Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

addebisi
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la addebisi » 04 jun 2010, 15:40

carina je napisao/la:
solidus je napisao/la:Zizu pukne Materacija u finalu svjetskog i čovjek je opet legenda ;)
Hahaha..porediti Zizua koji je Francusku DOVEO u to finale i kapitena reprezentacije koja nigdje nije bila i koja primi 7 komada u tri dana, je u najmanju ruku bezobrazno. Svi se mi slazemo da kad ti neko opsuje majku, da ga treba "puknuti". Bezveze su vam poredjenja. Prvo, Spaha nije ispao nikakav frajer, jer ga nije puknuo neko "blago pomilovao", a zbog tog milovanja dobija se crveni karton. Naravno, ovo pisem samo za one kojima nesto znaci rezultat i fudbal nase repke. Ovi koji hoce neke frajerske poteze, eno im Ilje i Muniba, psuje im mamu svaki dan po osamsto puta, pa nek se dokazuju...
Da je Spaha puknuo Marina negdje u tunelu ili nakon tekme svaka cast...A da ne govorim da pukne nekog iz saveza..Istetovirao bi mu ime..Ovako je samo repku i sveti dres bacio ispod svojih emocija...
Jes ga udario u p.m., eno Marinu se i sad manta kako ga je pukao :D
Moj Emire, ode Marin u JAR za koji dan, a vi sa takvim pristupom necete nikad. Mozda hocete turisticki, jer imate pare, a nekad pomislite da bi i mi voljeli otici na takvo nesto...Sa samarima necemo sigurno :oops: Mi u odbrani imamo samo tebe, a da to uradis na kvalifikacijama, ne bi ni tebe imali....Toliko, i nadam se da ce Spaha smoci snage i izvinuti se onima koji imaju slicno razmisljanje kao i ja.....
a takvih je manjina ;)

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 04 jun 2010, 15:44

Bolje bi bilo da je Ibisevicu ili Misketu opalio samarcinu haha. Svaka mu cast za utakmicu sinoc. Americki komentatori su ga hvalili do nebesa cak su ga zvali Roberto Ayala ali mu ona samara nije trebala.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 jun 2010, 16:01

suntu jeu je napisao/la:Dečko je odbio i Srbiju i sve ostale zemlje regiona. Dečko je Nijemac i podržavam njegovu odluku. Zašto bi to igrao za Bosnu? Onda bi po vašoj logici i Srbi iz Bosne trebali igrati za Srbiju a ne za Bosnu, tj. malo ste se zapetljali u stavovima.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,3807844,00.html
ebo te dEcko a ti njega - podrzite me obojica za damu
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 04 jun 2010, 16:07

carina je napisao/la:
solidus je napisao/la:Zizu pukne Materacija u finalu svjetskog i čovjek je opet legenda ;)
Hahaha..porediti Zizua koji je Francusku DOVEO u to finale i kapitena reprezentacije koja nigdje nije bila i koja primi 7 komada u tri dana, je u najmanju ruku bezobrazno. Svi se mi slazemo da kad ti neko opsuje majku, da ga treba "puknuti". Bezveze su vam poredjenja. Prvo, Spaha nije ispao nikakav frajer, jer ga nije puknuo neko "blago pomilovao", a zbog tog milovanja dobija se crveni karton. Naravno, ovo pisem samo za one kojima nesto znaci rezultat i fudbal nase repke. Ovi koji hoce neke frajerske poteze, eno im Ilje i Muniba, psuje im mamu svaki dan po osamsto puta, pa nek se dokazuju...
Da je Spaha puknuo Marina negdje u tunelu ili nakon tekme svaka cast...A da ne govorim da pukne nekog iz saveza..Istetovirao bi mu ime..Ovako je samo repku i sveti dres bacio ispod svojih emocija...
Jes ga udario u p.m., eno Marinu se i sad manta kako ga je pukao :D
Moj Emire, ode Marin u JAR za koji dan, a vi sa takvim pristupom necete nikad. Mozda hocete turisticki, jer imate pare, a nekad pomislite da bi i mi voljeli otici na takvo nesto...Sa samarima necemo sigurno :oops: Mi u odbrani imamo samo tebe, a da to uradis na kvalifikacijama, ne bi ni tebe imali....Toliko, i nadam se da ce Spaha smoci snage i izvinuti se onima koji imaju slicno razmisljanje kao i ja.....
potpis :!:
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 04 jun 2010, 16:07

bparena je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:Dečko je odbio i Srbiju i sve ostale zemlje regiona. Dečko je Nijemac i podržavam njegovu odluku. Zašto bi to igrao za Bosnu? Onda bi po vašoj logici i Srbi iz Bosne trebali igrati za Srbiju a ne za Bosnu, tj. malo ste se zapetljali u stavovima.

argumentovano nema sta :)

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 04 jun 2010, 16:08

SPAHA LEGENDO

MARIN:
Sve golove koje postignem za Borusiju ili Njemačku posvetiću Gradišci i
Republici Srpskoj.

http://www.ljutibosanci.com/sport/artic ... marin.html
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 jun 2010, 16:09

1921 je napisao/la:SPAHA LEGENDO

MARIN:
Republici Srpskoj.

sad sam to procitao,htjeo sam link da postavim al brzi si od mene :evil: :mrgreen:

SPAHA LEGENDO,RUKA TI SE POZLATILA
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 jun 2010, 16:11

@Carina

Zidaneov udarac je opravdan, a Spahićev nije(po meni, nije nijedan, ali ti ispadaš licemjer, da se razumijemo). Btw, kao što Marin ode u JAR, a Spaha na odmor, tako je i Zidane gledao kako Materazzi diže pehar, a on gleda i razmišlja o onom famoznom udarcu glavom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 04 jun 2010, 16:17

bparena je napisao/la:

Imaš puno gay fantazija. Prvo Marin i ja dok ti gledaš, pa onda da dođemo po tebe ? Tako ispada.
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 04 jun 2010, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 04 jun 2010, 16:19

bparena je napisao/la:

Bparena, ljut sam na tebe, tamam sam stavio ovog za gnjavatora da necitam njegove glupe komentare ti ga citiras i ja moram da citam :D

Decko, decko, decko, decko, Braaate, braaate, braaate., decko, decko, decko.

1. Boli me taki sto je odbio i Srbiju i ostale zemlje regiona, sam neznam koje su to zemlje iz regiona, kuzis.
2. Decko nije njemac, decko je Bosanac, kad bi gledali sa pravnog aspekta veci je Bosanac od npr. Misketa.
3.Po kakvoj logicibi trebali Srbi iz Bosne da igraju za Srbiju, tu nema logike.

Decko, decko!
93,4 % " !!!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 04 jun 2010, 16:22

Dečko je riječ. Možda bi trebao da proširiš svoj vokabular ;) Vjerujem ja da je drkanje k.rca bitno, ali bitno je i pročitati nešto s vremena na vrijeme.
ambrozija je napisao/la:
1. Boli me taki sto je odbio i Srbiju i ostale zemlje regiona, sam neznam koje su to zemlje iz regiona, kuzis.
2. Decko nije njemac, decko je Bosanac, kad bi gledali sa pravnog aspekta veci je Bosanac od npr. Misketa.
3.Po kakvoj logicibi trebali Srbi iz Bosne da igraju za Srbiju, tu nema logike.
Ovdje sam umro od smijeha.
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 04 jun 2010, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 04 jun 2010, 16:24

ma iskreno poserem se na vas sve... kako vas nije stid protiv spahe govorit.... ccccc place mi se majkemi!!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 jun 2010, 16:27

addebisi je napisao/la:ma iskreno poserem se na vas sve... kako vas nije stid protiv spahe govorit.... ccccc place mi se majkemi!!!!
I ja to ne kontam,kako mogu pricat protiv Spahica :evil: covjek koji se bori u svakoj tekmi za repku,i dodju ovdje GOSPODA koja ce pametovat kako nije trebao uradit,vi ne biste nekog udarili kad bi vam majku opsovao ???

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 04 jun 2010, 16:29

ma harry druze svasta sam dozivio po forumima al ovo me najvise pogodilo, sramota kakvve ljude imamo... sramota!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 04 jun 2010, 16:31

harry_90 je napisao/la:
addebisi je napisao/la:ma iskreno poserem se na vas sve... kako vas nije stid protiv spahe govorit.... ccccc place mi se majkemi!!!!
I ja to ne kontam,kako mogu pricat protiv Spahica :evil: covjek koji se bori u svakoj tekmi za repku,i dodju ovdje GOSPODA koja ce pametovat kako nije trebao uradit,vi ne biste nekog udarili kad bi vam majku opsovao ???

Fudbal nije divlji zapad. Izgleda da ste vi fulili podforum :? Fino na borilačke vještine i ćao. Da je kojim slučajem Lahm udario Džeku bili biste zadovoljni oduzimanjem trake ili nekim sankcijama ?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 jun 2010, 16:32

addebisi je napisao/la:ma harry druze svasta sam dozivio po forumima al ovo me najvise pogodilo, sramota kakvve ljude imamo... sramota!
Bolje da raspravljaju sta ce sa Susicem,ljudi nas ubise u 2 tekme,da smo barem na 2 tekme 5 napada napravili da valja,al ne,bolje izbi loptu do Dzeke,ako uhvati bice dobro,ak ne ko ga hebe,hajmo se branit,rasuli nas ljudi ko kesu rize.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 04 jun 2010, 16:40

Bolje je da vi osudite Spahićevo ponašanje. Još bi mi trebali da ispadnemo nenormalni koji kažemo da ovo nije ok.

Dokle ide ljudski mozak u **** materinu... Kakva paleta likova jeb.. :lol: :lol:

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 04 jun 2010, 16:43

1921 je napisao/la:SPAHA LEGENDO

MARIN:
Republici Srpskoj.

vidi se da je ovaj seljak opasni cedo, zato opet kazem: spaha udri ga!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 04 jun 2010, 16:45

Spaha legenda a na kraju dugi razgovor s sucem nek mu je očito lekciju!
Ne bi Emir reagiro onako, da nije puko!!!!!

amelhos
Kontakt:

Post Postao/la amelhos » 04 jun 2010, 16:50

emire ljudino cvala ti ruka.neko ko kaže da jedva čeka da igra protiv sebe i svojih korijena zaslužuje još,ali nije bitno naučili smo mi živjet s izdajicama i prodanim dušama.emire još jedanput hvala ti.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: edvaE2, Google Adsense [Bot], JackW, Sarun i 50 gostiju.