BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
To će se znati poslije žrijeba.
Nekad večeras će izaći OOP za sutra pa vidjet ćemo hoće li sutra igrati ili utorak.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Drvo Chiudinelli osvoji titulu, sasvim zasluženo
Ma protivnici su u pet deka bili. Doduse ocekivao sam pobjedu Konstantina ali et..shminka je napisao/la:Drvo Chiudinelli osvoji titulu, sasvim zasluženo
A kad Damir nije znao iskoristiti priliku ima oni koji jesu. Ram 2-0 protiv Grigora.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Dominic Thiem, trenirali su zajedno u Sidneju, znači da su naviknuti jedan na drugog, pravi prelaz sa šljake na tvrdu podlogu, a iscrpljen je bio jučer nakon titule i polufinala uz skalpove protiv Rafe i Davida
Može se iskoristiti eventualno umor
Može se iskoristiti eventualno umor
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam šta bi rek'o. Prelazak sa šljake na beton, umor ali kvalitet je tu. Obojica šljakeri. Valjalo bi da odmah sutra igraju 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Male su šanse za to, gotovo da i ne postoje, u utorak je vjerovatno meč 
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Od nosioca je Thiem vjerovatno najbolji izbor, upravo zbog umora i prelaza sa sljake na beton.
Ma nista kad je mogao Pella moze i Damir.

Ma nista kad je mogao Pella moze i Damir.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sjajna prilika za pobjedu karijere 
Kad igras ovaku vrstu turnira dobre su sanse da igras protiv jakog protivnika u prvom kolu .Nije Thiem vanzemaljac sa njim se mzoe igrati .Dobra sansa za pobjedu karijere za Damira .Mislim da on ovo dobija .
E majke mi citav dan mi je u glavi thiem i da ce ga dobit i fakat
Ajde nije da nema nikako sanse umoran je dominic sigurno ali on ove sezone ce dati svoj maksimum prije da ce ga sprijeciti mozda malo teza adaptacija na beton s obzirom da je odigrao jako puno meceva na sljaci a gotovo nista na betonu ove sezone.
Znali neko kad igra dublove
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Na trenutak sam doduse "pao" u depresiju ali vrlo brzo sam dosao sebiAnkleBreaker je napisao/la:Od nosioca je Thiem vjerovatno najbolji izbor, upravo zbog umora i prelaza sa sljake na beton.
Ma nista kad je mogao Pella moze i Damir.![]()
Idemo Dzumi
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Nebi prije 02:00 trebao poceti, imaju dva meca prije njega na terenu gdje igra. Program je upravo poceo.AnelMid je napisao/la:Znali neko kad igra dublove
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Da hoce i sutra igrat singl J*** ti utorak mrsko mi cekat...
Ljudi realno Thiem bi ga trebao prosuti ko kinez rizu, extra teniser u extra formi koji je vrlo ambiciozan i puca na top 10. Kakve adaptacije kakvi bakraci ovaj se nosi skoro ravnopravno i sa jacim od sebe, kud je i dinamican i prejak na servi. Kad bi Damir uzeo set ja bi bio presretan.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije Thiem na betonu dobar kao što je na šljaci. Već 2-3 sedmice igra na šljaci, treba proći proces prilagodbe, a i umoran. Ima i Damir svoje šanse. Thiem je favorit ali itekako pobjediv.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir/Albolt izgubi finale kvalifikacija 0-2
Ema izgubila od M.Gordon (655) 0-2
Dea trenutno igra svoj mec ,izgubila je prvi set 6-7 a drugi gubi 0-3
Ostaje Simic u dublu.
Vise sam ocekivao od Eme :/
Ima li ko inf s kim Setkic igra,kvale su davno zavrsene.
Ostaje Simic u dublu.
FK Sarajevo !
Odakle ti da su kvale zavrsene? Upravo se igraju a vidim igra i dubl, najvjerovatnije i to sutra.badel62 je napisao/la:Damir/Albolt izgubi finale kvalifikacija 0-2
Ostaje Simic u dublu.
I nemojte pretjerivati s ocekivanjima od Dee. Cura se mora vratiti na fjucerse da odrzi bar postojeci ranking jer 25-ice ne moze proci ni prvo kolo. Kad sam ovdje procitao kako eto ona gubi od buducih osvajacica GS, da bi se opravdali ti porazi, a maksum ima 17 godina odnekle, hoce nesto da mi bude.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
biki upravu si , odavno za Deu govorim da ona nece jos zadugo prici 200 , a ovdje govore da ce ove godine uci medju 200 a slijedece medju 100 
Jasmina tinjic u njezinim godinama osvajala 25-ce ... Dea sto je lijepa i visoka nista vise nema , tehnika 0 , serva za njezinu visinu losa , Nerma Caluk je veci talenat od nje bila pa opet nista , cak i fizicki spremnija al djaba ... steta sto jasmina se izgubi al bila je talenat
Jasmina tinjic u njezinim godinama osvajala 25-ce ... Dea sto je lijepa i visoka nista vise nema , tehnika 0 , serva za njezinu visinu losa , Nerma Caluk je veci talenat od nje bila pa opet nista , cak i fizicki spremnija al djaba ... steta sto jasmina se izgubi al bila je talenat
Bez Damira u Davis Cupu. Očekivano
Mirza, Tomo, Nerman & remA
Mirza, Tomo, Nerman & remA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.