvati taj neki bod jer cemo ZIJANIT...GARANT...primit cemo neki kljakav go...tako to obicno bude...sansi sto napravimo MORAMO iskoristiti jer ce bit tvrda utakmica....ziceri se moraju pocet pogadzat...odigrat vrelog srca i hladne glave
PORAZ NIJE NASA OPCIJA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 feb 2016, 10:18

Ja bih bio zadovoljan sa bodom zavisno od rezultata drugih utakmica. A dobra je sansa da Zrinjski nece izgubiti od Sarajeva, a da ce Zeljo pobjediti Siroki. Tako da nadam se remijima tu ali nije lose niti pobjeda Zelje i remi Sarajeva. To bi bilo sasvim ok, onda bi isli da pobjedimo tog Radnika kuci cime bi ostali prvi.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 feb 2016, 10:22

Samo 3
Nad tobom sunce najljepše sja

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 21 feb 2016, 10:25

staragarda je napisao/la:da otvorimo pricu za subotu....
bit ce teska tekma...ne bih bio nezadovoljan ni sa bodom...Borcu gori pod nogama,svaki kiks kuci ih vjerovatno salje u nizi rang...malo je bodova u igri i start je najbitniji.....konsolidovali su redove i sigurno se pojacali u odnosu na jesen....njihova prednost je domaci teren,lesevi se vjerovatno vracaju na tribinu u punoj brojci a i stadion bi trebao biti fino popunjen....iskreno,strah me sudzenja al pravo...neka mala olaksavajuca okolnost je tv prenos jer se tada manje silji ali ako ce te neko zavalit boli njih tuki i da te pola milijarde gleda....nase prednosti su uigran i kompaktan tim bez puno izmjena i turbulencija,Hus a i pomoc Fukara nece izostati...jaki smo beton sto smo pokazali i na pripremama....trka i presing su nam jace strane...ne smijemo odigrat bezmudo i cuvati taj neki bod jer cemo ZIJANIT...GARANT...primit cemo neki kljakav go...tako to obicno bude...sansi sto napravimo MORAMO iskoristiti jer ce bit tvrda utakmica....ziceri se moraju pocet pogadzat...odigrat vrelog srca i hladne glave
PORAZ NIJE NASA OPCIJA
Bio bih zadovoljan i sa bodom, ali mislim ako sve bude regularno od strane sudija, puni plijen neće doći u pitanje.

Jednostavno koliko god se oni pojačali, jos uvjek su stepenicu ispod nas i mislim da 3 bobice dolaze u Tuzlu, a koliko se bojim sudjenja u nastavku prvenstva ne želim ni da pričam.

(Ovo u vezi sudjenja, ne pišem kao izgovor u slučaju neuspjeha, već što zaista tako mislim)

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 21 feb 2016, 10:33

Zna li neko da li će Ordagić biti spreman za BL? Mislim da ga ne bi trebali stavljati od prve minute bez obzira da li je spreman ili ne, ako bude gutavo na poluvremenu sigurno je on igrač koji će napraviti višak u napadu, a i ako budemo vodili on je taj koji može pomoći da lagano privedemo tekmu kraju...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 feb 2016, 10:42

TzXHc je napisao/la:Zna li neko da li će Ordagić biti spreman za BL? Mislim da ga ne bi trebali stavljati od prve minute bez obzira da li je spreman ili ne, ako bude gutavo na poluvremenu sigurno je on igrač koji će napraviti višak u napadu, a i ako budemo vodili on je taj koji može pomoći da lagano privedemo tekmu kraju...
Ordagic je odigrao protiv Minska i bio jedan od najboljih....ponovo....trebao bi bit spreman za subotu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 feb 2016, 11:00

Mi smo prvi,borac borba za opstanak,jači smo fizički/psihički ;) Lideri smo favoriti smo idemo to i dokazati.Ako ne možemo ovu utakmicu dobiti ne zaslužujemo titulu!Šta će biti kad budemo gostovali u zapadnom Mostaru ;)
Samo tri boda dolaze u obzir! :bih:
Pobjeda je bolja od orgazma!

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 21 feb 2016, 11:19

staragarda je napisao/la:
TzXHc je napisao/la:Zna li neko da li će Ordagić biti spreman za BL? Mislim da ga ne bi trebali stavljati od prve minute bez obzira da li je spreman ili ne, ako bude gutavo na poluvremenu sigurno je on igrač koji će napraviti višak u napadu, a i ako budemo vodili on je taj koji može pomoći da lagano privedemo tekmu kraju...
Ordagic je odigrao protiv Minska i bio jedan od najboljih....ponovo....trebao bi bit spreman za subotu
Ordagić igrao protiv Minska?Ne vjerujem al volio bih da si u pravu..
Uglavnom u BL moramo uzeti 3 boda,bolji smo i fizički i taktički i u psihološkoj smo prednosti.Ako zelimo titulu tu moramo uzeti 3 boda,ta tekma je fakat ključna pogotovo ako rivali zbog hebenog rasporeda igraju nerješeno ii pak izgube,tamam da se odlijepimo u prva dva kola...
Trpaj ba Slobodoooo!!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 21 feb 2016, 11:51

Ma treba samo optimistično, ali uz dozu opreza. Dobiti možemo i moramo. Bitno je da Husref svojim momcima da do znanja da su jači i superiorniji u odnosu na Borac, do sad je to fantastično radio, oni su stvarno mašine. Dugo nisam vidio bolje fizički pripremljen tim u BiH. Samo pritisak od prve minute, baš onako kako smo znali igrati, stvarati puno šansi, ne dozvoliti Borcu da priđe golu. Pa i ako ne uspiju pobijediti niko im neće zamjeriti ako odigraju kako znaju, ali uz našu igru teško da se može desiti bilo šta osim pobjede. Sigurno da imamo i par igrača koji s klupe nešto više mogu uraditi...

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 21 feb 2016, 12:02

Evo na Tk snimak Sloboda Jedinstvo :D Oma i Redzepi glavni :kafa:

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 21 feb 2016, 12:03

FranckRibery je napisao/la:Evo na Tk snimak Sloboda Jedinstvo :D Oma i Redzepi glavni :kafa:
Uh hvala ti druže. Malo ljudi na stadionu pravo...

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 21 feb 2016, 12:08

TzXHc je napisao/la:
FranckRibery je napisao/la:Evo na Tk snimak Sloboda Jedinstvo :D Oma i Redzepi glavni :kafa:
Uh hvala ti druže. Malo ljudi na stadionu pravo...
Zagrijavanje pred Banja Luku :bih:

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 21 feb 2016, 12:29

Sve je to super samo ja se plašim da ćemo mi imat 100 prilika a ni jednu nećemo uspjet iskoristit.Nadam se da će Ahmetović bit raspoložen taj dan
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 21 feb 2016, 12:31

Borac 0:3 Sloboda. Ahmet, Zeba i Ordagić akoBogda. :)

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 21 feb 2016, 12:43

Gorki je napisao/la:Mi smo prvi,borac borba za opstanak,jači smo fizički/psihički ;) Lideri smo favoriti smo idemo to i dokazati.Ako ne možemo ovu utakmicu dobiti ne zaslužujemo titulu!Šta će biti kad budemo gostovali u zapadnom Mostaru ;)
Samo tri boda dolaze u obzir! :bih:
:clap:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 21 feb 2016, 12:45

Na ruku ide i dobar teren u BL-u, tako da se nasa igra moze fino demonstrirati.

Borac 0 : 2 Sloboda ( Zeba iz slobodnjaka, Ahmetovic kako umije )

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 feb 2016, 12:55

ko zapeta puška :cool:
slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 21 feb 2016, 12:59

krpiiiiic 1:0

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.