Sreca pa se na vakat izvadi, inace bi ga ja mislim Spaleti nabio nogom kod Tottija vec na poluvremenu.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sreca pa se na vakat izvadi, inace bi ga ja mislim Spaleti nabio nogom kod Tottija vec na poluvremenu.
FORZA MILAN !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma bilo je negledljivorope11 je napisao/la:Ma ono nije promasaj ko promasaj, ono je bas...nemam rijeci. Ja ugasio stream od sramote, ni gol nisam vidio.![]()
desava se i najboljim.
Re: RE: Re: Edin Džeko
Sta je rekao komentator, nemam zvuk na kompuSlevinKelevra je napisao/la:Ali, kako ga susnu kasnijeMajstorija
I komentator na Areni je kralj
![]()
Sent from my LEAGOO_Lead5 using Tapatalk
- alan_kardec
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la:
Obici ce ovo svijet. Nazalost.
Sreća njegova pa je pogodio kasnije (kakav haos bi nastao na ovoj temi ne smijem ni da mislim
RIP Adis Selmanović
Dvadeset i sesti! 20 mu Salah ukro.High je napisao/la:Koji mu je ovo gol u Ligi? Peti ili šesti?
O juremos con gloria morir!
- JackTheStripper
- Kontakt:
ne slomi ga, al zube polomi.
-
Nerminovic
- Kontakt:
BackSpace United
Sam si je kriv sto vise misli o tome koliko ce zgrada kupiti u SA nego o tome kako oznojiti dres....JackTheStripper je napisao/la:Koliko će se tek gifova napraviti...
Dabogda on citavo naselje kupio u SA a ne zgradu, koliko nas je zaduzio!krmpotich je napisao/la:Sam si je kriv sto vise misli o tome koliko ce zgrada kupiti u SA nego o tome kako oznojiti dres....JackTheStripper je napisao/la:Koliko će se tek gifova napraviti...
Bog ti dao brate Edine!
O juremos con gloria morir!
- JackTheStripper
- Kontakt:
krmpotich je napisao/la:Sam si je kriv sto vise misli o tome koliko ce zgrada kupiti u SA nego o tome kako oznojiti dres....JackTheStripper je napisao/la:Koliko će se tek gifova napraviti...
Ma trebao je to rutinski desnom nogom. Ali dogodilo se to prije i boljim igračima od Džeke.
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
Nerminovic
- Kontakt:
realno ovo je lakse zabiti lijevom nego desnom, i ako si desnjakJackTheStripper je napisao/la:krmpotich je napisao/la:Sam si je kriv sto vise misli o tome koliko ce zgrada kupiti u SA nego o tome kako oznojiti dres....JackTheStripper je napisao/la:Koliko će se tek gifova napraviti...
Ma trebao je to rutinski desnom nogom. Ali dogodilo se to prije i boljim igračima od Džeke.
BackSpace United
Husika je napisao/la:Pozitivna stvar se desila, ovo ce ga konacno razdrmati...
- JackTheStripper
- Kontakt:
Nerminovic je napisao/la: ovo je lakse zabiti lijevom nego desnom, i ako si desnjak
Imao je on vremena i da primi loptu, zastane i plasira je. Ili s desnom ili s lijevom.
Trenutno korisnika/ca: Alucard, antetokounmpo, BarbareZeljin, Biscione, boki86, Bordo10, BordoArmy88, Cautinho, CrvenoCrnaArmija, dark44, denza, DoktorXabaras, DUVNO1921, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., Gomis99, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, HariTz, invincible1921, isko1807, J1897, Jet2Holiday, kakarut, karajlo, Kaunas, Kompromis, legendarnadruga, Maestro^^, MikiPirs, Mocvara1991, muhamedkonjic, Pact1921, Proximic, Rauber33, RaZuti, rishovski, ronaldo99, Shategabri, Shevko, signalidunapark, Sport90, StevieG8, tale07, THEC, TofiTofita, trunks1946, Venom, VensanKasel, VivaLaLiberta, VolimBiH96, Wilshere10, Wolffire, Yucca, zaostrog i 403 gosta.