Kakav lik. De bolan baci konstataciju da ćete nas razvaliti pa da opet vjerujemo da idemo do kraja.
Ghnoooooj
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
jes jes imali smo par al na dnevnoj baziKarlo je napisao/la:iako smo ja i ti jos u onom mandatu dok sam bio pep imali ako se ne varam par nesuglasica i prepucavanja ,zakopali smo ratne sjekire
jbga šta da vam kažem ljudi, bojim se da ste pemzija.sekerbay je napisao/la:+1geronimo je napisao/la:S obzirom da mi fuca ne predstavlja neko zadovoljstvo kao nekad i osjećam da se laganao 'ladimne daj Bože odlaskom Milera iz Bayerna bi fakat prestao gledati ovaj klub. Bar sa onim žarom.
sta je ovo? kod mene ide dotle da zaboravljam kad bayo igra(i danasnju sam propustio) + sto nekad znam prebaciti jer mi dosadi![]()
bojim se da nije u planovimasekerbay je napisao/la:uzeti drakulica bez obzira na cijenu.
Koman možda, godine mu u prilog idu.sekerbay je napisao/la:kosta i koman ne mogu pruziti ono sto su pruzali roben i riberi
Za ovo se isto bojim, nažalost bojim se da Goce kod nas igra iz razloga koji dušu ne griju.sekerbay je napisao/la:jedino mozda ako goce konacno pocne pruzati ono sto ocekujemo.
Idemo do krajaluca toni 9 je napisao/la: Jedva cekam LP da vidim koliko zapravo mozemo...
na mladjima svijet ostajeKlare je napisao/la:jbga šta da vam kažem ljudi, bojim se da ste pemzija.
trenutno nije, ali ako nastavi pruzati partije poput ove zadnje u lp, vjeruj da ce biti.Klare je napisao/la:bojim se da nije u planovima
divi mafijePogba je napisao/la:![]()
Kakav lik. De bolan baci konstataciju da ćete nas razvaliti pa da opet vjerujemo da idemo do kraja.Ili si se opekao lani?
![]()
![]()
Ghnoooooj
Mašina.effe_sa je napisao/la:Muller = identifikacija, rad, trčanje, požrtvovanost, fenomen, specifičnost, žar, borba, golovi, spektakl, show, opuštenost itd, itd.
Šta reći o čovjeku koji je sve ovo gore nabrojano u jednom i još mnogo toga. Nema igrača na svijetu kojeg bi neko mogao ponuditi za Mullera i da bi taj igrač nama donio više nego što to Thomas donosi. Možda bi njega negdje drugo proglasili klocom, nedovoljno atraktivnim. Ali je on tu kući, tu gdje treba biti i ne misli da ide bilo gdje. Ove sedmice je izjavio, kako je produžio ugovor do 2020. godine i da ga namjerava ispuniti, da nema razloga da bilo gdje ide jer je Bayern u top 3 klubova Evrope i da se jednostavno tu osjeća sretno. Ne privlači ga prelazak u Premier league.
Muller je ujedno svjetla tačka fudbala i čovjek za spas fudbala, onog romantičarskog, onog pravog fudbala, fudbala koji se igra srcem. Bayern je uvijek imao najviše igrača koji su ostajali tu do kraja karijere ili skoro do kraja, faktički u poznim igračkim godinama su odlazili u druge klubove, a brojne su te legende ostale privržene i vezane za klub, na klubskim funkcijama ili na drugi način i nakon svojih karijera.
Muller je 100 % Bayern i zato je bitno da takvog igrača imamo. To je neprocjenjivo. I j..b. se Mulleru za kojekakve individualne nagrade, kada je on spojio Ligu prvaka i Svjetsko prvenstvo u svojoj kolekciji titula (a vjerovatno neće ostati na jednoj tituli LP te će se vrlo lako brzo priključiti svemu i titula s EURO-a). Time je već postao kralj i ta kruna mu se ne može oduzeti (slično uostalom kao i par drugih naših igrača). Pokazalo se da najbitnije utakmice i Bayern i njemačka reprezentacija dobivaju s Mullerom u timu i da je on uvijek ostavljao pečat velikim pobjedama. Kada spojite njegove fudbalske sa ljudskim kvalitetima, onda danas u svijetu fudbala teško možete naći nekog sličnog njemu. Zapravo i ne postoji. A čovjek je u svom filmu, ne zavidi drugima, ne pljuje i ne podmeće suigračima, njemu su samo pobjede bitne. Klasična bavarska to jeste i njemačka škola. Velika radilica, veliko srce, a danas se pokazalo da zna biti umjetnik, jer je zabio GOLČINU nad GOLČINAMA. Ali i dalje će Thomasu na prvom mjestu biti pobjede tima, uspjesi tima, a ne neka lična slava i neko dječačko neiživljeno ganjanje neke slave i spektakularnih priznanja kojekakvih stručnjaka, stručnih tijela ili ti žirija, pa u krajnjoj linih i tih nekakvih spektakularnih (cirkuskih) medija.

Prognoze prvobitne su govorile da ga neće biti mjesec dana na terenu, tako da bi odprilike bi se trebao vratiti za revanš, ali spremnost?Karlo je napisao/la:momci jel ko zna kad bi se javi trebao vratiti tacno ,mislim hocel biti fit za revans sa mrtvim JuBetom

Odličan je, na pravi način iskoristio priliku koju je dobio.muamerc je napisao/la:Niko da pohvali ovog momka koji pravi nevjerovatan napredak:
Prognoziram ovako, Neuer - Lahm, Rafko (zbog saltanja formacije da Lahm ide gore i pomaze Robbenu), Kimmich, Alaba - Alonso, Thiago - Costa, Muller, Robben - Lewa, sa pocetnom formacijom 4-2-3-1 koja ce se, zavisno od potrebe, presaltati u 3-3-4 .Bayern@heart je napisao/la:Bavaraci šta mislite po pitanju odbraneko će kod nas sutra početi. Šta može učiniti odlazeći katalonac. Nadam se da ko god počne u odbrani moci nositi sa Dybalom i Mandžom(Moratom)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.