SSC Napoli
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Partenopei
- Kontakt:
Re: SSC Napoli
Budes bolji 80 minuta i onda primis gol radi neke gluposti, kao sto je bio onaj faul Valdifiorija. Mrzim kada izgubimo na ovakav nacin.
Pozdrav,
Nekada davno sam bio na ovom forumu a evo sad se vracam, pa da se pribiljezim i ovdje
Mislim da ovaj poraz nije tako strasan jer je Scudeto na dohvat ruke i vaznije su prvenstvene utakmice, a i LP ce se ostvariti kroz ligu prema tome i ne treba previse paznje obracati na EL. Za vikend vratiti samopouzdanje pobjedom protiv Milana i cekati kiks Juventusa.
Nekada davno sam bio na ovom forumu a evo sad se vracam, pa da se pribiljezim i ovdje
Mislim da ovaj poraz nije tako strasan jer je Scudeto na dohvat ruke i vaznije su prvenstvene utakmice, a i LP ce se ostvariti kroz ligu prema tome i ne treba previse paznje obracati na EL. Za vikend vratiti samopouzdanje pobjedom protiv Milana i cekati kiks Juventusa.
- Partenopei
- Kontakt:
Dobrodosao nazad!balkanika je napisao/la:Pozdrav,
Nekada davno sam bio na ovom forumu a evo sad se vracam, pa da se pribiljezim i ovdje![]()
To je to.
Po meni, za ocekivati je da i u EL prodjemo dalje. Imamo jedan gol zaostatka pred uzvrat na nasem terenu, nista strasno. Treba imati na umu da je Villarreal sinoc igrao u punom sastavu, dok je nama falilo 6 igraca iz prve postave.
Uglavnom, Milan mora pasti!
Agent: ‘Higuain won’t leave Napoli’
Imao sam citav dan neki dobar predosjecaj i evo ga 
Opet je sve u nasim rukama i odlucujuemo sami o sebi, ali iskreno malo me toga i strah. Prethodnih par sezona smo uvijek gubili te utakmice kada smo imali priliku da predjemo na prvo mjesto ili smanjimo zaostatak, ali eto za nadati se je da ce ovaj put biti drugacije. Slijedece dvije utakmice su vjerovatno i kljucne, bar za nas, jer svaki nas kiks bi vjerovatno znacio, grubo receno, kraj borbe za titulu.
Milan je respektabilna ekipa u ovom drugom dijelu, i ako odbrana dobro odradi posao ne sumnjam u pobjedu, a prva ekipa je odmorna sto je najbitnije. Neka moja skromna prognoza je da cemo zabiti dva gola, ali vidjet cemo.
Opet je sve u nasim rukama i odlucujuemo sami o sebi, ali iskreno malo me toga i strah. Prethodnih par sezona smo uvijek gubili te utakmice kada smo imali priliku da predjemo na prvo mjesto ili smanjimo zaostatak, ali eto za nadati se je da ce ovaj put biti drugacije. Slijedece dvije utakmice su vjerovatno i kljucne, bar za nas, jer svaki nas kiks bi vjerovatno znacio, grubo receno, kraj borbe za titulu.
Milan je respektabilna ekipa u ovom drugom dijelu, i ako odbrana dobro odradi posao ne sumnjam u pobjedu, a prva ekipa je odmorna sto je najbitnije. Neka moja skromna prognoza je da cemo zabiti dva gola, ali vidjet cemo.
21hGorki je napisao/la:U koliko je tekma?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Partenopei
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jos malo
Rasprodane su sve ulaznice za vecerasnji mec.
Napoli: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Higuain, Insigne. All.: Sarri.
Jorginho je bio upitan za ovaj mec zbog gripe, ali na svu srecu oporavio se i zaigrat' ce od pocetka.
Jos malo
Napoli: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Higuain, Insigne. All.: Sarri.
Jorginho je bio upitan za ovaj mec zbog gripe, ali na svu srecu oporavio se i zaigrat' ce od pocetka.
- Partenopei
- Kontakt:

Ocekivano... AVANTI NAPOLI!!!!!!!!

Kakve mi smijesne golove primamo to je cudo nevidjeno
Sad u drugom dijelu sutnuti koju i prema golu
Ovome i Reina da opuca sa svog gola uslo bi 
Sad u drugom dijelu sutnuti koju i prema golu
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kako misliš smiješne golove? Pa smiješan ste vi gol dali...
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- LegendKiller
- Kontakt:
paša promijeni dilera!balkanika je napisao/la:Kakve mi smijesne golove primamo to je cudo nevidjeno![]()
Sad u drugom dijelu sutnuti koju i prema goluOvome i Reina da opuca sa svog gola uslo bi
- Partenopei
- Kontakt:
Ma bjezi jbt... Kakva ocajna igra u drugom poluvremenu, fuj. Malo je reci da sam razocaran. 
Ne ne nije njihov smješan ali Milanov jesteL'Avvocato je napisao/la:Kako misliš smiješne golove? Pa smiješan ste vi gol dali...
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Haj ti sad objasni mafijasu sa sjevera italije da sam mislio na losu reakciju nase odbrane
A sto se tice naseg gola, nije smijesan on nego je smijesan vas razrooki golman.
Ovaj Milan je bio zreo za 3-4 komada, samo ****, velika je filozofija opucati prema golu, a Higuain bolje da nije ni igrao drugo poluvrijeme
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Da, inace je smijesan svaki golman koji nakon suta krene tamo gdje lopta ide, nakon ceka se ona odbije od igraca i ode u totalno drugom pravcu. Smijesan je sto u tim trenucima ne moze savladati zakone fizike i nekim cudom se u istoj sekundi pojaviti na drugoj strani gola.
Saberi se covjece.
Saberi se covjece.
Covjece boziji pogledaj koliko je ta lopta putovala, uzmi u obzir da je razrooki visok 2 metra, i pogledaj malo na snimku koliko kasni sa skokom, tj. da je skocio korak ranije uspio bi odbraniti. Ne kazem da bi ovo odbranio Reina ili Mignolet, ali ste se toliko svezali ovoga sto sam rekao kao da vam je golman svjetska klasa, a ako to jeste, ono je morao odbraniti. Bolje je Honda rukama branio po centru sinocUrbyEmanuelson je napisao/la:Da, inace je smijesan svaki golman koji nakon suta krene tamo gdje lopta ide, nakon ceka se ona odbije od igraca i ode u totalno drugom pravcu. Smijesan je sto u tim trenucima ne moze savladati zakone fizike i nekim cudom se u istoj sekundi pojaviti na drugoj strani gola.
Saberi se covjece.
- Partenopei
- Kontakt:
Protiv Villarreala cemo opet zaigrati u dosta izmjenjenom sastavu. Koulibaly, Hysaj, Marekiaro, Ghoulam, Insigne & Jorginho bi mogli sutra odmarati.
Otprilike glavni igraci, iako Callejon ako bude igrao, gotovo sigurno ne igra protiv Fiorentine. Nisam nesto posebno optimistican, a onako iskreno volio bi da ispadnemo veceras ali da ipak pobijedimo
Re: RE: Re: SSC Napoli
Bolji od Panjzeme.Angola je napisao/la:Higuain pisa po Seria au ovom trenutku najbolji napadac Svijeta
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Apsolutno zasluženo 2.mjesto, nema ni gram zamjerke na ovaj odlični učinak Napolitanaca
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih