a takvih je manjinacarina je napisao/la:Hahaha..porediti Zizua koji je Francusku DOVEO u to finale i kapitena reprezentacije koja nigdje nije bila i koja primi 7 komada u tri dana, je u najmanju ruku bezobrazno. Svi se mi slazemo da kad ti neko opsuje majku, da ga treba "puknuti". Bezveze su vam poredjenja. Prvo, Spaha nije ispao nikakav frajer, jer ga nije puknuo neko "blago pomilovao", a zbog tog milovanja dobija se crveni karton. Naravno, ovo pisem samo za one kojima nesto znaci rezultat i fudbal nase repke. Ovi koji hoce neke frajerske poteze, eno im Ilje i Muniba, psuje im mamu svaki dan po osamsto puta, pa nek se dokazuju...solidus je napisao/la:Zizu pukne Materacija u finalu svjetskog i čovjek je opet legenda
Da je Spaha puknuo Marina negdje u tunelu ili nakon tekme svaka cast...A da ne govorim da pukne nekog iz saveza..Istetovirao bi mu ime..Ovako je samo repku i sveti dres bacio ispod svojih emocija...
Jes ga udario u p.m., eno Marinu se i sad manta kako ga je pukao![]()
Moj Emire, ode Marin u JAR za koji dan, a vi sa takvim pristupom necete nikad. Mozda hocete turisticki, jer imate pare, a nekad pomislite da bi i mi voljeli otici na takvo nesto...Sa samarima necemo sigurnoMi u odbrani imamo samo tebe, a da to uradis na kvalifikacijama, ne bi ni tebe imali....Toliko, i nadam se da ce Spaha smoci snage i izvinuti se onima koji imaju slicno razmisljanje kao i ja.....