FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne treba nikog ni moliti na tekmu Svetinje,znam par osoba (prije ono kad zoveš ajmo brate-sestro),neću ba jbš to odo u Slobodu na kafu i na trg sjesti naveče raja,piva ovo ono,igra Roma večeras to se prati gledaj publike i šminke itd.itd. ,meni oči stale ono.Dođe tekma evo npr.sa Jedinstvom sva ta raja i to u prvim redovima tu su šalovi,zastavice pa i majice odjednom svi su veliki tifozi Slobode.
i to kažeš mu nešto tipa oooo i ti došao/došla na stadion ono pogleda te kao da si mu nekog ubio,niđe veze.Uz naravno neizostavne rečenice kako su veliki navijači Slobode da idu na svaku tekmu kad mogu itd.itd. 
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ceka raja reprogram da se potpisekadtrebaglasan je napisao/la:Čeka raja atraktivne protivnike pa da dođe ... Znači nije im do Slobode nego do tih atraktivnih protivnika ,njih da gledaju . Ma mrš. Il jesi il nisi. Razumio bih da ima stalnih 4-5 milja pa da dođe plus milja i po tih "atraktivaca". Al kod nas obratno haman.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Aha, to je znači . 
Ma nek dolaze, nek prave selfije, dok god će ostavljat pare u klubsku kasu dobrodošli su, kakvi - takvi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Ma vrata su svima širom otvorena (ako plate kartu) . Ni ja ne navijam u grupi nego sjedim s pivom i košpama , ponekad zagalamim i zapjevam. Nek se selfaju i šminkeraju , boli me ,njihova stvar ,al nek dođu. Mene nerviraju oni kojima su usta puna Slobode i vizija a nigdje ih nema ni blizu stadiona .A nije da nemaju za kartu i nije da se baš tolko nema šta vidjet na utakmici ,pogotovo ove sezone . Nego to je taj naš mentalitet, lafo neki imidž , lafo neka čaršija ,ispod nivoa im se prašit po Tušnju , bolje i u Mejdan , tamo ima curica kojima miriše koža , finjak ... 'Bem ja nas.
Vecina raje i sto dolazi ostavlja zadnje pare za kartu, tako da ce doc ljudi na stadionu koliko bude moglo doc i naravno spram rezultata .
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Daaaaaaj baMustafa10 je napisao/la:Vecina raje i sto dolazi ostavlja zadnje pare za kartu, tako da ce doc ljudi na stadionu koliko bude moglo doc i naravno spram rezultata .
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Devet utakmica, dva gola.DoeTz je napisao/la:Joj ove nase lige![]()
Usitnilo,još malooo
ima neko da ide u BL sa foruma, ako moze pp/pm?
Dabogda da ces ovdje naci takvog nekogatzmalisa je napisao/la:ima neko da ide u BL sa foruma, ako moze pp/pm?
1919 <3
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Idem ja brate sta hocespanini je napisao/la:Dabogda da ces ovdje naci takvog nekogatzmalisa je napisao/la:ima neko da ide u BL sa foruma, ako moze pp/pm?
Nego ja ga **** ko ode u Banja Luku a ne obzbjedi mi stream za utakmicu
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 22 feb 2016, 03:12, ukupno mijenjano 2 puta.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
takvih je ovdje 19.87 %tzmalisa je napisao/la:ima neko da ide u BL sa foruma, ako moze pp/pm?
Haha bice streamSaltCityAttack je napisao/la:Idem ja brate sta hocespanini je napisao/la:Dabogda da ces ovdje naci takvog nekogatzmalisa je napisao/la:ima neko da ide u BL sa foruma, ako moze pp/pm?![]()
Nego ja ga **** ko ode u Banja Luku a ne ovezbjedi mi stream za utakmicu..a pogotov ako ne obezbjedi a ostane o ne ode na utakmicu i bude ovdje na forumu
1919 <3
Od petka kad se sjetim ovog komentara, doslovno oplacem od smijeha hahahahahahahahahahziviniceMetropola je napisao/la:joj merse strvinara, polako bolan nije ti rodjendan
ljudi imal sta novo jel se vratio babuka sa igracima jucer niko nista ne price
Pitaj bratojlo sve što te zanima, ne znam ni ja puno, ali znam da idem i znam otprilike kako će to sve da izgleda...tzmalisa je napisao/la:ima neko da ide u BL sa foruma, ako moze pp/pm?
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
nije se vratio sa igracimaadnan27 je napisao/la:ljudi imal sta novo jel se vratio babuka sa igracima jucer niko nista ne price
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
stize 25-og.staragarda je napisao/la:nije se vratio sa igracimaadnan27 je napisao/la:ljudi imal sta novo jel se vratio babuka sa igracima jucer niko nista ne price
Gorki je napisao/la:Mi smo prvi,borac borba za opstanak,jači smo fizički/psihičkiLideri smo favoriti smo idemo to i dokazati.Ako ne možemo ovu utakmicu dobiti ne zaslužujemo titulu!Šta će biti kad budemo gostovali u zapadnom Mostaru
Samo tri boda dolaze u obzir!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.