2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: 2015/2016 NBA Sezona
LeBron k'o penicilin za Okalahomu
ali frajer maloprije spuca Foyela laktom u facu i dobi+1 
Westbrook i Bron nam pružaju show dok Durant nešto pokušava.
@Tuzlak izvini Wall zvani turnover je bolji playmaker.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako se Irving nekim čudom vrati na parket u nastavku, namezetit ce ih Cavsi samo tako.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odlicna igra i izgube. To ti je kada play opstruira sistem i tako pet godina protiv jakih ekipa..Kawhi je napisao/la:Westbrook i Bron nam pružaju show dok Durant nešto pokušava.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 21 feb 2016, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2015/2016 NBA Sezona
Gledao sam romu, vidim Kajri samo 9min. Šta mu se desilo?Romagnoli13 je napisao/la:Ako se Irving nekim čudom vrati na parket u nastavku, namezetit ce ih Cavsi samo tako.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Durant i zadnji napad, po ko zna koji put, ne zeli sutati sa centra da ne kvari procenat.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Neki problemi sa stomakom haman.Tracy3McGrady je napisao/la:Gledao sam romu, vidim Kajri samo 9min. Šta mu se desilo?Romagnoli13 je napisao/la:Ako se Irving nekim čudom vrati na parket u nastavku, namezetit ce ih Cavsi samo tako.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovaj roster Oklahome je srednja žalost. Naa dva opcije Waiters, kojeg će Foye izbaciti iz rotacije, Roberson sa Ciglana i Foye aka iskusno pojačanje pojačanje za playoffa sa jednim PO nastupom u karijeri.
To je zbog toga što Durant choka kad vidi Jamesa i Kawhija. U ovom zadnjem napadu Russ odigrao bolju odbranu na Bronu nego Kevin u cijeloj tekmi.tuzlak1987 je napisao/la:Odlicna igra i izgube. To ti je kada play opstruira sistem i tako pet godina protiv jakih ekipa..Kawhi je napisao/la:Westbrook i Bron nam pružaju show dok Durant nešto pokušava.
Wall jedino protiv Currya moze dobro odigrati.Kawhi je napisao/la:Westbrook i Bron nam pružaju show dok Durant nešto pokušava.
Koja su ti tri najdraza pleja trenutno?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ma presjeklo ga na po utakmice ali ljepse zvuci stomacni virusRomagnoli13 je napisao/la:Neki problemi sa stomakom haman.Tracy3McGrady je napisao/la:Gledao sam romu, vidim Kajri samo 9min. Šta mu se desilo?Romagnoli13 je napisao/la:Ako se Irving nekim čudom vrati na parket u nastavku, namezetit ce ih Cavsi samo tako.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kako Bron samo pita loptama TT :O
Gledao sam naizmjenično Romu i ovu tekmu, ali se sjećam jednog napada gdje je LeBron leđima napao Kevina i ovaj ga vrhunski ispratio. Bron je otišao u fadeaway, ali mu je KD svojim dugim rukama dosta otežao šut, tako da je promašio.Kawhi je napisao/la: To je zbog toga što Durant choka kad vidi Jamesa i Kawhija. U ovom zadnjem napadu Russ odigrao bolju odbranu na Bronu nego Kevin u cijeloj tekmi.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- tuzlak1987
- Kontakt:
To je zato jer play ohladi ekipu umjesto da je zagrije.. Asistencije su mu tolike samo zbog procenta posjeda koje zavrsava. I pored statsa u konacnici neisplatljiv igrac u kombinaciji sa Durantom, a visoke igrace koji su se rotirali zadnjih 5 godina nikada nije u potpunosti iskoristio..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 21 feb 2016, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Kevin igra odlicnu odbranu ove sezone. Kawhi lupa ko i obicno.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Oklahoma je totalno pala u odbrani, to je znak da ekipa ne štima u svlačionici
Kobe i Shaq nisu pričali ali su na parketu pokazivali da im to ne smeta osim baš kad se Shaq udebljao 2003.
Imaš dva od top 5 igrača u ligi i tebi neki Waiters je*be koncepciju, ili se fakat trebaju razdvojiti pa da daju bolje rezultate.
Ako ne osvoje titulu a male su šanse mislim da Durant ide
Kobe i Shaq nisu pričali ali su na parketu pokazivali da im to ne smeta osim baš kad se Shaq udebljao 2003.
Imaš dva od top 5 igrača u ligi i tebi neki Waiters je*be koncepciju, ili se fakat trebaju razdvojiti pa da daju bolje rezultate.
Ako ne osvoje titulu a male su šanse mislim da Durant ide
Ma presjeklo ga na po utakmice ali ljepse zvuci stomacni virusL-Train je napisao/la:Neki problemi sa stomakom haman.Romagnoli13 je napisao/la:Gledao sam romu, vidim Kajri samo 9min. Šta mu se desilo?Romagnoli13 je napisao/la:Ako se Irving nekim čudom vrati na parket u nastavku, namezetit ce ih Cavsi samo tako.
Bron triput sam zaredom na ziceru.Clutch je napisao/la:Kevin igra odlicnu odbranu ove sezone. Kawhi lupa ko i obicno.
Russ, IT4 i Lilard. Pored Tonya naravno.Greivis je napisao/la:Wall jedino protiv Currya moze dobro odigrati.Kawhi je napisao/la:Westbrook i Bron nam pružaju show dok Durant nešto pokušava.
Kawhi je napisao/la:Russ, IT4 i Lilard. Pored Tonya naravno.Greivis je napisao/la:Wall jedino protiv Currya moze dobro odigrati.Kawhi je napisao/la:Westbrook i Bron nam pružaju show dok Durant nešto pokušava.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
http://espn.go.com/nba/statistics/rpm/_ ... position/5 Mora da se zaje.bavas.Usput,odavno nisam vidio da je Lebron lakse zabio 18 p.Citava ekipa im igra uzasnu odbranu i ti kazes da je Durant dobar.Pa ako je dobar sto se to ne iskazuje,majku mu!?Clutch je napisao/la:Kevin igra odlicnu odbranu ove sezone. Kawhi lupa ko i obicno.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
@Kawhi hahahahaha cuj Durant chocke kad vidi Kawhia
, pa momku prva sezona da se može nazvati zvjezdom.
A James je penicilin za Duranta od 2012, fakat nisam vidio da neki superstar protiv drugog ima baš tako loš rezultat.
A James je penicilin za Duranta od 2012, fakat nisam vidio da neki superstar protiv drugog ima baš tako loš rezultat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.