NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: NBA kviz :)
Kao sto sam rekao, dajem jako malo vremena do prvog "Steph je najgori defanzivac u historiji lige" posta.
Donnie Darko je napisao/la:Kao sto sam rekao, dajem jako malo vremena do prvog "Steph je najgori defanzivac u historiji lige" posta.
cini mi se da si se malo zahebao @donnie oko teme
- Donnie Darko
- Kontakt:
Malo visefilip13 je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Kao sto sam rekao, dajem jako malo vremena do prvog "Steph je najgori defanzivac u historiji lige" posta.
cini mi se da si se malo zahebao @donnie oko teme

Mr Air i možda Russ prije par sezona?filip13 je napisao/la:jedina dva igraca koji su bili najbolji strijelci lige a istovremeno imali vise od 8 asista i vise od 7 skokova prosjecno?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
da,jordan i westbrook prosle sezonejose je napisao/la:Mr Air i možda Russ prije par sezona?filip13 je napisao/la:jedina dva igraca koji su bili najbolji strijelci lige a istovremeno imali vise od 8 asista i vise od 7 skokova prosjecno?
jedini igrac u istoriji nba koji je bio tri puta najbolji strijelac lige prije nego sto je napunio 25 godina?
jose je napisao/la:Durant
da,moja greska,jos jedan je igrac to uspio,koji?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
btw. jel se pika ppg ili ukupno poena kada je neko najbolji strijlac lige ?filip13 je napisao/la:da,jordan i westbrook prosle sezonejose je napisao/la:Mr Air i možda Russ prije par sezona?filip13 je napisao/la:jedina dva igraca koji su bili najbolji strijelci lige a istovremeno imali vise od 8 asista i vise od 7 skokova prosjecno?
Zvanicno po basetball reference najbolji strjalac lige je Harden a Westbrook 3-ci , samo sto Westbrook ima bolji prosjek , ali Harden ima 350 koseva vise ?
jel naveo si asistenicje i skokove pravilno "posjecno" a sa druge strane si rekao najbolji strijelac lige ?
sad ni sam ne znam sta je po nba.com sta se tu pika ?
najbolji strijelac lige,prosjecno
Kad se radi o najboljim strijelcima sezone, uvijek se gleda prosjek.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jose je napisao/la:Kad se radi o najboljim strijelcima sezone, uvijek se gleda prosjek.
tacno,ne samo strijelci,nego i u ostalim kategorijama
- Kobe Bryant
- Kontakt:
onda jel tako da vazi ona cifra od min 50 utakmica odigranih od 82 ?jose je napisao/la:Kad se radi o najboljim strijelcima sezone, uvijek se gleda prosjek.
Kobe Bryant je napisao/la:onda jel tako da vazi ona cifra od min 50 utakmica odigranih od 82 ?jose je napisao/la:Kad se radi o najboljim strijelcima sezone, uvijek se gleda prosjek.
mislim da je 58 tekmi minimum
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Jordanfilip13 je napisao/la:jedini igrac u istoriji nba koji je bio tri puta najbolji strijelac lige prije nego sto je napunio 25 godina?

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kad smo već kod Jordana , zašto je Jordan nosio broj #12 i koji je rekord oborio noseći taj broj ? (igrajući za Chicago 1990 god)?
Kobe Bryant je napisao/la:Jordanfilip13 je napisao/la:jedini igrac u istoriji nba koji je bio tri puta najbolji strijelac lige prije nego sto je napunio 25 godina?
jok,@jose je pogodio da je durant,ima još jedan takav,ko je taj?
^Kobe Bryant je napisao/la:Kad smo već kod Jordana , zašto je Jordan nosio broj #12 i koji je rekord oborio noseći taj broj ? (igrajući za Chicago 1990 god)?
#23 bio ukraden
filip13 je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Jordanfilip13 je napisao/la:jedini igrac u istoriji nba koji je bio tri puta najbolji strijelac lige prije nego sto je napunio 25 godina?
jok,@jose je pogodio da je durant,ima još jedan takav,ko je taj?
?
-
smio bih se zakleti da je to mcadoo jer skoro je to neko ili pricao ili sam procitao negdje?filip13 je napisao/la:jedini igrac u istoriji nba koji je bio tri puta najbolji strijelac lige prije nego sto je napunio 25 godina?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.