ako ovo nije za BAN ne znam sta je?miki_92 je napisao/la:ako ovako "zabija" Amri sve su prilike da kikic nije njegov
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
te uvrede ostavi mami i tati koji su te tako odgojilimchadesh je napisao/la:@miki_92 koji si ti debil
i da nauci prepoznati zaj3banciju
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Moras imati mozak za zaj3banciju ti ocigledno nemasmiki_92 je napisao/la:te uvrede ostavi mami i tati koji su te tako odgojilimchadesh je napisao/la:@miki_92 koji si ti debil
i da nauci prepoznati zaj3banciju
sto smo senzitivni danas LOL
Drzi se ti kompjutera i ostalog tamo si dobar, ostavi Dzeksona na mirumiki_92 je napisao/la:sto smo senzitivni danas LOL
sta je ovdje tacno za banahz1987 je napisao/la:ako ovo nije za BAN ne znam sta je?miki_92 je napisao/la:ako ovako "zabija" Amri sve su prilike da kikic nije njegov
nemoj da ti nadjem milion i jedan post gdje su 50x gore stvari napisane i to nisu bile zaj3bancija
-
MiiisssskeeBh
- Kontakt:
Dugo nisam postao na ovu temu,bilo je degutantno uopste uci na temu kakve su se grozote pisale o ovom momku,ali ja sam uvijek znao da ce doci njegovih 5 minuta,pa nije mu ovo prva kriza u karijeri,ali se iskreno nadam da je zadnja,svaka njemu cast,i hvala mu za sve sto je radosti donio ovoj naciji,jos jednom je pokazao svvoju klasu i zacepio usta forumskim "klocevima",a ovo je samo pocetk,siguran sam u to,oprostite na nesto duzem postu,samo naprijed ddijamantu

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Boze sačuvaj koji primitivac.miki_92 je napisao/la:ako ovako "zabija" Amri sve su prilike da kikic nije njegov
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
nakon onog promasaja, u njemu je proradio inat, odigrao do kraja maestralno sa dva gola i dvije asistencije dokazao svoju klasu. Tek sad sad sam ubjedjen da ce do kraja sezone dati jos bar 10 golova, pun je samopouzdanja, jer vratiti se nakon onog promasaja nije nimalo lako... Sinoc nije imao izgubljene lopte, podsjetio me na onog starog Dzeku,i evidentno je da mu je trebao jedan period adaptacije,koja je sada ocigledno iza njega! Njega vise niko ne moze izbaciti iz prve postave.
senzitivni ljudi mnogo, kakve bljuvotine su pisane, ovo dodje kao kompliment.miki_92 je napisao/la:sta je ovdje tacno za banahz1987 je napisao/la:ako ovo nije za BAN ne znam sta je?miki_92 je napisao/la:ako ovako "zabija" Amri sve su prilike da kikic nije njegov
nemoj da ti nadjem milion i jedan post gdje su 50x gore stvari napisane i to nisu bile zaj3bancija
Ne podrzavam ruzno izrazavanje, vrijedjanje i gluposti a licemjerstvo jos manje, tako da ohladite od covjeka. Cuj ban
[youtube][/youtube]
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dzeko prska po talijanima,dzeko oploditelj i tako dalje
Drkat i igrat za Romu i imat onako lijepu ženu nije isto i ja razumijem ove drkadzije mojne ih banovat.
- DragonGirl
- Kontakt:
Vidiš Edine kako se može kad se hoće.
Ako je onaj promašaj bio potreban da konačno uvidiš do čega si se doveo na terenu, sabereš se i pokažeš šta znaš, onda je odličan. Ovakva partija se čekala, ono je bio Džeko kojeg poznajemo. 
a brate jak je fazon ono da sjediš sa svojom ekipom i cugate pivu, pogtov ako ste još navareni, ali đe ćeš na forumu to napisat pa ovo je puno moralnih ubleha, ko da im je Džeko mali od brata što igra fudbal pa ne daju na njegmiki_92 je napisao/la:sto smo senzitivni danas LOL
Napokon su krenule i te dugo najavljivane "proljetne" partije, nadam se da ce nastaviti u ovom ritmu do kraja sezone.
Onaj promasaj je bio dno u njegovoj dosadasnjoj karijeri, ako uzmemo u obzir situaciju u kojoj se nalazi posljednjih mjeseci i taj psiholoski momenat; kao sto rece Spalletti: "Na njemu se moglo primijetiti da je izbezumljen..."
Dakle, u sinosnjoj tekmi je u jednom momentu bio dotakao dno dna, ali se do kraja meca vratio vrhuncu i svojim vrhunskim predstavama za koje ocekujemo da se nastave.
Slijedeci je Empoli! (ko ce docekati)
Salah i on, kao i cijela Roma izgledaju sve bolje i bolje.
Onaj promasaj je bio dno u njegovoj dosadasnjoj karijeri, ako uzmemo u obzir situaciju u kojoj se nalazi posljednjih mjeseci i taj psiholoski momenat; kao sto rece Spalletti: "Na njemu se moglo primijetiti da je izbezumljen..."
Dakle, u sinosnjoj tekmi je u jednom momentu bio dotakao dno dna, ali se do kraja meca vratio vrhuncu i svojim vrhunskim predstavama za koje ocekujemo da se nastave.
Slijedeci je Empoli! (ko ce docekati)
Salah i on, kao i cijela Roma izgledaju sve bolje i bolje.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pjanic ga je sinoc hranio loptama, nisu sve bile dobre ali je cijelo vrijeme pokusavao da ga uposli. Bas se lijepo vidila razlika kada je Mire izasao. Dzeko do kraja utakmice dobio jednu loptu, to je onaj centarsut koji je pospremio u mrezu.
Odlicno zapazanje, istu stvar sam primjetio ali nisam htio spominjati kako se "neki" ne bi nasli prozvanima.calcio je napisao/la:Pjanic ga je sinoc hranio loptama, nisu sve bile dobre ali je cijelo vrijeme pokusavao da ga uposli. Bas se lijepo vidila razlika kada je Mire izasao. Dzeko do kraja utakmice dobio jednu loptu, to je onaj centarsut koji je pospremio u mrezu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Trazi on njega cesce tako, samo kad nemaju po cemu oplesti, opletu po Pjanicu sto ne gleda dovoljno na Dzeku.hurem je napisao/la:Odlicno zapazanje, istu stvar sam primjetio ali nisam htio spominjati kako se "neki" ne bi nasli prozvanima.calcio je napisao/la:Pjanic ga je sinoc hranio loptama, nisu sve bile dobre ali je cijelo vrijeme pokusavao da ga uposli. Bas se lijepo vidila razlika kada je Mire izasao. Dzeko do kraja utakmice dobio jednu loptu, to je onaj centarsut koji je pospremio u mrezu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma pusti, svi nešto ozbiljni, niko šalu ne zna prepoznat.miki_92 je napisao/la:sto smo senzitivni danas LOL
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: galia95, Hrammm1921, hurem, Kaunas, lol89, LoveFootball1987, maroonGiant, nebeskasila, NebeskaSila96, Rimes87, travuljasSs, zikerrz21 i 152 gosta.