FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Pogba

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Pogba » 20 feb 2016, 22:33

:lol:

Kakav lik. De bolan baci konstataciju da ćete nas razvaliti pa da opet vjerujemo da idemo do kraja. :mrgreen: Ili si se opekao lani? :mrgreen: :shifty:

Ghnoooooj :lol:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 20 feb 2016, 22:49

Karlo je napisao/la:iako smo ja i ti jos u onom mandatu dok sam bio pep imali ako se ne varam par nesuglasica i prepucavanja ,zakopali smo ratne sjekire
jes jes imali smo par al na dnevnoj bazi :D al to je sve zbog tvog starog nick-a na forumu, nemam ja problem uvažit tuđe mišljenje uz argumentaciju, čak i kad se mišljenja razilaze i nije mi cilj nikog uvrijedit, pa ni tebe, al nemam ni potrebe vala za sad su nam stavovi tu negdje. :salut:

Klare

Post Postao/la Klare » 20 feb 2016, 23:23

sekerbay je napisao/la:
geronimo je napisao/la:S obzirom da mi fuca ne predstavlja neko zadovoljstvo kao nekad i osjećam da se laganao 'ladim :? ne daj Bože odlaskom Milera iz Bayerna bi fakat prestao gledati ovaj klub. Bar sa onim žarom.
+1
sta je ovo? kod mene ide dotle da zaboravljam kad bayo igra(i danasnju sam propustio) + sto nekad znam prebaciti jer mi dosadi :roll:
jbga šta da vam kažem ljudi, bojim se da ste pemzija.
sekerbay je napisao/la:uzeti drakulica bez obzira na cijenu.
bojim se da nije u planovima
sekerbay je napisao/la:kosta i koman ne mogu pruziti ono sto su pruzali roben i riberi
Koman možda, godine mu u prilog idu.
sekerbay je napisao/la:jedino mozda ako goce konacno pocne pruzati ono sto ocekujemo.
Za ovo se isto bojim, nažalost bojim se da Goce kod nas igra iz razloga koji dušu ne griju.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 21 feb 2016, 00:29

Dobra utakmica, ovo iz 2 u 1 malo da se zaradi :P

Riberya je divota gledati, bas prepoznatljivi brend naseg Baye.

Tomica Muller nemam rijeci za ovogo covjeka, sta tek reci za njega dijete Bayerna, neopisivo je sta on radi na terenu , nema ga nema i odjednom Euro gol :D

:thumbup: :thumbup: :thumbup: Samo odbrana da izdrzi protiv Juveta i mislim da je bitna ova prva utakmica da se odigra sto bolje, vidjecemo mko ce istrcati u zadnjoj liniji !!

:kafa: :kafa:
FC Bayern !!!!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 feb 2016, 00:32

Muller = identifikacija, rad, trčanje, požrtvovanost, fenomen, specifičnost, žar, borba, golovi, spektakl, show, opuštenost itd, itd.

Šta reći o čovjeku koji je sve ovo gore nabrojano u jednom i još mnogo toga. Nema igrača na svijetu kojeg bi neko mogao ponuditi za Mullera i da bi taj igrač nama donio više nego što to Thomas donosi. Možda bi njega negdje drugo proglasili klocom, nedovoljno atraktivnim. Ali je on tu kući, tu gdje treba biti i ne misli da ide bilo gdje. Ove sedmice je izjavio, kako je produžio ugovor do 2020. godine i da ga namjerava ispuniti, da nema razloga da bilo gdje ide jer je Bayern u top 3 klubova Evrope i da se jednostavno tu osjeća sretno. Ne privlači ga prelazak u Premier league.
Muller je ujedno svjetla tačka fudbala i čovjek za spas fudbala, onog romantičarskog, onog pravog fudbala, fudbala koji se igra srcem. Bayern je uvijek imao najviše igrača koji su ostajali tu do kraja karijere ili skoro do kraja, faktički u poznim igračkim godinama su odlazili u druge klubove, a brojne su te legende ostale privržene i vezane za klub, na klubskim funkcijama ili na drugi način i nakon svojih karijera.

Muller je 100 % Bayern i zato je bitno da takvog igrača imamo. To je neprocjenjivo. I j..b. se Mulleru za kojekakve individualne nagrade, kada je on spojio Ligu prvaka i Svjetsko prvenstvo u svojoj kolekciji titula (a vjerovatno neće ostati na jednoj tituli LP te će se vrlo lako brzo priključiti svemu i titula s EURO-a). Time je već postao kralj i ta kruna mu se ne može oduzeti (slično uostalom kao i par drugih naših igrača). Pokazalo se da najbitnije utakmice i Bayern i njemačka reprezentacija dobivaju s Mullerom u timu i da je on uvijek ostavljao pečat velikim pobjedama. Kada spojite njegove fudbalske sa ljudskim kvalitetima, onda danas u svijetu fudbala teško možete naći nekog sličnog njemu. Zapravo i ne postoji. A čovjek je u svom filmu, ne zavidi drugima, ne pljuje i ne podmeće suigračima, njemu su samo pobjede bitne. Klasična bavarska to jeste i njemačka škola. Velika radilica, veliko srce, a danas se pokazalo da zna biti umjetnik, jer je zabio GOLČINU nad GOLČINAMA. Ali i dalje će Thomasu na prvom mjestu biti pobjede tima, uspjesi tima, a ne neka lična slava i neko dječačko neiživljeno ganjanje neke slave i spektakularnih priznanja kojekakvih stručnjaka, stručnih tijela ili ti žirija, pa u krajnjoj linih i tih nekakvih spektakularnih (cirkuskih) medija.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 21 feb 2016, 01:24

Ribery i Robben zajedno na terenu :tokralju:
Müller izdominirao.
Jedva cekam LP da vidim koliko zapravo mozemo...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 21 feb 2016, 02:45

luca toni 9 je napisao/la: Jedva cekam LP da vidim koliko zapravo mozemo...
Idemo do kraja :cool:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 21 feb 2016, 08:46

Klare je napisao/la:jbga šta da vam kažem ljudi, bojim se da ste pemzija.
na mladjima svijet ostaje :mrgreen:
Klare je napisao/la:bojim se da nije u planovima
trenutno nije, ali ako nastavi pruzati partije poput ove zadnje u lp, vjeruj da ce biti.
jer, svaki vrhunski bundesligaski igrac je na bayinom radaru.

ps.
@effe,
lijepo receno.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 21 feb 2016, 12:52

Pogba je napisao/la::lol:

Kakav lik. De bolan baci konstataciju da ćete nas razvaliti pa da opet vjerujemo da idemo do kraja. :mrgreen: Ili si se opekao lani? :mrgreen: :shifty:

Ghnoooooj :lol:
divi mafije :mrgreen: ,jbg.da su normalne okolnosti i da nemamo ovu prevaru od trenera na klupi ,bayern bi bi bio Apsolutni favorit ,ovako je samo favorit . :cool:

Dok je iberijska prevara na klupi sve je moguce pa cak i da vi mafijasi prodjete dalje ,nece mi toliko ni biti krivo,ako budete bolji ,koliko ce mi u tom slucaju biti drago sto ce svjet vidjeti i def.se uvjeriti kakav je guardiola trenercic,prevara od trenera,bolan frajer mi je zivaca odinio vise nego i jedan trener bajerna :evil: ,nikad mu halaliti necu .
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 21 feb 2016, 14:40

effe_sa je napisao/la:Muller = identifikacija, rad, trčanje, požrtvovanost, fenomen, specifičnost, žar, borba, golovi, spektakl, show, opuštenost itd, itd.

Šta reći o čovjeku koji je sve ovo gore nabrojano u jednom i još mnogo toga. Nema igrača na svijetu kojeg bi neko mogao ponuditi za Mullera i da bi taj igrač nama donio više nego što to Thomas donosi. Možda bi njega negdje drugo proglasili klocom, nedovoljno atraktivnim. Ali je on tu kući, tu gdje treba biti i ne misli da ide bilo gdje. Ove sedmice je izjavio, kako je produžio ugovor do 2020. godine i da ga namjerava ispuniti, da nema razloga da bilo gdje ide jer je Bayern u top 3 klubova Evrope i da se jednostavno tu osjeća sretno. Ne privlači ga prelazak u Premier league.
Muller je ujedno svjetla tačka fudbala i čovjek za spas fudbala, onog romantičarskog, onog pravog fudbala, fudbala koji se igra srcem. Bayern je uvijek imao najviše igrača koji su ostajali tu do kraja karijere ili skoro do kraja, faktički u poznim igračkim godinama su odlazili u druge klubove, a brojne su te legende ostale privržene i vezane za klub, na klubskim funkcijama ili na drugi način i nakon svojih karijera.

Muller je 100 % Bayern i zato je bitno da takvog igrača imamo. To je neprocjenjivo. I j..b. se Mulleru za kojekakve individualne nagrade, kada je on spojio Ligu prvaka i Svjetsko prvenstvo u svojoj kolekciji titula (a vjerovatno neće ostati na jednoj tituli LP te će se vrlo lako brzo priključiti svemu i titula s EURO-a). Time je već postao kralj i ta kruna mu se ne može oduzeti (slično uostalom kao i par drugih naših igrača). Pokazalo se da najbitnije utakmice i Bayern i njemačka reprezentacija dobivaju s Mullerom u timu i da je on uvijek ostavljao pečat velikim pobjedama. Kada spojite njegove fudbalske sa ljudskim kvalitetima, onda danas u svijetu fudbala teško možete naći nekog sličnog njemu. Zapravo i ne postoji. A čovjek je u svom filmu, ne zavidi drugima, ne pljuje i ne podmeće suigračima, njemu su samo pobjede bitne. Klasična bavarska to jeste i njemačka škola. Velika radilica, veliko srce, a danas se pokazalo da zna biti umjetnik, jer je zabio GOLČINU nad GOLČINAMA. Ali i dalje će Thomasu na prvom mjestu biti pobjede tima, uspjesi tima, a ne neka lična slava i neko dječačko neiživljeno ganjanje neke slave i spektakularnih priznanja kojekakvih stručnjaka, stručnih tijela ili ti žirija, pa u krajnjoj linih i tih nekakvih spektakularnih (cirkuskih) medija.
Mašina. :mrgreen:
slika
#divovi

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 21 feb 2016, 19:05

momci jel ko zna kad bi se javi trebao vratiti tacno ,mislim hocel biti fit za revans sa mrtvim JuBetom :D
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 21 feb 2016, 23:55

U utakmici sa Darmstadtom, Franck Ribery je imao svoju 100 asistenciju. Fali mu jos 7 asistencija da bude najbolji asistent u historiji BL

Sta reci na ovaj podatak...
FC Bayern !!!!!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 22 feb 2016, 00:03

Karlo je napisao/la:momci jel ko zna kad bi se javi trebao vratiti tacno ,mislim hocel biti fit za revans sa mrtvim JuBetom :D
Prognoze prvobitne su govorile da ga neće biti mjesec dana na terenu, tako da bi odprilike bi se trebao vratiti za revanš, ali spremnost? :problem:

Thomas Müller je trenutno šesti najboljih strijelac Bayerna u BL-u. Sa jučerašnja dva gola (ukupno 87. i 88. gol) prestigao je Pizarra i Scholla.
Kad ode u penziju i kada se spomene (prez)ime Müller, ljudi će se pitati "Koji", jer nećemo više imati samo jednog :thumbup: :kralj:
Sent from my Philips Smart TV.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 22 feb 2016, 09:35

Niko da pohvali ovog momka koji pravi nevjerovatan napredak:

slika

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 22 feb 2016, 11:48

Bitna je pobjeda a igraci su krivi sto se ranije nije rijesila tekma bilo je prilika. Dobra igra more prilika, besmrtna sedmica na terenu divota. Sve u svemu odlicna utakmica i mislim da su igraci u glavama jos od prosle hefte u torinu i to je bitna utakmica.
Moje licno misljenje je da se vracamo bez poraza iz torina.
Ocekivat tiaga u prvoj postavi a ostalo manje vise standardno mislim sa dva krila vidalom lamom u postavi.
Ako prvi ubodemo to je kraj i prolaz.
Juve ce igrat standardno jako u odbrani a gore sta naprave i mislim da je nasa sirina u napadu prevaga u ovom duelu.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 22 feb 2016, 13:36

muamerc je napisao/la:Niko da pohvali ovog momka koji pravi nevjerovatan napredak:

slika
Odličan je, na pravi način iskoristio priliku koju je dobio. :)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 22 feb 2016, 15:19

Bavaraci šta mislite po pitanju odbrane :evil: ko će kod nas sutra početi. Šta može učiniti odlazeći katalonac. Nadam se da ko god počne u odbrani moci nositi sa Dybalom i Mandžom(Moratom)

Očekujem da ćemo početi u ovom sastavu:
---------------Neuer----------------------
Lahm-------Alaba--Kimih(Benatia)-----Bernat
--- Xabi(Vidal :pray: )---------Thiago-------
Robben-----------Muller----------------Costa---
-----------------Lewandowski-------------------

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 22 feb 2016, 15:34

Bayern@heart je napisao/la:Bavaraci šta mislite po pitanju odbrane :evil: ko će kod nas sutra početi. Šta može učiniti odlazeći katalonac. Nadam se da ko god počne u odbrani moci nositi sa Dybalom i Mandžom(Moratom)
Prognoziram ovako, Neuer - Lahm, Rafko (zbog saltanja formacije da Lahm ide gore i pomaze Robbenu), Kimmich, Alaba - Alonso, Thiago - Costa, Muller, Robben - Lewa, sa pocetnom formacijom 4-2-3-1 koja ce se, zavisno od potrebe, presaltati u 3-3-4 .

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 22 feb 2016, 15:46

Po Pepu ja mislim da ce ici 4141

Jedino ne znam kako ce uklopiti Alonsa i Vidala, mozda Vidal bude zadnji, a na stoperski par da stavi Alonsa i Kimica, mozda bude tu Alaba sa KImicom, a Alonso na klupi.

Roben Miler Tiago Costa

Levandovski
Mia San Mia

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 22 feb 2016, 15:53

Ja mislim da ako Alonso zapocne na stoperu mi cemo primit 4 komada..

Neuer

Kimmich Vidal Alaba

:cool:
FC Bayern !!!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.