Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
cuj dje na fb hahha salim se, prvo da ustanovim sta je pa cemo vidjeti hahahaanell je napisao/la:Ja budale gdje ćeš je blokirati
A dje anketa? Pa jesmo li se dogovorili sinoc?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ramsey16 je napisao/la:cuj dje na fb hahha salim se, prvo da ustanovim sta je pa cemo vidjeti hahahaanell je napisao/la:Ja budale gdje ćeš je blokirati
A.F.C. Bournemouth!
Eto te isti Santiago.QUARTERBACK je napisao/la:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Prvo se potrudi do maksimuma, sa najboljim forama i pricama, a onda je namjerno blokiraj. To je sad u trendu.Ramsey16 je napisao/la:cuj dje na fb hahha salim se, prvo da ustanovim sta je pa cemo vidjeti hahahaanell je napisao/la:Ja budale gdje ćeš je blokirati
Namjerno da je bolkira,pa nece slucajnoArtetitis je napisao/la:Prvo se potrudi do maksimuma, sa najboljim forama i pricama, a onda je namjerno blokiraj. To je sad u trendu.Ramsey16 je napisao/la:cuj dje na fb hahha salim se, prvo da ustanovim sta je pa cemo vidjeti hahahaanell je napisao/la:Ja budale gdje ćeš je blokirati
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ramsey.Greivis je napisao/la:Eto te isti Santiago.QUARTERBACK je napisao/la:
Ozbiljno razmišljam da gledam Juventus Bayern. Ove utakmica Arsenala mi sve više štete zdravlju
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kad Mertesacker uhapsi Suareza...
Nema Gabbyja.
Nema Gabbyja.
Ne bi mu bilo prvi put...Artetitis je napisao/la:Kad Mertesacker uhapsi Suareza...
Nema Gabbyja.
PS: **** raspored sta stavljaju u jedan dan a sta u drugi!?!?!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Sutra će najveću odgovornost imati Sančez i desno krilo, te vezni red. Ako oni ne pomognu odbrani od nas nema ništa.
Svaku loptu u našem 16 treba izbijati van stadiona, jer će se naravno tražiti i najmanji razlog da se dosudi penal
Svaku loptu u našem 16 treba izbijati van stadiona, jer će se naravno tražiti i najmanji razlog da se dosudi penal
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Najlakše je i gledat i igrat u takmicu u kojoj si totalni autsajder ali imaš kvalitet
Ako izgubiš,svi će reći da je očekivano. Ako dobiješ,svi će to smtrat podvigom. WIN-WIN
Ako izgubiš,svi će reći da je očekivano. Ako dobiješ,svi će to smtrat podvigom. WIN-WIN
A.F.C. Bournemouth!
A i ako izgubimo uvijek možemo reći da su to namjerno uradili da bi se koncentrisali na ligu
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
E bravo. Možemo i tu novu fudbalsku filozofiju iskoristit. Dakle WINWIN-WIN
A.F.C. Bournemouth!
Osim činjenice što možemo izgubit 7:0 pa ti se ne živi narednih 50 godina.
Ma ovo je ona utakmica gdje možemo biti i potopljeni, a gdje možemo ih i pobijedit sa par golova razlike uz raspoloženog Čeha i par kvalitetnih kontri, kojih će sigurno biti mnogo.
Ma ovo je ona utakmica gdje možemo biti i potopljeni, a gdje možemo ih i pobijedit sa par golova razlike uz raspoloženog Čeha i par kvalitetnih kontri, kojih će sigurno biti mnogo.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 3 gosta.