staragarda je napisao/la:da otvorimo pricu za subotu....
bit ce teska tekma...ne bih bio nezadovoljan ni sa bodom...Borcu gori pod nogama,svaki kiks kuci ih vjerovatno salje u nizi rang...malo je bodova u igri i start je najbitniji.....konsolidovali su redove i sigurno se pojacali u odnosu na jesen....njihova prednost je domaci teren,lesevi se vjerovatno vracaju na tribinu u punoj brojci a i stadion bi trebao biti fino popunjen....iskreno,strah me sudzenja al pravo...neka mala olaksavajuca okolnost je tv prenos jer se tada manje silji ali ako ce te neko zavalit boli njih tuki i da te pola milijarde gleda....nase prednosti su uigran i kompaktan tim bez puno izmjena i turbulencija,Hus a i pomoc Fukara nece izostati...jaki smo beton sto smo pokazali i na pripremama....trka i presing su nam jace strane...ne smijemo odigrat bezmudo i cuvati taj neki bod jer cemo ZIJANIT...GARANT...primit cemo neki kljakav go...tako to obicno bude...sansi sto napravimo MORAMO iskoristiti jer ce bit tvrda utakmica....ziceri se moraju pocet pogadzat...odigrat vrelog srca i hladne glave
PORAZ NIJE NASA OPCIJA
Bio bih zadovoljan i sa bodom, ali mislim ako sve bude regularno od strane sudija, puni plijen neće doći u pitanje.
Jednostavno koliko god se oni pojačali, jos uvjek su stepenicu ispod nas i mislim da 3 bobice dolaze u Tuzlu, a koliko se bojim sudjenja u nastavku prvenstva ne želim ni da pričam.
(Ovo u vezi sudjenja, ne pišem kao izgovor u slučaju neuspjeha, već što zaista tako mislim)
Sent from my SM-N900 using Tapatalk