Vise bih volio da Gojak igra umjesto ovog polovnjaka.Skroz mala minutaza ove sezone u odnosu na hrvatske "talente": Benkovic,Musa pa cak i 2g mladji Brekalo dobija vise sansi.Bihac96 je napisao/la:Sovsis u prvih 11 Dinama protiv Rijeke,i svidja mi se kako igra ima u njemu materijala samo da se ustali u Dinamu lako on moze u repku.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Pa normalno da će oni više gurati svoje talente nego npr Gojaka.Navest ću primjer košarke gdje je Musa najveći talenat u europi ali opet Cedevita više gura Mazalina jer je domaći igrač.Tako je ista stvar i sa Gojakom.Imaš i primjer u Hajduku gdje su uvijek govorili da je Hajrulahovic njihov najveći talenat a nikad nije dobio priliku u prvom timu Hajduka jer su uvijek gurali njihove domaće igrače i tako godinama.Nama niko nije kriv što je naša liga u qurcu pa jel dodje kakva ponuda od 50 hiljada eura odmah prodaj bez obzira što je neki igrač vanserijski talenat.Dok se ne poboljša premijera liga i kad budemo sami pravili igrače a ne čekati da li će koji strani klub nam formirat igrača od nas nema ništa.guillermo je napisao/la:Vise bih volio da Gojak igra umjesto ovog polovnjaka.Skroz mala minutaza ove sezone u odnosu na hrvatske "talente": Benkovic,Musa pa cak i 2g mladji Brekalo dobija vise sansi.Bihac96 je napisao/la:Sovsis u prvih 11 Dinama protiv Rijeke,i svidja mi se kako igra ima u njemu materijala samo da se ustali u Dinamu lako on moze u repku.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Da me reprezentacija interesuje kao prije napisao bih da treba pozvati onog Jakupovica.Odlican golman,razvalio protiv Arsenala.
Mogao bi biti korisniji od Bega s klupe.
Ali....
Ali....
Cini mi se da on ne moze igrati za nas sve i da ga pozovemo. Mijenjao je sportsko drzavljanstvo i igrao sluzbenu utakmicu za drugu reprezentaciju. Mislim da je nesto tako bilo u opticaju.Fidelis je napisao/la:Da me reprezentacija interesuje kao prije napisao bih da treba pozvati onog Jakupovica.Odlican golman,razvalio protiv Arsenala.
Ali....
Kao prvo, za Musu lazes, jer je ocigledno da ne pratis Cedevitu. Dzanan dobija 3x vise sanse za igru od Lovre, koji je 2 godine stariji. Kao drugo, ne mozes ni porediti Musu i Gojaka. Stoji da Hrvati svoje vise guraju, sto je i logicno, ali Amer nije nicim Bog zna pokazao da bi ova situacija u Dinamu po pitanju tih mladih talenata trebala izgledati drugacije.Bihac96 je napisao/la:Pa normalno da će oni više gurati svoje talente nego npr Gojaka.Navest ću primjer košarke gdje je Musa najveći talenat u europi ali opet Cedevita više gura Mazalina jer je domaći igrač.Tako je ista stvar i sa Gojakom.Imaš i primjer u Hajduku gdje su uvijek govorili da je Hajrulahovic njihov najveći talenat a nikad nije dobio priliku u prvom timu Hajduka jer su uvijek gurali njihove domaće igrače i tako godinama.Nama niko nije kriv što je naša liga u qurcu pa jel dodje kakva ponuda od 50 hiljada eura odmah prodaj bez obzira što je neki igrač vanserijski talenat.Dok se ne poboljša premijera liga i kad budemo sami pravili igrače a ne čekati da li će koji strani klub nam formirat igrača od nas nema ništa.guillermo je napisao/la:Vise bih volio da Gojak igra umjesto ovog polovnjaka.Skroz mala minutaza ove sezone u odnosu na hrvatske "talente": Benkovic,Musa pa cak i 2g mladji Brekalo dobija vise sansi.Bihac96 je napisao/la:Sovsis u prvih 11 Dinama protiv Rijeke,i svidja mi se kako igra ima u njemu materijala samo da se ustali u Dinamu lako on moze u repku.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Sovsic ne moze igrati za BiH, zavrsite vec jedanut sa njim, Halilovicem, Seferovicem...Bihac96 je napisao/la:Pa normalno da će oni više gurati svoje talente nego npr Gojaka.Navest ću primjer košarke gdje je Musa najveći talenat u europi ali opet Cedevita više gura Mazalina jer je domaći igrač.Tako je ista stvar i sa Gojakom.Imaš i primjer u Hajduku gdje su uvijek govorili da je Hajrulahovic njihov najveći talenat a nikad nije dobio priliku u prvom timu Hajduka jer su uvijek gurali njihove domaće igrače i tako godinama.Nama niko nije kriv što je naša liga u qurcu pa jel dodje kakva ponuda od 50 hiljada eura odmah prodaj bez obzira što je neki igrač vanserijski talenat.Dok se ne poboljša premijera liga i kad budemo sami pravili igrače a ne čekati da li će koji strani klub nam formirat igrača od nas nema ništa.guillermo je napisao/la:Vise bih volio da Gojak igra umjesto ovog polovnjaka.Skroz mala minutaza ove sezone u odnosu na hrvatske "talente": Benkovic,Musa pa cak i 2g mladji Brekalo dobija vise sansi.Bihac96 je napisao/la:Sovsis u prvih 11 Dinama protiv Rijeke,i svidja mi se kako igra ima u njemu materijala samo da se ustali u Dinamu lako on moze u repku.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
dubrovnik je napisao/la:Cini mi se da on ne moze igrati za nas sve i da ga pozovemo. Mijenjao je sportsko drzavljanstvo i igrao sluzbenu utakmicu za drugu reprezentaciju. Mislim da je nesto tako bilo u opticaju.Fidelis je napisao/la:Da me reprezentacija interesuje kao prije napisao bih da treba pozvati onog Jakupovica.Odlican golman,razvalio protiv Arsenala.
Ali....
doticni je odbio BiH i odlucio se da igra za Svicu medjutim se predomislio i zali sto je takvu odkluku napravio
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Žali, al' u qrcu. Da nije situacija u Švicaraca onakva kakva jeste što se tiče golmanske pozicije, rado bi on pjevao Helvetiji. Mada naravno, daleko od toga da bi se i kod nas "nabranio".
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nudio se pred SP, sve u svemu, ne treba nam.
Nad tobom sunce najljepše sja
ZAHIROVIĆ I STEVANOVIĆ POSJETILI NS/FS BIH
Miroslav Stevanović: „Dugo nisam u reprezentaciji, imao sam dosta padova u karijeri i prioritet mi je sada da se dokažem u klubu. Mogu reći da ću se maksimalno potruditi da na terenu pokažem svoj kvalitet i sve što zavisi od mene a onda ni povratak u reprezentaciju nije isključen.“
Adnan Zahirović: „Drago mi je što sam bio dio tima koji je izborio plasman u Brazil i naravno, volio bih ponovo se vratiti u reprezentaciju. Nadam se da ću se svojim igrama nametnuti i pokazati da mi je mjesto među najboljima. Ako budemo zaslužili vjerujem da ćemo i Miroslav i ja dobiti poziv selektora.“

Miroslav Stevanović: „Dugo nisam u reprezentaciji, imao sam dosta padova u karijeri i prioritet mi je sada da se dokažem u klubu. Mogu reći da ću se maksimalno potruditi da na terenu pokažem svoj kvalitet i sve što zavisi od mene a onda ni povratak u reprezentaciju nije isključen.“
Adnan Zahirović: „Drago mi je što sam bio dio tima koji je izborio plasman u Brazil i naravno, volio bih ponovo se vratiti u reprezentaciju. Nadam se da ću se svojim igrama nametnuti i pokazati da mi je mjesto među najboljima. Ako budemo zaslužili vjerujem da ćemo i Miroslav i ja dobiti poziv selektora.“

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Muzurovic mu je u svom mandatu poslao poziv, odazvao se, bio sa ekipom tri dana nakon cega je dosao dopis iz UEFE da nema pravo nastupa za BiH.dubrovnik je napisao/la:Cini mi se da on ne moze igrati za nas sve i da ga pozovemo. Mijenjao je sportsko drzavljanstvo i igrao sluzbenu utakmicu za drugu reprezentaciju. Mislim da je nesto tako bilo u opticaju.Fidelis je napisao/la:Da me reprezentacija interesuje kao prije napisao bih da treba pozvati onog Jakupovica.Odlican golman,razvalio protiv Arsenala.
Ali....
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
7 - Only Gabi of @Atleti (9) created more chances from set play this CL season than Danijel MIlicevic of @KAAGent. Weapon.
Ne izgleda lose ovaj podatak, pogotovu znajuci pozicije gdje bi nam mogao pomoci. Krilo i AM. Dobar centarsut na Edina je ono sto nam je prijeko potrebno.
Ne izgleda lose ovaj podatak, pogotovu znajuci pozicije gdje bi nam mogao pomoci. Krilo i AM. Dobar centarsut na Edina je ono sto nam je prijeko potrebno.
- JohnCleese
- Kontakt:
Sve je to super samo decko ne zeli nositi dres "zmajeva" pa sad vi i dalje placite za njim a ja cu da vam se 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Treba vise konacno zavrsiti pricu sa Milicevicem ili ce igrat ili mrs u .... 100 stranica se o njemu prica, kvalitet jeste, ali nije toliki kvalitet da mu treba klecat na koljena
Opstanak moramo izboriti
Igraju i Grahovac i Pavelić za Rapid.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
hahah evo i ovaj thiago iz zelje kaze da zeli da igra za nas
haha
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
-
elvis270178
- Kontakt:
Je li on zaboravljeni ili je ipak potencijalni reprezentativac?elvis270178 je napisao/la:Zabi ga ibi
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
elvis270178
- Kontakt:
Ma oba dvoje sto se nekih tice [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]
Trenutno korisnika/ca: Atlanta, bosnas_, CAGarfia, Coolpanda24, Futbol, Helemnejse, Kizo886, LukavacBHF, random11, rukometubih23, s4mke, tuzlanskinacin, wanakis, Wilshere10 i 122 gosta.