FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

kadtrebaglasan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la kadtrebaglasan » 21 feb 2016, 13:00

emirzlaTu je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Mi smo prvi,borac borba za opstanak,jači smo fizički/psihički ;) Lideri smo favoriti smo idemo to i dokazati.Ako ne možemo ovu utakmicu dobiti ne zaslužujemo titulu!Šta će biti kad budemo gostovali u zapadnom Mostaru ;)
Samo tri boda dolaze u obzir! :bih:
:clap:
Ne mogu se složit s tim da ako ne dobijemo ovu utakmicu, ne zaslužujemo titulu. Nismo ih dobili ni kod kuće, pa šta . Igra se do zadnjeg kola. Najbitniji su domaći bodovi, da sve kući dobijemo, pogotovo direktne konkurente. Ali i ja mislim da bi u BL trebalo ispravit taj remi od jesenas da se psihički još dignemo.

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 21 feb 2016, 13:12

Jel u subotu ili nedelju utakmica?

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 21 feb 2016, 13:13

Utakmica je u subotu.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 21 feb 2016, 13:14

tzmalisa je napisao/la:Jel u subotu ili nedelju utakmica?
Ovo je na stranici NSBiH

27.02.2016 17:00

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 21 feb 2016, 13:17

Odlicno, ide se u BL

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 feb 2016, 13:20

ako iko zna kako je igrat' pod pritiskom u borbi za opstanak, onda smo to mi, tako da priča tipa: "ako ne pobjedimo u Banjoj Luci, ne zaslužujemo titulu", ne pije vode, jer mi smo mnogo puta igrali takve mečeve na Tušnju, kako protiv uslovno rečeno favorita, tako i protiv onih koji to nisu bili i dobivali ih ;)

pritisak u borbi za opstanak je čudo, mi to najbolje znamo, tada neke druge stvari kao borbenost nadilaze kvalitet ekipe, a upravo će to Bojac pokazat', barem bi trebao, ako žele pobjedu i opstanak u ligi! neće to biti ni malo lagana tekma, mi jesmo timski bolja ekipa, ne samo od njih, nego od faktički svih u PL, zato i jesmu tu gdje jesmo, a individualno gledajući, nema tu nekih igrača, izuzev ova 3-4 što su za našu ligu TOP, ostalo nije ništa što drugi nemaju

recimo, mi smo Zrinjski pobjedili na tu borbenost i na publiku, da toga nije bilo, garantujem vam da Sloboda ne bi dobila taj meč, a isto tako i Bojac može napravit' nama, prema tome, samo jako, borbeno, a kao posljedica toga, nadam se da će i kvalitet na kraju doći do izražaja i prevagnut' na našu stranu

već sam ranije rekao, ako pregrmimo Banja Luku i Vitez, titula je naša i niko nas neće zaustavit' ;)

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 21 feb 2016, 13:26

Agamemnon je napisao/la:Sloboda72
opanak ti se zali na sudjenje kaze mlogo se biju odje u Travniku :rol:
Vojo ga je jučer očito opalio po .ički.
Nije mu lako ,Zrinjski,Čelik,Sloboda,Rudar,Sloboda.On će puknut ili u Mostaru ili u Tuzli.
Ja Boga molim da ostane trener Sarajeva bar do 15, aprila.Da ih svali u hendek.
Dobra je stvar što je on "amidžin čovjek".
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 feb 2016, 13:26

Gledam sad ovaj snimak utakmice.... Pa koji je kloc ovaj Hamzabegovic :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:... I posto se sjećamo starih vremena.... Jedan je
SMAJIL KARIC :tokralju: :tokralju: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 21 feb 2016, 13:31

Chinaglia je napisao/la:ako iko zna kako je igrat' pod pritiskom u borbi za opstanak, onda smo to mi, tako da priča tipa: "ako ne pobjedimo u Banjoj Luci, ne zaslužujemo titulu", ne pije vode, jer mi smo mnogo puta igrali takve mečeve na Tušnju, kako protiv uslovno rečeno favorita, tako i protiv onih koji to nisu bili i dobivali ih ;)

pritisak u borbi za opstanak je čudo, mi to najbolje znamo, tada neke druge stvari kao borbenost nadilaze kvalitet ekipe, a upravo će to Bojac pokazat', barem bi trebao, ako žele pobjedu i opstanak u ligi! neće to biti ni malo lagana tekma, mi jesmo timski bolja ekipa, ne samo od njih, nego od faktički svih u PL, zato i jesmu tu gdje jesmo, a individualno gledajući, nema tu nekih igrača, izuzev ova 3-4 što su za našu ligu TOP, ostalo nije ništa što drugi nemaju
recimo, mi smo Zrinjski pobjedili na tu borbenost i na publiku, da toga nije bilo, garantujem vam da Sloboda ne bi dobila taj meč, a isto tako i Bojac može napravit' nama, prema tome, samo jako, borbeno, a kao posljedica toga, nadam se da će i kvalitet na kraju doći do izražaja i prevagnut' na našu stranu

već sam ranije rekao, ako pregrmimo Banja Luku i Vitez, titula je naša i niko nas neće zaustavit' ;)
Mi smo škutore nadvisili u svim elementima fudbalske igre.
Ja volim FK Tuzla City

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 21 feb 2016, 13:36

ima neko jos odavde sa foruma da ide u bl?
ako ima, ako moze da mi se javi na pp za par pitanja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 feb 2016, 13:47

sloboda72 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
ako iko zna kako je igrat' pod pritiskom u borbi za opstanak, onda smo to mi, tako da priča tipa: "ako ne pobjedimo u Banjoj Luci, ne zaslužujemo titulu", ne pije vode, jer mi smo mnogo puta igrali takve mečeve na Tušnju, kako protiv uslovno rečeno favorita, tako i protiv onih koji to nisu bili i dobivali ih ;)

Mi smo škutore nadvisili u svim elementima fudbalske igre.
nisam napisao da nismo, nego da to ne bismo napravili bez te borbenosti, ali i publike, koja je dala veliki motiv i adrenalin igračima, jer kada se sastanu dvije kvalitetne ekipe, to može otići na obje strane, ali u situaciji kakva je bila na Tušnju, ta atmosfera i borbenost, Zrinjski nije imao šanse

tako da, ako Sloboda ode na gostovanje u Banja Luku računajući na tri boda na osnovu kvaliteta, Bojac će nas povaljat', jer kvalitet sam po sebi ne donosi pobjedu, bez borbenosti nema ništa, to što se tiče nas, a i Bojac će zapet' ako želi opstanak, a sami po sebi znamo kako to izgleda

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 21 feb 2016, 14:09

Samo hrabro u Banja Luci,napad je najbolja odbrana.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 21 feb 2016, 14:31

Joj ove nase lige :lol:
slika
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 21 feb 2016, 14:43

DoeTz je napisao/la:Joj ove nase lige :lol:
slika
tradicija je tu da se ruši :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 feb 2016, 15:13

27.02.2016, 17:00

slika FK Borac - slika FK SLOBODA

:bih:
Pobjeda je bolja od orgazma!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 feb 2016, 15:56

nama je podrska navijaca krucijalna ako hocemo da ostvarimo bilo koji cilj ..svaku utakmicu Tusanj mora biti ispunjen i podrske velika..a po mogucnosti isto tako i na gostujucim terenima
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 feb 2016, 16:03

Tusanj je u prvom dijelu bio jedan od bolje posjecenijih stadiona, sigurno je da ce posjeta biti puno bolja u ovod drugom dijelu.....borimo se za titulu, plus dolaze nam puno atraktivniji protivnici....Sarajevo, Zeljo, Siroki, Radnik.....timovi sa kojima ce mo se boriti za "Evropu".

Blackmore2
Kontakt:

Post Postao/la Blackmore2 » 21 feb 2016, 16:12

imal ba ljudi gdje golova protiv kineza

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 21 feb 2016, 16:14

Oooo, publikoooo ! Doooođiiiiii !

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 21 feb 2016, 16:20

Čeka raja atraktivne protivnike pa da dođe ... Znači nije im do Slobode nego do tih atraktivnih protivnika ,njih da gledaju . Ma mrš. Il jesi il nisi. Razumio bih da ima stalnih 4-5 milja pa da dođe plus milja i po tih "atraktivaca". Al kod nas obratno haman.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.